11měsíční kojenec nechce pít
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
11ti měsíční kojenec nechce pít
Ahoj. Už jsem docela na prášky z toho jak syn nechce pít. Zkoušela jsem různé hrníčky, skleničky, flašky.. čaj, vodu, džus a ani mléko. Tenhle problém mám odjakživa vlastně.. cca 2 měsíce zpátky vypil alespoň trochu mléka v noci, ale teď už mi odstrkuje flašku i v polospánku.
Vodu přidávám do příkrmů ale jinak ať mi nabízím cokoliv, tak to plyve a je to obrovská prd*l a já si už trhám vlasy ![]()
Polévku si občas dá ale taky to není žádná sláva. Co s tím? Jsou děti které nepijí a jsou v pohodě? Děsím se léta že co s ním bude
každá doktorka mi řekla že prostě takové děti jsou a já mám jen nabízet ale mě to už upřímně nebaví.. počůraná plena tak 4-5 za den. Omlouvám se za sloh ale jinak to nešlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Klaudia7 Netrhej si vlasy, nedělej kolem toho divadlo, ale stále nabízej. Některé děti v tomto věku milují brčko, jiné normální skleničku, další lahvičku s pítkem, prostě zkoušej. Nabízej při hře (když se víc hýbe), opravdu několikrát mezi každým jídlem. Když to vyplivne, nekomentuj, prostě jen otři pusu. Já jsem zastánce toho, že děti se zkrátka musí „rozpít“ a přesně jak píšeš, teď před létem o to spíš. 4-5 plen je celkem dost limitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše: Více
To je hrozný, já jsem dost netrpělivý typ člověka takže je to pro mě horor. Moje dítě je naprosto dokonalý kromě toho nepití. Strašně mě to trápí ale on když nechce tak nechce. Můžu nabízet jak chci z čehokoliv… dá si max loka a konec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaudia7 píše: Více
To je v pořádku, nabídni loka každých 20 minut a uvidíš, že časem se to poddá. Podle mě je lepší, když dítě má nějaký jeden svůj způsob pití, třeba ty lahvičky s brčkem jsou fajn, pokud z toho umí pít, že mu to můžeš dát prostě mimochodem třeba při hře, aby se napil a moc kolem toho nedělat tanečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit