12 den po Ovitrelle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
30.6.18 09:18

Ahoj holky, mohla by jste mi některá poradit? Navštěvují CAR a musím brát hormony na ovulaci atd. Dr mi naridila udělat si 10 dpo tt a když bude negativní vysadit prášky aby se dostavila ms. Má otázka je zda 10 dpo není ještě vemli brzy? Děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.6.18 12:37

@Elenka1987 @Elenka1987
Ahoj většina Mudr. řekne 14 den ale většina holek testuje dřív i Já
Testovala jsem od 5 dne a to kvůli Ovitrelle kdy vynechá z těla
A pít.test k těhu jsem měla už na testu sice ducha ale více a více vidět
Psala jsem to i v jiné mé diskuzi jsou tam i testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.7.18 14:42

Ahoj
Tak můj dnešní postup hcg 400j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
17.2.20 15:41

Ahoj holky :kytka: Ja dnes psala do jine skupinky ale koukam, ze tu mate zkusenosti s Ovitrelle..
Tak Vam sem taky soupnu fotky testu.
Prvni je 9 den od ale ne z prvni ranni moci, druhy je 10 den od a dnesni je 13 den od injekce a cca do 3 dnu by mela (ne)prijit ms :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.20 07:44

Ahoj. Jsem 12 dní od ovitrelle a mám čárku na testu. Testovala jsem i včera a zdá se mi, že jsou stejné.
Toto je moje 3.ivf, předtím se mi ovitrelle tak dlouho nedržel, ale nevím… Co myslíte?
Jak dlouho se vám držel ovitrelle?? Děkuji moc!
Fialový test je ze včera (mamatest) a růžový dnešní (livsane)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.8.20 08:11

@lenule376 Ahojky a kolikatý den jsi od transferu? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.20 08:26

@Ami11 Jsem 6 dní od transferu 6denni blastocysty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.8.20 08:56

@lenule376 Tak tím pádem bych řekla, že to vypadá slibně :kytka: Zkus testnout za dva dny a pokud budou sílit, tak je to jasné :andel: Já testovala až od 8 dne a čárky krásně sílily, moc držím palce ať to vyjde!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.20 09:01

@Ami11 Děkuji moc! Pevně doufám, že se nejedná o „ovitrellový přízrak“ (slovy mého manžela :D ) a čárka zesílí.. Četla jsem, že někdo má ovitrelle na testu i 14. den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
1.8.20 09:10

@lenule376 Ju je to mozne po IUI jsem tu potvoru mela taky tech 14 dni ale byly to takove opravdu nepatrne carky :think: Ale po IVF cca ten 12 az 15 den to byly uz tehotenske carky :srdce: Take jsem se bala aby to nebyla ta potvora uz jen z duvodu, ze jsem mela dvojitou davku ale kdyz jsem 13 den od Ovitralle volala dr tak rikal, ze Ovitrallka to byt nemuze a take nebyla :oops: Testiky zacly krasne silit a ted uz si 21tt nosim pod :srdce: poklad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
1.8.20 09:52

@lenule376 Ten druhý test vypada na ducha, ald testovat 6 dní po transferu je opravdu brzy, opravdu to může být ještě ovitrelle. Vim, ze jsi zvedava, ale testuj opravdu až příští týden, to už vydrzis ;) Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.20 07:48

Ahoj holky, dnešní test vypadá zase úplně stejně… Čárka ani neslábne ani nesílí. Jsem 13 dni od ovitrelle, tak myslím, že kdyby to bylo tím, tak by měla být slabší. Je to tak?
Ovšem když ani nesílí, tak to asi není dobré znamení, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.8.20 07:51

@lenule376 Je lepsi testovat ob dva dny :hug: Jeste nehazej flintu do zita, test si udelej treba az v utery(vim, ze je tezke to vydrzet) :zed: Ale pak muzes porovnavat jak carky krasne sili :kytka: Drzim moc palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.8.20 08:05

@Ami11 Děkuji. Já vím, že bych měla počkat, ale řekněte kdo to vydržel? Naštěstí už nemám doma žádný test, takže dnes ani zítra testovat nemůžu než nějaký zas pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.8.20 18:10

Ahojky. Jen vkládám update pro případ, že toto vlákno někdo sleduje, případně to bude někoho zajímat v budoucnu.
Ukazuje se, že o ovitrellový přízrak se jednat nebude, čárka ode dnes pěkně sílí. :srdce:
Držte palce. :dance:

Pozn.: 10dpo u mě znamená 5dp6dt a zároveň 11 dní od ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.