Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EmilyRose ahojky moc s tímhle nemám zkušenosti zda se to rozjede nebo ne, ale já měla 15den od ET 1917 jednotek hcg. Tak jen pro srovnání, ale asi je to málo no
Třeba tady holky mají zkušenost, že se jim to rozjelo taky později
moc držím palečky
@Anonymní píše:
No, bohužel moje zkušenost je taková, že jsem měla úplně stejně testy, 11.den byla krev 40 HCG, v caru mi tenkrát říkali, že je to fakt moc málo, už jsem špinila teda a pak přišla MS … Další měsíc byl KET a to pak vypadalo jinak, to byla 10.den už dálnice na testu a 14.den bylo HCG přes 4000… Takže sice to není asi úplně vyloučeno, ale spíš počítej s tou horší variantou
S tou horsi pocitam. Kdyby se aspon dalsi mesic povedlo, byla bych stastna.
diky za reakci
@Janičcka92 to je krasna hodnota. Mam 100chuti uz vysadit prasky at se mi rozjede ms. Ale rekli jeste do patku no.
@EmilyRose to věřím, ale určitě vydrž oni ví proč ty prášky ještě nechávají. Pátek už je za chvilku tak budeš vědět na čem jsi. A KET už určitě vyjde
hlavně když máte mrazáčky ![]()
@Janičcka92 jo tech mame 5. Tak snad se z nich neco vyklube. Ale mrzi me to. Uz jsem tomu verila ![]()
No, bohužel moje zkušenost je taková, že jsem měla úplně stejně testy, 11.den byla krev 40 HCG, v caru mi tenkrát říkali, že je to fakt moc málo, už jsem špinila teda a pak přišla MS … Další měsíc byl KET a to pak vypadalo jinak, to byla 10.den už dálnice na testu a 14.den bylo HCG přes 4000… Takže sice to není asi úplně vyloučeno, ale spíš počítej s tou horší variantou