Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toto je fotka zezadu, tam nic neuvidíme, v tomto tt je potřeba fotku z boku s viditelným pohlavním hrbolkem. Počkej si na screening, tam by mohli vědět, případně tak za tři týdny by to mohlo být jistější🙂
@nataliekis píše: Více
Za málo, také jsem se vždycky nemohla dočkat, až to budu vědět, přišlo mi, že pak jsem se na miminko mohla víc naladit, říkat mu jménem a tak, takže nevědět byl děs🙈 😅
@Daisy98 příští pátek jdu na ten první screening tak už se taky těším. Zajímá mě to od začátku už ale furt nic☺️ 💛
@Daisy98 píše: Více
A já se naopak bála, aby to nikdo neřekl, tak jsem vzdy ve dveřích hlásila, že čekáme překvapení a nechceme to vědět ![]()
Z fotky to opravdu poznat nepůjde ![]()
@nataliekis píše: Více
To už by mohlo být vidět tak na 90%🙂 Screeningy většinou dělají na vyšších pracovištích, více zkušeností, lepší stroje🙂 Ale stoprocentní je to stejně až po porodu🙈
Mě to nechtěli říct ani v 16tt v nemocnici, kde jsem ležela zrovna na rizikovem, že e to není 100% a řekli mi to až na velkém screeningu ve 20tt. Tady není vidět ani poznat nic.
@lucynka25 Děkuji vám! Každý týden mi přijde nekonečný než to budu moct vědět ☺️
Hele neupinej se tak na to, abys věděla pohlaví. Mě se třeba dcera ukázala až na konci druhého trimestru. Do té doby nespolupracovala. A stejně je to 100% až při porodu. Občas se stávají i překvapení…m
Hezký den, mám dotaz. Dnes jsem 12+0 a byla jsem na ultrazvuku a doktorka řekla že to vidět je ale nechce mi raději nic říkat. Jelikož nemám nikoho s kým to konzultovat chci se zeptat vás zkušenějších zda je nějak podle vás vidět něco. Děkuji🌸 🌼