14dpo test, co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.10.21 06:23

Anonimka 1

Já sem tak naštvaná. :cert: Každej ranní test mi udělá ducha, ale úplně každej a nejsou to jen mamatesty. Duch nesílí, takže jdou to všechno celých 5 dní jen vadné testy. Dneska jsem 15DPO a zase ten samej duch. Samozřejmě by test, den přes MS už vypadal jinak. Má někdo stejnou zkušenost? To jsou teď ty testy tak na nic?

• Citovat
  • Upravit
1287
14.10.21 09:13
@Anonymní píše:
Já sem tak naštvaná. :cert: Každej ranní test mi udělá ducha, ale úplně každej a nejsou to jen mamatesty. Duch nesílí, takže jdou to všechno celých 5 dní jen vadné testy. Dneska jsem 15DPO a zase ten samej duch. Samozřejmě by test, den přes MS už vypadal jinak. Má někdo stejnou zkušenost? To jsou teď ty testy tak na nic?

U me byl od 12 do 17dpo slaboulinky test ktery se nijak výrazně nezměnil. Az 18dpo mi to vyskocilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.21 11:19

Anonimka 1

@Nikca7 píše:
U me byl od 12 do 17dpo slaboulinky test ktery se nijak výrazně nezměnil. Az 18dpo mi to vyskocilo.

Kéž by si měla pravdu. Moc si miminko přejeme a snažíme se už dlouho ale díky duchům, máme zklamání každý měsíc :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.25 09:19

Obnovuji diskuzi

Ahojte děvčata dneska jsem 14 dpo (pravděpodobně). Ms mám jeden den vynechanou. První test je dělaný včera a ten spodní dneska. Mám pocit, že nesílí a je tam pouze slabounký duch.:(
Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.10.25 09:20

Ještě přikládám foto :D.

• Citovat
  • Upravit
14726
19.10.25 10:09
@Anonymní píše: Více

Za mě to není duch, ale čárka. A sílení by se mělo posuzovat obden. Navíc můžeš mít dnes maličko zředěnější moč než včera. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.10.25 10:12

Za mě jsou to taky pěkné čárky, nestresovala bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí