10 DPO a duch pod světlem

145
17.7.18 16:17

10dpo a duch pod světlem

Ahoj holky prosím nedá mi to tak se chci zeptat. Jsem 10dpo dělala sem si test s citlivostí 10 a vidím tam malinkeho ducha. A když na to posvítim jakoby z boku tak tam vidím viditelnou druhou čárku. Bez světla moc vidět nejde. Do ms mi zbývá cca týden…mam sem tam tupou bolest v podbřišku a citlivé prsa. Stalo se vám některé že jste viděly ducha proti světle?
Miminko si přejeme strašně moc tak doufám že se povedlo. Zkusim test ještě tak za dva 2dny. Jen chci malinko naděje že to je možné…Moc diky za odpovědi :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.7.18 16:23

Ahoj, možné je, že jsi těhotná, ale taky je možné, že nejsi. Já jsem si měřila teplotu, od 9 DPO jsem měřila přes 37, tzn. vyšší než kdy jindy, trvalo to 3 dny. Pak teplota další den výrazně spadla dolů a dostavila se ms.
Byla jsem pak hodně zklamaná.
Chci tím říct, že je lepší si ty testy takhle brzo nedělat, protože ti třeba klidně můžou vyjít pozitivní. Třeba za ty dva dny bude pozitivní už víc nebo dokonce jednoznačně. Jenže potom se stejně může něco pokazit a ms přijde. A budeš hodně smutná :-(

• Citovat
  • Upravit
1190
17.7.18 16:27

:zed: bud je to tehotenstvi nebo neni testovat pred ms nema cenu akorat se stresujes,my se snazili 6let,dneska mam termin a mozna uz jsem malinko podrazdena,milion diskuzi na stejne tema na tvou otazku ti stejne nikdo 100%neodpovi.To ukaze az cas.Nechci byt neprijemna ale je to uplne zbytecne se tady ptat. Ale jinak hodne stesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.7.18 16:28
@Anonymní píše:
Ahoj, možné je, že jsi těhotná, ale taky je možné, že nejsi. Já jsem si měřila teplotu, od 9 DPO jsem měřila přes 37, tzn. vyšší než kdy jindy, trvalo to 3 dny. Pak teplota další den výrazně spadla dolů a dostavila se ms.
Byla jsem pak hodně zklamaná.
Chci tím říct, že je lepší si ty testy takhle brzo nedělat, protože ti třeba klidně můžou vyjít pozitivní. Třeba za ty dva dny bude pozitivní už víc nebo dokonce jednoznačně. Jenže potom se stejně může něco pokazit a ms přijde. A budeš hodně smutná :-(

Já vím no testuju jak de*il neumím počkat do ms jsem nedočkavá :( Kdybych si něco měla přát tak jen to aby to vyšlo po jednom potratu a půlročním se snažením po něm. Ja tam slaboulunkeho ducha vidím a pod světlem jde vidět dost. No uvidime snad to vyjde. Teplotu si neměřím právě. Ale děkuji za názor :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.7.18 16:31

@Kikulele já vím a díky za názor. Spíše se potřebuji jen vyzpovídat nebo spíše neztracet naději. Doufám že to vyjde a moc děkuji a at porod proběhne v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.7.18 16:35

@Market777 promin reagovala jsem prehnane,nechtela jsem byt zla. preji at se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 16:35
@Market777 píše:
Já vím no testuju jak de*il neumím počkat do ms jsem nedočkavá :( Kdybych si něco měla přát tak jen to aby to vyšlo po jednom potratu a půlročním se snažením po něm. Ja tam slaboulunkeho ducha vidím a pod světlem jde vidět dost. No uvidime snad to vyjde. Teplotu si neměřím právě. Ale děkuji za názor :srdce: :)

Tak trénuj trpělivost a testy si nedělej. Trpělivosti budeš potřebovat s miminkem opravdu hodně. Takže si to můžeš dát jako takový testík své trpělivosti pro miminko ;-)

• Citovat
  • Upravit
145
17.7.18 16:48

@Kikulele ne to se nic neděje a máš pravdu :) já vím že se to tu řeší stále dokola. Vím že nejsi ve své kůži máš před porodem. Vážně se nic neděje a nepřijde mi že by si reagovala přehnaně :) děkuji :) :kytka: a přeji aby bylo dítko zdravé a ty taky :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.7.18 16:49
@Anonymní píše:
Tak trénuj trpělivost a testy si nedělej. Trpělivosti budeš potřebovat s miminkem opravdu hodně. Takže si to můžeš dát jako takový testík své trpělivosti pro miminko ;-)

Tak jo aspoň se motivuju…moc ti děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
17.7.18 16:52

@Market777 diky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
17.7.18 17:00

dát testy manželovi a ať je dá až v den očekávané ms a žádné nekupovat… a zaměstnat hlavu něčím jiným :-) jinak, může to vyjít a nemusí… to se říct nedá, ale možné to je… ale to jistě z diskuzí víš, že někdo viděl ducha 10 DPO. docela spolehlivě ukazuje clearandblue ten digital co ukazuje i týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
17.7.18 17:08

@Market777 Já 2 dny před MS nic, bílo jako sníh, v den MS jsem s testem švihla do koše, ale nedalo mi to, mrkla jsem později a slabé čárky :srdce: :srdce: :srdce: a už jsem v 33 TT :srdce: :srdce: Držím palečky a počkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.18 17:09

@Market777 mne to taky nedalo a proste jsem testovala, 10 DPO jsem videla ducha a i bez svetla, kazdy den carka silila a byly tam dve :srdce: proste mi to take nedalo a pritom to bylo hned napoprve :D asi tri dny pred ocekavanou MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.7.18 17:15

@Market777 nejsi sama kdo to nevydrzi , takovych je, ale pak muzes videt i to co tam neni, drzim palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.7.18 17:38

10 dpo uz jsem měla u obou synu pěkné duchy. Takže možné to určitě je ;) a klidně si testuj i před ms, mne to bavilo a nikomu to neublizi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí