Utýraný chlapeček v Lounech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
21.2.19 23:35

O ničem nevím. Dejte prosím odkaz. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
21.2.19 23:42

Smutný mi přijde, co lidi dokážou tý holce vyblejt na profil.. To je fakt přehlídka debilnosti.
Ano, je to smutné, budou za to pykat, ale ta holka je ještě dítě. Neposuzovala bych to podle diskuzí na bulvárních serverech, kde si cucají články z diskuzí na fb..
Všichni tam píšou, jak kdyby s nima bydleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
21.2.19 23:48

Teď jsem si to vygooglila…Jednalo se o chlapečka z romské rodiny. Popravdě řečeno, národnost pachatelů, ani věk mě nepřekvapily. Ony už rodí od 12, porodí jich třeba 13, dostavájí dávky na děti, ale to utrácejí za fet, alkohol, cigarety a automaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35797
21.2.19 23:54
@Božislava píše:
Teď jsem si to vygooglila…Jednalo se o chlapečka z romské rodiny. Popravdě řečeno, národnost pachatelů, ani věk mě nepřekvapily. Ony už rodí od 12, porodí jich třeba 13, dostavájí dávky na děti, ale to utrácejí za fet, alkohol, cigarety a automaty.

Cikán byl jen ten co ho utýral, s tím chodila matka toho kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
21.2.19 23:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.2.19 00:12
@pikola píše:
Cikán byl jen ten co ho utýral, s tím chodila matka toho kluka.

Tak ona bude taky kvítko, něco jako ta Tereza co byla v poslední výměně manželek. všechno jí je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5329
22.2.19 05:29

Holky koluje petice za nejvyssi mozny trest pro oba, treba k tomu soudy prihlednou. Tak se podepiste. Aspon tak muzeme Mareckovi pomoct. Taky na neho cely dny myslim na chudacka :,(
 https://www.petice24.com/…sledkem_smrt?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
22.2.19 05:39

@pikola když byla dost stará na to si dite pořídit, byla i dost stará na to se o něj postarat. Kromě toho si myslím, že jí je už 19. Z mého pohledu nese za smrt dítěte stejnou odpovědnost jako její povedený přítel. Jen s tím rozdílem, že ve vazbě je pouze on. Takže je vysmátá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 06:01

Já to tedy chápu. Tedy nechápu, ale taky pocházím z rodiny, kde jsem byla bita jak žito, chodila s modřinama. Jednou dokonce bitá až do bezvědomí. Ve škole, v okolí se o tom vědělo a taky nikdo nezakročil, všem to bylo vždy jen líto.

• Citovat
  • Upravit
65240
22.2.19 06:01

Ted sevsichni vyrojili a srasne ji odsuzuji. A pisou,jak ho bili,jake mel modriy a snad popaleniny nebo co,ze to videli. Ale nikdo,ani anonymne,nic neoznamil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
22.2.19 06:03

Mě spíš mrzí, že to v okolí vědělo tolik lidí a nikdo nic neřekl… I kdyby někdo anonymně poslal nějaký udání.. A nic. Ale jinde lidi prasej všechno ačkoli to pravda není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5329
22.2.19 06:07

Jedna pani psala, ze to na socialku hlasila, ale nikdo nic neudelal. Kde je ovsem pravda tohoto tvrzeni asi nikdo nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
22.2.19 06:31

Já někde zahlédla petici, ale jinak jsem o tom případu neslysela a Google nic. Mate někdo odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
22.2.19 06:32
@Lainaire8 píše:
Mě spíš mrzí, že to v okolí vědělo tolik lidí a nikdo nic neřekl… I kdyby někdo anonymně poslal nějaký udání.. A nic. Ale jinde lidi prasej všechno ačkoli to pravda není :roll:

Nejhorší je,že ani ta babička nic neoznámila :,( to mi nejvíc hlava nebere :nevim: a teď vykládá,jak o všem věděla,že klučina musel hodiny klečet v koutě s napřaženýma rukama,na pohádky se nesměl koukat,bitej byl jak žito a tohle ona jako babička dopustila? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
22.2.19 06:34
@araw píše:
Já někde zahlédla petici, ale jinak jsem o tom případu neslysela a Google nic. Mate někdo odkaz?

O kousek výš ta petice je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect