10 měs. Neleze

Anonymní
2.3.23 19:45

10 měs. Neleze

Ahoj maminky. Potřebují moc poradit mám doma 10 měsíční zlobidlo které neleze :,( už si nevím rady. Neperuje na kolinkach jen si je podsune pod sebe a zase si lehne což je opravdu otázka vteřiny. Zkoušeli jsme lákat na vše možné ale nic neplatí. Dokonce jsem zkoušela dát pod body ponožky a nic. Prosím jak jste naučily vy své radosti lézt? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
2.3.23 19:48

Nijak, naučily se to samy. Obě dcery začaly lézt ve 12 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2658
2.3.23 19:51

Dcera taky lezla kolem roka, zato jako drak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 19:51

@Thomassss a vaše doktorka v tom problém neviděla? Naše straší s rehabilitacemi :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 19:52

@mokkk já bych v tom problém neviděla ale lékařka mě stále straší že je to problém

• Citovat
  • Upravit
4731
2.3.23 19:54

Jestli se vam neco nezda, domluvte se s doktorkou a navstivte fyzioterapeuta…nektere deti jen potrebuji cas, nenaucis ho to, zacne lezt, az bude mit dostatecne posilene potrebne svaly..terapeut vam muze ukazat cviky, ktere mohou pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 19:57

@Melodie91 dobře zkusím se zeptat tedy. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
6900
2.3.23 20:02
@Anonymní píše:
@Thomassss a vaše doktorka v tom problém neviděla? Naše straší s rehabilitacemi :?

No a proč nejít? To není nic špatného. Třeba by začal sám třeba ne pak budeš řešit, že tě měla poslat. Třeba vidí ve vývoji i něco jiného než jen to, že neleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
2.3.23 20:04
@Anonymní píše:
@Thomassss a vaše doktorka v tom problém neviděla? Naše straší s rehabilitacemi :?

Rajabilitacemi se nestraší a už bych tam byla. Plazí se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
2.3.23 20:05

Naše malá taky začala lézt až v 11 měsících… Pomohlo jí zafixovat loket - vyrobila jsem takovou pevnou látkovou „dlahu“, zafixovala jsem ji tím jeden loket a tím pádem se nemohla plazit, nemohla ručičku ohnout v lokti. Během dvou dnů lezla 8)
(Nebyl to můj nápad, ale poradila mi to dr na rehabilitacích)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.3.23 20:06
@Anonymní píše:

Chodily jsme na rehab. Ale žádný posun to nepřineslo. Musely si k tomu dospět samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19282
2.3.23 20:21
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Potřebují moc poradit mám doma 10 měsíční zlobidlo které neleze :,( už si nevím rady. Neperuje na kolinkach jen si je podsune pod sebe a zase si lehne což je opravdu otázka vteřiny. Zkoušeli jsme lákat na vše možné ale nic neplatí. Dokonce jsem zkoušela dát pod body ponožky a nic. Prosím jak jste naučily vy své radosti lézt? :srdce:

Těch 10m je takový stred a nejběžnější vek. Moje teď 10m začíná a poprvé popolezla minuly týden. Zatím se stále radši plazi a lezeni jen opatrně a jen když je nahata tak ji na zemi studi špek. Jinak nejdřív si má sednout - perovat na kolinkach, pak šikmý sed a nasledne až se rozleze. Ty teď můžeš lákat prelezani přes svoje nohy at posiluje ruce, natahování se pro hračky nahoru atp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
2.3.23 20:27

Moje dcera začala lézt až v 11 měsících. Na rehabilitaci jsem byla v 8 měsících dcery, nic neshledali, cvičit jsme nemuseli. Lezla pak 10 měsíců a až v 21 měsících začala chodit. Dnes je jí dva a půl, stále je na sebe opatrná, zato nikdy nebyla otlučená :mrgreen:. Jestli vás doktorka chce poslat, ptala bych se proč a klidně šla.

• Citovat
  • Upravit
4166
2.3.23 20:49

Rehabilitace je vzdy prospesna. Jinak vubec neni pozadu. Pokud vim dceru bavilo kdyz jsem lezela na zemi, to se na me vysplhala raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37280
2.3.23 21:47

V 10m jsme šli se stejným problémem na rehabilitaci, tam nám ukázali pár jednoduchých cviků co jsem s dcerou dělala párkrát za den. Měla oslabené břišní svaly. Když by se na to nepřišlo včas, mohla mít v budoucnu problémy. Lezení je hodně důležitá část vývoje. Na nic bych nečekala a nechala si napsat žádanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí