Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Dneska je to 14 dní od pozitiv ovu testu, to znamená že jsem tak 13-14 dpo a test mi ukazuje tuto čárku. Přijde mi na 14dpo dost slabá
uklidní mě tu někdo, kdo měl třeba podobnou čárku v tomto termínu a dopadlo to dobře?
Jinak dnes by měla přijít správně MS proto taky konečně testuji.
Děkuji za reakce a užívejte krásný víkend. Amalie
Měla jsem stejnou čárku asi 5 dní po termínu MS a za dva měsíce rodím 😊
Druhá čárka tam je, tak uvidíš. Udělej za pár dní test znovu stejnou značku.
@Amalie215 píše:
Ahoj,
Dneska je to 14 dní od pozitiv ovu testu, to znamená že jsem tak 13-14 dpo a test mi ukazuje tuto čárku. Přijde mi na 14dpo dost slabáuklidní mě tu někdo, kdo měl třeba podobnou čárku v tomto termínu a dopadlo to dobře?
Jinak dnes by měla přijít správně MS proto taky konečně testuji.
Děkuji za reakce a užívejte krásný víkend. Amalie
Na 14 DPO krásná, slabá čárka.
Jestli je to 14 dni od + ovu testu, tak si spis 12-13 DPO, ta ovulace má proběhnout za 24-48 hodin. Někdo říká ze i déle ![]()
Zopakuj test zase za dva dny a uvidíš
Držím palce! ![]()
Viděla bych to na pozitivní. Taky jsem měla takové v den vynechání MS.
Řekla bych, že jsi tak 12dpo a na to je čárka ok…zkus za dva dny jestli bude silnější
Určitě se tu dozvíš, že měl někdo mnohem pozitivnější, ale moc to nejde poměřovat, každé tělo se chová trochu jinak. Ten test pozitivní je a hotovo. Jestli chceš vidět nějakej progres, testni znovu stejným testem v úterý, měl by být znát rozdíl. Moje batole se ohlásilo ještě slabší čárkou někdy kolem dne vynechané MS.
@Amalie215 krásný večer, já dokonce měla jen ducha po limitu 14.dpo 😀
Ahoj, dnes čtvrtý den meškám MS, test dělaný dnes odpoledne. Vidíte tam něco?
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes čtvrtý den meškám MS, test dělaný dnes odpoledne. Vidíte tam něco?
Ahoj, něco tam vidím
zkusila bych další test třeba v úterý, jestli trošku nezesilil. Hlavně né zítra, potvrdilo se mi, že čárka se stupňuje ob den, nebo tři dny.. ![]()
@PepiKo píše:
Jestli je to 14 dni od + ovu testu, tak si spis 12-13 DPO, ta ovulace má proběhnout za 24-48 hodin. Někdo říká ze i déle
Zopakuj test zase za dva dny a uvidíšDržím palce!
Tak jsem testla a dneska už silnejsi čárka, ne úplně dálnice ale dost mě to uklidnilo, že jste tu měly pravdu ![]()