Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Já sem tak naštvaná.Každej ranní test mi udělá ducha, ale úplně každej a nejsou to jen mamatesty. Duch nesílí, takže jdou to všechno celých 5 dní jen vadné testy. Dneska jsem 15DPO a zase ten samej duch. Samozřejmě by test, den přes MS už vypadal jinak. Má někdo stejnou zkušenost? To jsou teď ty testy tak na nic?
U me byl od 12 do 17dpo slaboulinky test ktery se nijak výrazně nezměnil. Az 18dpo mi to vyskocilo.
@Nikca7 píše:
U me byl od 12 do 17dpo slaboulinky test ktery se nijak výrazně nezměnil. Az 18dpo mi to vyskocilo.
Kéž by si měla pravdu. Moc si miminko přejeme a snažíme se už dlouho ale díky duchům, máme zklamání každý měsíc ![]()
Ahojte děvčata dneska jsem 14 dpo (pravděpodobně). Ms mám jeden den vynechanou. První test je dělaný včera a ten spodní dneska. Mám pocit, že nesílí a je tam pouze slabounký duch.:(
Co myslíte?
@Anonymní píše: Více
Za mě to není duch, ale čárka. A sílení by se mělo posuzovat obden. Navíc můžeš mít dnes maličko zředěnější moč než včera. Držím palce!
Já sem tak naštvaná.
Každej ranní test mi udělá ducha, ale úplně každej a nejsou to jen mamatesty. Duch nesílí, takže jdou to všechno celých 5 dní jen vadné testy. Dneska jsem 15DPO a zase ten samej duch. Samozřejmě by test, den přes MS už vypadal jinak. Má někdo stejnou zkušenost? To jsou teď ty testy tak na nic?