Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, jsem tu nová a můj gynekolog mě poslal na IVF do centra.Je tu spousta informací o centrech, ale mohly byste mi prosím poradit, do jakého centra v Praze jít?
Nedoporucila bych Podoli ani Cube. Velmi spokojena jsem byla v Pronatalu. Krasne prostredi, necekala jsem nikdy dele nez 20minut. Funguji o vikendu. Udelali vsechny testy, poslali me na imunologii. Snazili se zezacatku pomoct inseminacemi. Nikdo mi nic nenutil. Lekari se stridaji, ale vubec to nevadi, aspon si vyslechnete vice nazoru
Chodim tam i ted tehotna na screening a ultrazvuky a jsem maximalne spokojena ![]()
Já byla jen u Apolinare a byla jsem teda spokojená. Paní doktorka Gáborová nejlepší. A cenově přijatelné.
Já mám zkušenost jen s Pronatalem. A byla jsem spokojená. Úspěšnost v mém případě 100 %.
@Mejminka píše:
Já byla jen u Apolinare a byla jsem teda spokojená. Paní doktorka Gáborová nejlepší. A cenově přijatelné.
Dobrý den, paní Dr. Gáborová je suprova. Objednavala jsem se jen k ní. Bohužel už tam není,což je škoda, protože teď taky nevím, ke komu tam chodit ![]()
@Bridgetka píše:
Dobrý den, paní Dr. Gáborová je suprova. Objednavala jsem se jen k ní. Bohužel už tam není,což je škoda, protože teď taky nevím, ke komu tam chodit
Ahoj, zkus pani doktorku Jirsovou. Je vyborna a ted cele centrum vede. Take tam neni kazdy den asi, ale ja u ni ted nekolikrat byla. Vzdy reknu ke komu chci. Byla jsem u ni uz v 2014 a mame syna z prvniho IVF a ted jedem druhy pokus. Takze za me tez Apolinar ano. Sice to tam neni tak krasne jsko v soukromych carech, ale netahaji zbytecne penize a me jde hlavne i vysledek, ne jak to tam vypada.
@12345terezka Ahojky, za mě doporučuji Gennet letná - pro mě spokojenost a hlavně i úspěšnost.
Moc díky,
Uvažovala jsem o Pronatalu nebo Gennetu.Mate trochu přehled o cenach,?že je nejlevněji v Apolináři jsem už slyšela,ale co jinde,nevíte?někde mají ceny na webu,někde ne. ![]()
@12345terezka Gennet má ceník na webu https://www.gennet.cz/…2018_V14.pdf záleží co vše se musí dělat.
Pronatal ma taky cenik na webu:
https://www.pronatal.cz/cs/cenik
Ono taky zalezi, co mate za problem a co ocekavas. Samozrejme krome miminka. Lepsi cenu? Rychly postup? Reseni konkretniho problemu? Individualni pristup?
ja byla hodne spokojena v cube, za par mesicu jsem zkusit sourozence ![]()
Moc díky,bude těžké se v tom všem vyznat a uvědomit si,co vlastně potřebuju. Moc díky všem za upřesnění,ještě určitě budu mít řadu dotazů. ![]()
@Bridgetka Ty jo tak to je škoda, no je fakt že to jsou 2 roky co jsem tam byla a chystám se tam v nedohlednu.
Ahoj. Já chodila do Pronatalu a zkušenost nic moc. Ale pak jsem vyzkoušela kliniku Cube a veliká spokojenost s pozitivním výsledkem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.