1. vyhazov z prace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.8.20 20:03

1. Vyhazov z prace

Jsem mlada a o to vic me to mrzi..
byl by to rok, co bych pracovala v jedne firme, ale moje sefova se rozhodla me vyhodit k 1.9.
Nikdy jsem nemela reklamaci, myslim, ze jsem odvedla dobrou praci. Vyhodila dalsi 3, oni nemarodili a vedli so taky dobre, si myslim.
Ja marodila 4 mesice a dava mi to sefova za vinu, ze jsě to udelala úmyslně a tak.. coz absolutne neni pravda:) no k veci, mam 15 dni dovoleny, myslite si, ze si ji muzu vypsat? Co kdyz mi tu dovolenou nepřijme.. nebo ja nevim co proste. Jak byste se zachovali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21519
11.8.20 20:08

Dovolenou si můžeš buď vyčerpat nebo ti ji proplatí s poslední výplatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
11.8.20 20:09

Dovolenou ti musí schválit zaměstnavatel, pokud ne, pak ti ji proplati. A co by, kdyz jsem dala výpověď, vzdy jsem chodila po celou výpovědní lhůtu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9003
11.8.20 20:18

No, jestli jsi z 12 měsíců čtyři marodila, tak asi není o čem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15460
11.8.20 20:31
@Anonymní píše:
byl by to rok, co bych pracovala v jedne firme, ale moje sefova se rozhodla me vyhodit k 1.9.
Nikdy jsem nemela reklamaci, myslim, ze jsem odvedla dobrou praci. Vyhodila dalsi 3, oni nemarodili a vedli so taky dobre, si myslim.
Ja marodila 4 mesice a dava mi to sefova za vinu, ze jsě to udelala úmyslně a tak.. coz absolutne neni pravda:) no k veci, mam 15 dni dovoleny, myslite si, ze si ji muzu vypsat? Co kdyz mi tu dovolenou nepřijme.. nebo ja nevim co proste. Jak byste se zachovali vy?

Z 12 ti měs jsi 4 marodila? :think: Hm, tak to se jaksi nedivím… :nevim:
Pokud ti dovolenou neschválí, tak ti ji proplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6860
11.8.20 20:36

Pokud měla vyhodit 4 lidi tak to na někoho padnout muselo. Pokud ti dovolenou nedovolí tak ti ji proplatí. Ti končila smlouva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.8.20 22:16

Těch 15 dnů dovolené máš ke konci roku? V tom případě se k 1.9. počítá poměrná část.
Jinak se odevzdávají dovolenky ke schválení a podpisu nadřízenému, pokud neschválí, budeš chodit do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.8.20 22:44
@Anonymní píše:
Ja marodila 4 mesice a dava mi to sefova za vinu, ze jsě to udelala úmyslně a tak.. coz absolutne neni pravda:) no k veci, mam 15 dni dovoleny, myslite si, ze si ji muzu vypsat? Co kdyz mi tu dovolenou nepřijme.. nebo ja nevim co proste. Jak byste se zachovali vy?

Jako že jsi tam první rok a třetinu z toho promarodíš? No z mého pohledu bys byla taky první na řadě, když bych propouštěla.
S čím jsi tak strašně dlouho marodila, jestli to není tajné…
A není to vyhazov, je to nejspíš neprodloužení roční smlouvy, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.20 07:36

@Rachel_cz
Marodila jsem s kolenem, byla jsem i na operaci..
to je prece ted uz jedno, ja za to prece nemohla, ze se to stalo, nebo jsem si jednoho dneska rekla “joo a ted chci aby se mi neco stalo, abych nemusela makat”

• Citovat
  • Upravit
3265
13.8.20 16:18
@Anonymní píše:
@Rachel_cz
Marodila jsem s kolenem, byla jsem i na operaci..
to je prece ted uz jedno, ja za to prece nemohla, ze se to stalo, nebo jsem si jednoho dneska rekla “joo a ted chci aby se mi neco stalo, abych nemusela makat”

Jo, bohužel jsou i tací. Neboj, novou práci najdeš brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
13.8.20 16:23
@Anonymní píše:

to jsi asi nedostala vypoved, skoncila ti smlouva, ze? Dovolenou ti proplati v posledni vyplate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
13.8.20 16:42

Nepsala jsi tady před pár dny diskusi v tom smyslu, že jsi během marodění s kolenem byla na dovolené někde na chatě a co máš dělat, když se tě na to šéfová bude ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat