Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat jestli by mi někdo poradil. Mám problémy s nepravidelnou MS a snažíme se o miminko. Začátkem měsíce jsem měla problém ze jsem týden spinila a dva týdny krvácela. Šla jsem ke své doktorce a ta mi sdělila ze mi začíná ovulace a dostala jsem injekci do břicha na podporu a řekla kdy se máme snažit. Po necelým týdnu jsem si udělala test a měla jsem tam slabe druhou čárku. Po přesně týdnu jsem si dělala digitální test a ten mi napsal ze je pozitivni 1-2 týdny. A dnes jsem si udelala test odpoledne a vysel negativní jen jedna carka. Je to možné mít napřed duchy a pak pozitivni tak brzo.
Ano, měla jsem digital pozitivní velmi brzy. Testuj ve stejnou dobu. Nicméně pokud uz jsi měla pozitivní digital a teď mas negativní test, tak to nevypadá zrovna dobre. Jak dlouho od toho digitálu do dnešního negativního testu?
Ten pozitivní test ti způsobil ovitrel, což byla ta injekce. Správně by jsi po něm měla testovat až za 14dní. Dřív nejsou testy vypovídající a mohou být falešně pozitivní.
Digital byl v pondělí a dneska odpoledne negativní proužkovej
Injekci jsem dostala minuly pondělí takže kdyby to bylo těhotenství tak by dvě čárky zůstaly. Takže spíše se nepovedlo
Těhotná nebudes, to bys ho měla pozitivní pořád, předtím ti vyšel pozitivní kvůli té injekci, co ti pichla.