Utýraný chlapeček v Lounech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32158
3.7.20 07:02

@vokishka ale zrovna tihle pod dohledem sociálky byli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
3.7.20 07:23
@Monchichik píše:
@vokishka ale zrovna tihle pod dohledem sociálky byli, ne?

To nevím. Píše se tu o tom, že měli zasáhnout sousedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
3.7.20 10:24
@vokishka píše:
@vejilka no obcastu někdo založí diskuzi, že se mu něco nezdá u sousedů, jestli má na ně upozornit a tak. A dost často tu dostane sodu, že děti přece pořád brečí, že na ně by musel někdo volat socialku pořád, ať si všímá sebe atd.

Jo v tom máš pravdu. Ale neříkej mi, že celý barák si myslel, že je to jen pláč z hladu. Však to musel být řev. A po bitvě je každý generál, jak tam popisovali, že si to mysleli a že šlo na chlapcovi vidět, že je mlácený. Tak co je to za barák??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
3.7.20 11:17
@vejilka píše:
Jo v tom máš pravdu. Ale neříkej mi, že celý barák si myslel, že je to jen pláč z hladu. Však to musel být řev. A po bitvě je každý generál, jak tam popisovali, že si to mysleli a že šlo na chlapcovi vidět, že je mlácený. Tak co je to za barák??

Když to máš těžký, nedávno tu byla diskuze, kde zakladatelka psala, že slyší od sousedů, jak někdo hodně na hlas mluví/křičí na dítko a že to dítko často pláče, ale podle ní tak trochu jinak než je „normální“. A od některých tu dostala sodu, co by jako chtěla řešit, že je to bonzačka, která by hned letěla na ospod a ty starý lemry, co tam nemají co na práci, by tu chudák rodinu jen obtěžovaly. A že zakřičet či zvednout hlas přece může každý, kdoví proč to dítko pláče, že je jenom třeba plačící a ona by jim hned takto komplikovala život a že je teda štěstí mít takovou vlezlou sousedku v baráku :think: a bohužel, takových příspěvků tam bylo více. Dokud se toto nezmění a bude hodně těch „co jim je to jedno“ a dost těch „co mají strach nahlásit, aby je okolí nepomluvilo“, obávám se, že se takové případy budou dít dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.7.20 11:29
@vejilka píše:

Promiň jako, bydlím tu dva roky, sousedy venku ani nepoznám natož jejich děti, chodí oblečený, kdyby měli monokla na policii nevolám, řev je tu furt, bydlí tu snad deset rodin s dětmi, člověk ani neví odkud to jde. Drbna jsem a zvědavá, ale skutečně netuším, jestli je tu někdo bez práce, rozvedený nebo social :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65258
3.7.20 11:42
@Bubla Bůčková píše:
Promiň jako, bydlím tu dva roky, sousedy venku ani nepoznám natož jejich děti, chodí oblečený, kdyby měli monokla na policii nevolám, řev je tu furt, bydlí tu snad deset rodin s dětmi, člověk ani neví odkud to jde. Drbna jsem a zvědavá, ale skutečně netuším, jestli je tu někdo bez práce, rozvedený nebo social :nevim:

Já tu bydlím dvacet let a některé (ty před pár lety přišedši) sousedy taky nepoznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.20 13:02

Jsem bezdětná, nedaří se nám. Chtěla jsem to vzdát už mockrát, jenže dítě si opravdu přejeme. Když ale na mne přijde chmurné období, tak si občas říkám, že roztomilých krásných miminek jsou plné věznice. Dost se dá ovlivnit asi výchovou, ale úplně se děsím toho, že by moje dítě spáchalo takový zločin.

• Citovat
  • Upravit
36504
3.7.20 15:47

Dobře, že ten chcípák už není. Nejlepší zpráva dne.At už si to vyhodnotil sám nebo to ním „probrali“ spoluvězni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí