Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem 10 den po transferu a začala jsem špinit. Mate nekdo zkušenosti? Nebo se mam obavat negat.test. 😥
Na kliniku jsem si volala, tam mi rekli že pokud to není červená krev tak to prý dělá když se embryo uhnizdi. Tak nevím teda. Dekuju za reakce
@Mirka Mir uvidíš, buď špinění ustane nebo se rozjede ms
zkus test ještě zítra
@karkarka píše:
Udělej si test. Ale nejspíš to nedopadlo.
A ha chtela vydržet až do 14 dne. Diky udělám
@kavenka píše:
@Mirka Mir uvidíš, buď špinění ustane nebo se rozjede mszkus test ještě zítra
Máme zavedena 2 embrya takže vubec nevim co si myslet a co očekávat ![]()
@Mirka Mir udelej si test, 10.den není brzo, ještě jestli to byly blasto ![]()
Já taky lehce zašpinila cca ten 9.-11. den po ET (už si přesně nepamatuji), ale to už jsem měla pozitivní TT.
@majdulacek píše:
Já taky lehce zašpinila cca ten 9.-11. den po ET (už si přesně nepamatuji), ale to už jsem měla pozitivní TT.
Diky tak snad to dopadnw ráno udelam test
@Sl.Kockova píše:
@Mirka Mir udelej si test, 10.den není brzo, ještě jestli to byly blasto
Jo jo byly blasto ráno udelam test bude to 11 den díky ![]()
@Mirka Mir Já bych klidně testla i z odpolední moči. Já osobně měla vždy odpolední testy mnohem silnější než ranní - dle doktora „jsme každá unikát“ ![]()
@Mirka Mir píše:
Jo jo byly blasto ráno udelam test bude to 11 den díky
Testovat můžeš klidně hned. 10 den je už jasno.
@Mirka Mir
Muzu rict pouze svoji zkusenost. Mela jsem pozitivni test (vyrazne), dokonce i vysoke HCG 10.den okolo 500, bohuzel to nedopadlo a skoncilo tzv biochemickym tehotenstvim - tzn. zacala jsem krvacet a HCG zacalo klesat.
Drzim pesti, at Vam to dopadne lepe nez mne.
@LucieKLuc píše:
@Mirka Mir
Muzu rict pouze svoji zkusenost. Mela jsem pozitivni test (vyrazne), dokonce i vysoke HCG 10.den okolo 500, bohuzel to nedopadlo a skoncilo tzv biochemickym tehotenstvim - tzn. zacala jsem krvacet a HCG zacalo klesat.
Drzim pesti, at Vam to dopadne lepe nez mne.
Děkuju to mě mrzí, no uvidime jak to dopadne. Ale vidim to bledě ![]()