Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky chtěla bych sse poradit sem 13 dne po ket vyšli my 5 tehu test mam je pozitivní ale žádné příznaky… nebolivaji mě prsa nic co myslíte dopadne to dobře???
![]()
Příspěvek upraven 25.08.22 v 10:19
Ahoj, kolik ti zaváděli embryí? Testy jsou krásně a hodně pozitivní…
Já taky po KET neměla a dodnes (20tt) příznaky nemám. Předtím jsem byla 3× těhotná přirozeně a příznaky jsem měla, ale po KET ne.
Příspěvek upraven 25.08.22 v 10:21
Příznaky nepřiznala..těhotná teď jsi…ale jestli to dopadne dobře to ti fakt nikdo nepoví…držím palce
Jenom jedno ebryo 5D sem moc nervózní nemam žádné příznaky ani spínání nic boji se stoho jak to dopadne @Valešínka3
@Katie.G Neboj se, jak jsem psala, po KET jsem taky příznaky neměla na rozdíl od spontánního otěhotnění. Těch všech 5 testů sis dělala 13.den po KET? ![]()
@Velešínka3 Začala sem testovat už 8 den aby poznala jak se ty čárky pomalu sílí nwm no nevěřím tomu nějak 😂
🙏 🙏 já myslela ze ty testu lžou té to třeba muže ovlivnit nějaký prášky co beru a picham si každý den prolutex inekci myslíte to je tým já sem už fakt stoho blba
@Katie.G Nevím, co je prolutex, ale tak někdy máš jít na krev a na kontrolu do CARu, ne? Do té doby musíš vydržet, zkus se nějak zaměstnat, abys na to tak nemyslela.
@Velešínka3 už zítra jdu na krev bojím se ze my řeknou ze nejsem těhotná 🥺 snad bude vše Ok!
Příspěvek upraven 25.08.22 v 10:47
@Katie.G Podle mě a podle testů ti řeknou, že těhotná jsi. HCG v krvi, když ho zaznamenaly i testy, budeš mít. Toho bych se nebála. A když jdeš už zítra, tak vydrž ![]()
@Velešínka3 jooo musím 🙏 🙏 🙏 vám také hned na po prve vyšlo Ivf
@Katie.G nikdo nemá věšteckou kouli. Ale jaké příznaky bys chtěla? Je brzy.. navíc někdo nemá žádné příznaky.. není to směrodatné
testy jsou pěkné, takže vydržet. ![]()
@martina.se
No já nevím sama na čem sem 😅nevěřím tým testům uvidíme zítra jdu na krev sem netrpěliva už teď
@Katie.G píše:
@Velešínka3 jooo musím 🙏 🙏 🙏 vám také hned na po prve vyšlo Ivf
Já jsem na IVF ale nešla z důvodu, že bych měla problém otěhotnět. Jinak ano, první IVF mi vyšlo, ET nevyšel, KET už ano.