Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janča6 Může to být ryska, já takovou čárku měla už x krát a těhotná jsem nebyla
@MKSP píše:
@Janča6 Může to být ryska, já takovou čárku měla už x krát a těhotná jsem nebyla
Aha, ja myslela, ze ryska je tenci. Ja teda s timto nemam zkusenosti, vzdy jsem mela silne carky.
Holky, tohle mám z ranní moči už druhý den. Resp včera byla slabší a dneska je o kousek silnější. Leda bych měla teda štěstí na vadné testy
zkusím tedy další zítra ráno a uvidíme. Držte mi palce, snad to není jen ryska ![]()
Prosím tě, neblbni s testama, co na nich není absolutně nic vidět, každej den. V klidu si počkej minimálně do termínu MS. Těhotenství trvá 40 týdnů a testováním o pár dní dřív ho žádným způsobem neuspíšíš.
@Janča6 Jak u kterého testu, ale u těch GS mamatest to poslední dobou dělá rysky, které doopravdy vypadají jako,,duch".
Zdravim. Vim ze to sem nejspis nepatri ale jsem tu poprve a mam jeden problem. Vite mam 14mesicni dite a jeste kojim. Menstruaci mivam pravidelnou. Jenze ted mam 10 dni zpozdeni a dnes rano jsem zvracela. Myslite ze muzu byt tehotna ikdyz pravidelne kojim. Budeme se tedkom stehovat tak nechci hned plasit myslite ze to muze byt od stresu?
@MKSP píše:
@Janča6 Jak u kterého testu, ale u těch GS mamatest to poslední dobou dělá rysky, které doopravdy vypadají jako,,duch".
Aha, to je blby
Ja vzdy pouzivala Mamatest. Ale naposled pred rokem a pul, a to tam byla dalnice. Jsem myslela, ze jsou spolehlive ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim. Vim ze to sem nejspis nepatri ale jsem tu poprve a mam jeden problem. Vite mam 14mesicni dite a jeste kojim. Menstruaci mivam pravidelnou. Jenze ted mam 10 dni zpozdeni a dnes rano jsem zvracela. Myslite ze muzu byt tehotna ikdyz pravidelne kojim. Budeme se tedkom stehovat tak nechci hned plasit myslite ze to muze byt od stresu?
A test sis dělala? Samozřejmě že můžeš být těhotná, kojení není antikoncepce a pokud máš ms pravidelně, tak normálně ovulujes a jsi plodná. Takže pokud bych nechráněný styk, tak těhotná být můžeš.
@Anonymní píše:
Samozrejme, ze muzes. Pokud menstruujes, tak muzes otehotnet, i kdyz kojis. Dokonce ani nemusis menstruovat - pokud se trefis do prvni ovulace po porodu. Udelej si test ![]()
Ja otehotnela 3× po porodu. Jednou dokonce 6 mesicu po porodu pri plnem kojeni, tj. mimco jeste bez prikrmu.
@Janča6
Test jsem si jeste nedelala. Ale nejspis bychs i ho mela zajit koupit abych vedela.
Ano, test bude asi tak stokrát přesnější než spekulace na emiminu
A ano, můžeš být těhotná i při kojení (zvlášť u dítěte, co už je dost na příkrmech a nejspíš už nekojíš nonstop). A ano, může to být i stresem.
Ahoj holky, chci se zeptat dnes jsem si rano delala tt. Jsem 10dni po ovu a tohle se mi ukázalo. Co myslíte?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat dnes jsem si rano delala tt. Jsem 10dni po ovu a tohle se mi ukázalo. Co myslíte?
To je slušná čárka na 10dpo, tohle vypadá nadějně ![]()
@Anonymní píše:
Za me hodne nadejne ![]()
@Nikca7 věřím ze ano
dnes jsem byla na krevních testech tak zítra uvidím