Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Protože dnes světu vládne arogance, nenávist a sobectví… Bohužel… ![]()
Lidi se umí akorát vzájemně osočovat, pomlouvat a nenávidět, zvlášť když z toho pak mají vlastní prospěch. Ale podat pomocnou ruku, postavit se za slabšího, dělat dobré skutky bez jakéhokoli osobního zisku, bojovat proti bezpráví, to už dnes zvládne málokdo ![]()
Taky to nechápu… chudinka malej, jaký peklo muselo zažít si ani nechci představit. Co bych za takového chlapečka dala… Zrůda co mu to udělala by neměla právo ani dýchat vzduch… Proč nikdo nic neudělal? Někteří lide jsou proste lhostejni vůči druhým a je jim jedno kdo jak žije a co děla, je to hnus ale je to tak.
@Anonymní píše:Úplně s tebou souhlasím. Když jsem si to četla měla jsem taky slzy na krajicku. Je opravdu strašný čeho jsou lidé schopni. Doma mám jednoho malýho " satanka" i když mi dává zabrat nadevše ho miluji
Holky, prosim neodsuzujte me. Porad musim myslet na toho malickyho utyranyho chlapecka. Jsem z toho uplne hotova. Mam doma taky chlapecka stejnyho jmena, podobnyho veku. Kdykoliv se na nej podivam hrnou se mi slzy z oci. Kolik bolesti to maly nebozatko muselo zazit. Kolik utpeni. Co mel za zivot. Proc se to muselo stat. Tak rada by jsem ho pochovala, pohladila po vlaskach. Jak nekdo dokaze byt k detem, ktreri davsji tolik uprimny lssky, tak zlej, krutej. Cim vsim si musel chlapecek projet. Nezlobte se prosim za hrubky, pres slzy moc nevidim na tablet.
Nemuzu pochopit, ze otom tolik lidi vedelo, Marecka videli na hristi zmlacenyho a nikdo nic neudelal. Tak rada by jsem si ho vzala k sobe a dala mu vsechnu lasku sveta. Misto toho tady lezim a jediny co pro Marecka muzu udelat je zapalut mu svicku…
Proc se tohle deje. Proc jsou lidi tak zly. Proc Marecek musel umrit…
Ja to mam porad pred ocima,jak ho mlatili. Vzyt byl tak bezbranej. A jedinej komu veril byla mama…
Taky to nechapu a casto na nej myslim. ![]()
Jen me teda zarazi co dokazou lidi na profilu matky napsat. Odsouzeni, nastvani a nenavist jdou vyjadrit slusne. Ale tam ji mamy od deti pisou, ze by ji urizly hlavu, vymrdly ji ostnatym crakem, rozrezaly by ji kuzi na kusy a hazely ji do ran sul,… Tohle je jen slaby vycuc, na vic nemam zaludek. Neprijdou vam tyhle slova a myslenky taky silene a zvracene? Desi me, co za lidi chodi po svete a pritom vypadaji jak andele. ![]()
Hromada z nich je znala osobne, nikdo nic nerekl a ted delaji hrdinky, ktere by matku zavrazdily tim nejhorsim zpusobem. Pak se nemuzeme divit, ze jim prislo normalni nenahlasit tyrani ditete.
Ja ji preji jen jedno, zit alespon do 80 let a kazdy den mit v hlave tu hruzu, jen at ji dozene svedomi… Tohle ji uz z hlavy nikdo nedostane a odpadem bude pro vsechny do posledniho vydechu.
Taky na to stále nemohu přestat myslet, mám také chlapečka podobného věku a je celý můj svět. O to horší, že má matka taky dotáhla několik otčímu a někteří nás také řezali, takže to znám z druhé strany.
@majdalenka20 píše:A myslis,ze to matka tak tezce proziva,aby ji to pronaslefovalo do 80 let? Co jsem cetla,tek chodi s usmevem po meste a domu si taha cigany.
Taky to nechapu a casto na nej myslim.Jen me teda zarazi co dokazou lidi na profilu matky napsat. Odsouzeni, nastvani a nenavist jdou vyjadrit slusne. Ale tam ji mamy od deti pisou, ze by ji urizly hlavu, vymrdly ji ostnatym crakem, rozrezaly by ji kuzi na kusy a hazely ji do ran sul,… Tohle je jen slaby vycuc, na vic nemam zaludek. Neprijdou vam tyhle slova a myslenky taky silene a zvracene? Desi me, co za lidi chodi po svete a pritom vypadaji jak andele.
Hromada z nich je znala osobne, nikdo nic nerekl a ted delaji hrdinky, ktere by matku zavrazdily tim nejhorsim zpusobem. Pak se nemuzeme divit, ze jim prislo normalni nenahlasit tyrani ditete.
Ja ji preji jen jedno, zit alespon do 80 let a kazdy den mit v hlave tu hruzu, jen at ji dozene svedomi… Tohle ji uz z hlavy nikdo nedostane a odpadem bude pro vsechny do posledniho vydechu.
@majdalenka20 píše:
Taky to nechapu a casto na nej myslim.Jen me teda zarazi co dokazou lidi na profilu matky napsat. Odsouzeni, nastvani a nenavist jdou vyjadrit slusne. Ale tam ji mamy od deti pisou, ze by ji urizly hlavu, vymrdly ji ostnatym crakem, rozrezaly by ji kuzi na kusy a hazely ji do ran sul,… Tohle je jen slaby vycuc, na vic nemam zaludek. Neprijdou vam tyhle slova a myslenky taky silene a zvracene? Desi me, co za lidi chodi po svete a pritom vypadaji jak andele.
Nepřijdou. Pochybuji, že bude odsouzena a pochybuji, že ji to trápí. Snad hned den nebo dva po smrti malého si na FB k datu narození syna dala křížky. Nic jiného, než co píši, si nezaslouží. A škoda by ji nebyla. Protože počítám, že za chvilku bude čekat dalšího prcka.
@Anonymní píše:
A myslis,ze to matka tak tezce proziva,aby ji to pronaslefovalo do 80 let? Co jsem cetla,tek chodi s usmevem po meste a domu si taha cigany.
Cist muzes cokoliv… Taky uz mela byt na ARU, zavrena, mela se pokusit o sebevrazdu. Dementni kaca to je, uz to datum umrti na jejim profilu. Ale ono to svedomi prijde.
Znamej zavrazdil sveho brachu, odsedel si 10let, kazdej cekal, ze se zabije ve vezeni. Ono nic.
3 roky po propusteni se opil a skocil pod vlak. Nechal dopis na rozloucenou ve kterem bylo o svedomi. Vypadal v pohode, jenze mel nocni mury, nespal, zacalo mu z toho hrabat, ale az ve chvilce kdy si myslel jak je za vodou a prece by ho to po vic jak 13letech nemohlo strasit… Omyl a uprimne, patrilo mu to. Proto doufam, ze tohle neda spat jednou aji ji.
Jo a on sveho jednani puvodne vubec nelitoval a jak nakonec dopadl.
@Amelie30 píše:
Nepřijdou. Pochybuji, že bude odsouzena a pochybuji, že ji to trápí. Snad hned den nebo dva po smrti malého si na FB k datu narození syna dala křížky. Nic jiného, než co píši, si nezaslouží. A škoda by ji nebyla. Protože počítám, že za chvilku bude čekat dalšího prcka.
V tomhle pripade by mela byt narizena kastrace. ![]()
Je to strašlivé, nemám slov… Snad tahle zbytečná smrt aspoň pomůže jiným dětem, ke kterým okolí nebude lhostejné a bude konat. ![]()
Mam Marecka porad pted ocima. Jak ho museli bit.. Pry ho nechali umirat dva dny.
Nedokážu to pochopit jak nemohla zakročit. Sama jsem měla dítě v necelých 16!! Postavila jsem se k tomu zodpovědně. Ano bylo to dost těžké a teď mám 5tiletou princeznu a už má i mladší sestricku a dokážu žít úplně normální život. A taky jsem to neměla lehké. Vše je na tom jak se k tomu všemu člověk postaví a ta holk asi evidentně neni v pořádku jinak to nedokážu pochopit. Někdo sáhnout na moje děti tak se neznám. Nemám slov. Šlo to i jinak ale Myslím, že cestu zvolila hlavně ona. Dovolila aby se to všechno dělo nějakou dobu a aby to takhle dopadlo…
teď place že ji celý národ nenávidí. Co víc k tomu říct. Chudinka malinký co si musel vytrpet…nam cizím lidem to nedá ani spát a rodina ?? Nemá cenu komentovat ![]()
Holky, prosim neodsuzujte me. Porad musim myslet na toho malickyho utyranyho chlapecka. Jsem z toho uplne hotova. Mam doma taky chlapecka stejnyho jmena, podobnyho veku. Kdykoliv se na nej podivam hrnou se mi slzy z oci. Kolik bolesti to maly nebozatko muselo zazit. Kolik utpeni. Co mel za zivot. Proc se to muselo stat. Tak rada by jsem ho pochovala, pohladila po vlaskach. Jak nekdo dokaze byt k detem, ktreri davsji tolik uprimny lssky, tak zlej, krutej. Cim vsim si musel chlapecek projet. Nezlobte se prosim za hrubky, pres slzy moc nevidim na tablet.
Nemuzu pochopit, ze otom tolik lidi vedelo, Marecka videli na hristi zmlacenyho a nikdo nic neudelal. Tak rada by jsem si ho vzala k sobe a dala mu vsechnu lasku sveta. Misto toho tady lezim a jediny co pro Marecka muzu udelat je zapalut mu svicku…
Proc se tohle deje. Proc jsou lidi tak zly. Proc Marecek musel umrit…