Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Amalie215 píše:
Tak jsem testla a dneska už silnejsi čárka, ne úplně dálnice ale dost mě to uklidnilo, že jste tu měly pravdu
No nevím co si představuješ pod slovem dálnice, ale silnější už ta čárka nebude. Gratuluji
@JancaS84 píše:
No nevím co si představuješ pod slovem dálnice, ale silnější už ta čárka nebude. Gratuluji
Fakt? Já myslela, že ještě trošku by to šlo.. 😃 děkuji ![]()
Ahoj holky, jsem trochu nešťastná. Toto je můj test 14DPO - přijde mi hrozně slabý. Ovulaci jsem měla potvrzenou ovulačním testem. Dostat to mám za dva dny. Byl na tom někdo podobně?
anonim, protože pokud by se povedlo, chci to jako Vánoční dárek :smiling_face_with3_hearts: a mám tu ségru z rodiny a ta by mě prokecla ![]()
Z čeho jsi nešťastná? Prosperita těhotenství se neurčuje silou čárky. ![]()
Testuj až když budeš mít zpoždění.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem trochu nešťastná. Toto je můj test 14DPO - přijde mi hrozně slabý. Ovulaci jsem měla potvrzenou ovulačním testem. Dostat to mám za dva dny. Byl na tom někdo podobně?anonim, protože pokud by se povedlo, chci to jako Vánoční dárek :smiling_face_with3_hearts: a mám tu ségru z rodiny a ta by mě prokecla
Počkej ty dva dny jestli dorazí ms a testuj, když nedorazí. Já teda vidím negativní test ![]()
@Kriss Tina negativní? A ta druhá čárka(duch ),jako že je chyba? Nebo se nedá počítat jako pozitivní?
děkuji
Podle mě to vypadá jen jako ryska. Poslední dobou u hodně testů ryska dost prosvítá, ale zkus to za dva dny znovu a uvidíš.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina negativní? A ta druhá čárka(duch ),jako že je chyba? Nebo se nedá počítat jako pozitivní?děkuji
Já tam druhou nevidím, možná špatná fotka, ale rozhodně bych to za pozitivní test nepovažovala.
Ta čárka je teda hodně slabá a nikdo ti neřekne jestli bude sílit nebo to odejde s ms když ji máš teprve dostat. Já měla o dost silnější čárku 14dpo ale pro mě už to byl den vynechané ms a nespadla mi ani bt tak jsme věděla že tam ta naděje je a taky že ano. Chápu že je těžké to vydržet ale taky jsem zjistila, že tím že je test pozitivní se nic nemění a bojím se stále 😀 takže v klidu vydrž dva dny a uvidíš.. ono to nikam neuteče pokud opravdu těhotná si. Dva dny jsou nic oproti tomu když musíš čekat dva týdny na první kontrolu jestli je vše tak jak má být a pak znovu čekáš měsíc a nic nevíš 😀 🤪
Taky vidím negativní test. Což neznamená, že za tři dny už se na něm něco neukáže. Ale neboj, do Vánoc je víc jak dva měsíce času, to by se ukázalo stopro ![]()
A já tam tu druhou vidím, ale uvidíš podle MS zda dorazí či ne. A pak případně znovu testovat
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem trochu nešťastná. Toto je můj test 14DPO - přijde mi hrozně slabý. Ovulaci jsem měla potvrzenou ovulačním testem. Dostat to mám za dva dny. Byl na tom někdo podobně?anonim, protože pokud by se povedlo, chci to jako Vánoční dárek :smiling_face_with3_hearts: a mám tu ségru z rodiny a ta by mě prokecla
Dva dny před ms jsem měla něco podobného, aktuálně jsem 7tt
Klid moc se neradovat nikomu neříkat… já tu blbost udělala 2× a pak jen slzi…a okolí…teď jestli se povede neřeknu nic do 3 měsíce, mimo babičce která hlídá když jsem na ginde ![]()
@Anonymní píše:
Ja tam vidim slabou carku, neni to ryska. Takze za negativni test bych to nepovazovala. Kazdopadne testuj znovu za 2 dny.