Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj děvčata
Jsem 11 den po iui a vyšel mi test 1-2
Myslíte že to může dělat jeste Ovitrelle 12 den po?
@Zdenka800 me ovitrele vyprchalo 8den. Po iui. 10den slabe pozitivni test, 12.den po IUI jsem mela stejny testik, jako mas nyni ty na obrazku
a dnes jsem v 18tt. Takze gratuluji a preji at je vse tak, jak ma byt ![]()
@Hanulka2016
Opravdu?
Volala jsem i k mudr a sestra mi nedokazala odpovědět zda to je ještě Ovitrelle, prý ten test nezná tak nevím
Dělala jsem i obyčejný test a tam nic ![]()
@Zdenka800 jako vůbec nic? Žádný duch? Slabší čárka? To je divny, je to 10 nebo 20? Protože pokud si správně pamatuji tenhle digitální je 20, což na začátek nemusí detekovat, ale když ukázal, tak spis budeš, ale záleží, co byl ten obec.
@Zdenka800 ja si zasla ten 12den jeste na krev a bylo tam 87hcg
je to jeste brzy, oni fakt doporucuji tech 14dnu, ja ale testovala kazde dva dny
udelej test pozitri, nebo zajdi jako samoplatce na krev. Doktori i sestry jsou takhle v zacatcich s temi soudy hodne opatrni.
@Zdenka800 Může a nemusí. Nejprve je vhodné zkoušet klasický papírkový test a až potom v případě pozitivity tento. Takže bych zkusila za 2 dny papírkový test, držím palce ![]()
Ale i tak dík děvčata
Vim že si musim počkat než půjdu k mudr "ale zajímají mě zkušenosti a i já tím chci ňáké přidat Vám
Já měla pozitivni test od ovitrelle ještě 11den. Každá to máme jinak
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.