Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Smutný mi přijde, co lidi dokážou tý holce vyblejt na profil.. To je fakt přehlídka debilnosti.
Ano, je to smutné, budou za to pykat, ale ta holka je ještě dítě. Neposuzovala bych to podle diskuzí na bulvárních serverech, kde si cucají články z diskuzí na fb..
Všichni tam píšou, jak kdyby s nima bydleli.
Teď jsem si to vygooglila…Jednalo se o chlapečka z romské rodiny. Popravdě řečeno, národnost pachatelů, ani věk mě nepřekvapily. Ony už rodí od 12, porodí jich třeba 13, dostavájí dávky na děti, ale to utrácejí za fet, alkohol, cigarety a automaty.
@Božislava píše:
Teď jsem si to vygooglila…Jednalo se o chlapečka z romské rodiny. Popravdě řečeno, národnost pachatelů, ani věk mě nepřekvapily. Ony už rodí od 12, porodí jich třeba 13, dostavájí dávky na děti, ale to utrácejí za fet, alkohol, cigarety a automaty.
Cikán byl jen ten co ho utýral, s tím chodila matka toho kluka.
@pikola píše:
Cikán byl jen ten co ho utýral, s tím chodila matka toho kluka.
Tak ona bude taky kvítko, něco jako ta Tereza co byla v poslední výměně manželek. všechno jí je jedno.
Holky koluje petice za nejvyssi mozny trest pro oba, treba k tomu soudy prihlednou. Tak se podepiste. Aspon tak muzeme Mareckovi pomoct. Taky na neho cely dny myslim na chudacka ![]()
https://www.petice24.com/…sledkem_smrt?…
@pikola když byla dost stará na to si dite pořídit, byla i dost stará na to se o něj postarat. Kromě toho si myslím, že jí je už 19. Z mého pohledu nese za smrt dítěte stejnou odpovědnost jako její povedený přítel. Jen s tím rozdílem, že ve vazbě je pouze on. Takže je vysmátá.
Já to tedy chápu. Tedy nechápu, ale taky pocházím z rodiny, kde jsem byla bita jak žito, chodila s modřinama. Jednou dokonce bitá až do bezvědomí. Ve škole, v okolí se o tom vědělo a taky nikdo nezakročil, všem to bylo vždy jen líto.
Ted sevsichni vyrojili a srasne ji odsuzuji. A pisou,jak ho bili,jake mel modriy a snad popaleniny nebo co,ze to videli. Ale nikdo,ani anonymne,nic neoznamil.
Mě spíš mrzí, že to v okolí vědělo tolik lidí a nikdo nic neřekl… I kdyby někdo anonymně poslal nějaký udání.. A nic. Ale jinde lidi prasej všechno ačkoli to pravda není ![]()
Jedna pani psala, ze to na socialku hlasila, ale nikdo nic neudelal. Kde je ovsem pravda tohoto tvrzeni asi nikdo nerekne.
Já někde zahlédla petici, ale jinak jsem o tom případu neslysela a Google nic. Mate někdo odkaz?
@Lainaire8 píše:
Mě spíš mrzí, že to v okolí vědělo tolik lidí a nikdo nic neřekl… I kdyby někdo anonymně poslal nějaký udání.. A nic. Ale jinde lidi prasej všechno ačkoli to pravda není
Nejhorší je,že ani ta babička nic neoznámila
to mi nejvíc hlava nebere
a teď vykládá,jak o všem věděla,že klučina musel hodiny klečet v koutě s napřaženýma rukama,na pohádky se nesměl koukat,bitej byl jak žito a tohle ona jako babička dopustila? ![]()
@araw píše:
Já někde zahlédla petici, ale jinak jsem o tom případu neslysela a Google nic. Mate někdo odkaz?
O kousek výš ta petice je