Pozitivní tt, negativní krev, nález v děloze

15.7.18 10:35

Pozitivní tt, negativní krev, nález v děloze

Zdravím. Potřebovala bych radu zkušenějších :) Poslední MS jsem měla 24.5., další měsíc (2 dny před plánovanou MS) jsem měla pozitivní TT, doktor na UZ viděl nízkou sliznici, vzal krev- ta byla negativní. Pak jsem začala v době předpokládané MS lehce špinit, to trvalo 3 dny a konec (pokaždé mám MS stejnou - 3 dny silná MS, pak 4 dny slabší). Nedalo mi to, zkusila jsem opět TT a byla tam druhá čárka, ale slabší než předtím. Mám stále příznaky - už 3 týdny jsem stále nafouklá, břicho nejde ani zatáhnout, tahají mě vaječníky, je mi na zvracení, mám často hlad ale absolutní nechuť k jídlu, časté nucení na záchod, průjem, bolest beder, stálé vyčerpání. Nedalo mi to a byla jsem předevčírem znovu u gynekologa (to bych dle MS byla teoreticky 7 tt) a ten mi řekl, že těhotenství to není, ale že mám nález v děloze a že musí udělat hysteroskopii pod narkozou a odebrat vzorek. Ptala jsem se, co by to mohlo být a jediná odpověď byla, že mi nic nebude říkat, že mě nechce zbytečně děsit. Máte někdo prosím podobnou zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.7.18 09:07

Nějaký nápad?

Nenapadá prosím alespoň někoho,co by to mohlo byt? Myslíte, ze by doktor nepoznal,kdyby se jednalo o těhotenství? Uz se asi chytam poslední naděje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí