Vak na kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6157
12.11.13 20:33

Vak na kojení

Nejpohodlněji se mi kojí vleže, ale když budu muset jít ven do města a miminko bude chtít nakrmit, tak bych si ho chtěla z kočárku vytáhnout a dát do vaku (který budu mít s sebou taky) abych ho mohla pohodlně nakojit a zároveň si myslím, že ten vak poskytuje určité soukromí od všudypřítomných pohledů.

Co si o tom myslíte a jaký vak mi doporučíte? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35716
12.11.13 20:38

Ja bych spis investovala do nejakeho pekneho kojiciho obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
12.11.13 20:40

Kojení na veřejnosti je už dost běžná záležitost, nikdo Tě nevykouká, neboj :mrgreen: (mluvím z vlastní zkušenosti) ;-)

• Citovat
  • Upravit
3780
12.11.13 20:41

@zvědavá borůvka nikdy jsem „vak“ neměla. Kojila jsem 3roky první dceru a teď už skoro rok a půl kojím druhou. Mimino podržím, vytasím „sváču“ a neřeším schovávání ;-)
Důležité je pohodlné oblečení.
Pořiď raději nějaké dobré nosítko (mám manducu). Jak mimi poporostlo, naučila jsem se diskrétně kojit v ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
12.11.13 20:51

Vyřešila bych to šátkem nebo šálou, to ti zůstane i po období kojení.
Doma taky kojím vleže, ale to neznamená, že to venku vsedě nejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
12.11.13 20:55

Co jen nejaky satek? Neukvapovala bych se, ja kojim vzdy nekde v rozku, otocim se od lidi… ono bez nejakych „schovavatek“ je to lepsi… obcas dceru kojim treba ve fusaku a ta manipulace je hrozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.13 21:03

@zvědavá borůvka Já jsem si ze stejných důvodů koupila tenhle kojící šátek: http://www.malvik.cz/…Kojici-satek, ale nakonec jsem ho nevyužila, zvykla jsem si kojit bez něj. Kdybys měla zájem, napiš SZ, ráda ho prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
12.11.13 21:07

Pořiď si kojící tričko a koj i v zavince, mimčo pak dobře drží. Přes sebe kdyžtak plínu.

• Citovat
  • Upravit
6157
12.11.13 21:26
@Lizzi píše:
Kojení na veřejnosti je už dost běžná záležitost, nikdo Tě nevykouká, neboj :mrgreen: (mluvím z vlastní zkušenosti) ;-)

Nejsem stydlivá, ať se podívají když to doma nemají :lol: :lol:
Ale jde mi hlavně o to pohodlí a bezpečí, prostě ten vak/kapsa - lépe by se mi v tom kojilo když nemůžu ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.11.13 21:28
@balenka píše:
@zvědavá borůvka nikdy jsem „vak“ neměla. Kojila jsem 3roky první dceru a teď už skoro rok a půl kojím druhou. Mimino podržím, vytasím „sváču“ a neřeším schovávání ;-)
Důležité je pohodlné oblečení.
Pořiď raději nějaké dobré nosítko (mám manducu). Jak mimi poporostlo, naučila jsem se diskrétně kojit v ní.

Mě jde o to pohodlné nakojení, na jednom videu jsem viděla jak maminka kojila miminko v tom vaku a moc se mi to zamlouvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.11.13 21:29
@LucieZ píše:
@zvědavá borůvka Já jsem si ze stejných důvodů koupila tenhle kojící šátek: http://www.malvik.cz/…Kojici-satek, ale nakonec jsem ho nevyužila, zvykla jsem si kojit bez něj. Kdybys měla zájem, napiš SZ, ráda ho prodám.

Je krásnej, ale drahej. Tak nevím no… Navíc by se mi k němu hodilo více info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.13 21:33
@zvědavá borůvka píše:
Je krásnej, ale drahej. Tak nevím no… Navíc by se mi k němu hodilo více info.

Já bych za něj celou původní cenu nechtěla. Můžu ti poslat fotky, tak napiš SZ, pokud bys měla zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
12.11.13 21:38

@LucieZ

Ještě si to promyslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
13.11.13 07:11

@zvědavá borůvka Já zase ze začátku měla pocit, že bez kojícího polštáře nenakojím. Jde ale jen o tréning. Navíc jak mimčo roste, tak se s ním i líp manipuluje, při kojení začne víc spolupracovat a některé polohy jdou pak lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
13.11.13 08:29
@Svistice píše:
@zvědavá borůvka Já zase ze začátku měla pocit, že bez kojícího polštáře nenakojím. Jde ale jen o tréning. Navíc jak mimčo roste, tak se s ním i líp manipuluje, při kojení začne víc spolupracovat a některé polohy jdou pak lépe.

mám to stejně, čím je starší, tím líp se mi kojí, už sám udrží hlavu a i zůstane v nějaké poloze bez zbytečného podpírání..
@zvědavá borůvka ten šátek na kojení mi přijde jako obyčejnej šátek, kterej omotáš kolem dítěte a sebe, na to můžeš použít jakýkoli šátek.. nemá podpůrnou funkci, dítě v něm neleží, takže stejně musíš sedět, nenakojíš třeba vstoje jako v nosicím šátku nebo v nosítku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko