11měsíční kojenec nechce jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
16.11.13 17:48

No vidíš! Za vším hledej zub :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
19.11.13 14:51

Ahoj holky, chtěla bych se přidat k diskuzi. Náš prcek 11m a 12kg až doposud obrovský jedlík, od 7m na UM, vždy zblajznul všechno a v obrovském množství, ale najednou jako když utne a nedostanu do něj skoro nic. Většinou max. 3 lžičky a má pusu na zámek zkoušela jsem snad všechno, domácí, kupované najemno rozmixovat, kousky i kusy, jen v páře a dát mu kus do ruky…při jídle by is jen hrál, s obrovskou námahou do něj lstí občas dostanu pár soust, většinou klasickou kovovou vidličkou, jak vidí dětské plastové lžičky je konec…dělám divadlo, jako že to beru ze svého talíře, ale nic nezabírá :zed: :zed: dnes jsem ho nechala ať zkusí sám jíst, ale výsledek byl, že jen rozpatlal jídlo po stolečku a stejně nejedl. Ráno sní trošku ovocné přesnídávky a odpoledne občas vezme na milost jogurt s ovocem, ale masozeleninu vždy vyhazuju nebo dojídám. Tohle trvá už 14 dní. :(

Zubů má 8, 4 nahoře, 4 dole…napadá mě, jestli to nemůžou být rostoucí stoličky, ale to je asi brzo.

Také je teď trochu nastydlý…ale už nevím čím by to mohlo jiným být. Křupku, piškot, chleba nebo rohlík si vezme, ale to je vše.

Budu ráda za jakékoliv rady co zabralo na vaše lumpíky…je mi jasné, že musím vytrvat, ale někdy už mě to fakt vytáčí jak do něj nemůžu nic dostat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.11.13 17:54

@lucillee Ahoj, no tak to máte před náma náskok. malýmu bude 3.12 rok a máme 9 kilo :-/ a jen dva zuby dole. ale to co popisuješ sme měly tedka nedávno, nic nechtěl, každý jídlo divadlo :-). Ze zoufalství sem hledala ruzné články co by to mohlo být a co ne, a pak jsem napsala dotaz sem… Hle druhý den sme zjistily že se mu klubou hned dva zoubky nahoře :-), včera spapkal celý oběd ještě koukal jestli tam něco nezbylo :-). tak třeba to u vás jsou taky zoubky. kamarádka má holčíčku a stoličky už měla v 10 měsících :-)
Přeji pevné nervy a at brzo papkáte tak jak dřív :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
20.11.13 10:38

@hana 3 taky si říkám, že možná už se mu klube stolička, slýchala jsem, že stoličky bývají horší než ostatní zuby. Je pravda, že Markovi ty horní dva daly hodně zabrat, byl skoro 14 dní nepříjemnej a měl to hodně opuchlé.

No musíme vytrvat…přiznávám, že u toho jídla někdy ztrácím nervy, všechno jídlo vyhazuju nebo dojídám, z toho už mi taky hrabe. :zed:

Díky za podporu a opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
20.11.13 12:46

@lucillee No tak jedna dobrá zpráva, nejsi sama. Daniel je zase zpět ve vší své vzteklosti a tvrdohlavosti. Dnešní noc probrečel chudáček a od rána snědl jen čtvrtku rohlíku :-). Lezou mu přední zoubky nahoře. Je to až div, jak se jim to mění. Jeden den jedlík že by snědl celou rodinu a druhý den děs a hrůza :-)Kolikrát si říkam že bych si to s ním radši vyměnila aby ty zuby bolely spíš mě :D Ale každý si tím musel projít zvládnou to i naši kluci… Taky jsem slyšela že stoličky jsou nejhorší. Kamarádky Malá měla několik nocí velké horečky :,(. Nám ale ted začal celkem dost zabírat Calgel. Vždy po namazání je vidět že se malýmu uleví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí