15 let a jeho práva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
5.6.16 11:43
@Kristen00 píše:
Nechci at ma kluka nechci at se styka s tetou dala jsem ji zaracha nadala devkou a ze je nepovedena vcera se me zeptala jestli muze jit k babicce a ja rekla ne a chtela jsem ji lisknout a furt breci chce utect od tud ceka at ja odejud

Neztrapňuj tu svoji mámu, kdyby věděla, jak tu za ni píšeš, hanbou by se propadla, fakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
5.6.16 11:44

:roll: je jí 15, kdy by jako měla mít kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.6.16 11:44
@Klementyna píše:
Neztrapňuj tu svoji mámu, kdyby věděla, jak tu za ni píšeš, hanbou by se propadla, fakt :nevim:

přesně, známe verzi dcery, teď by to chtělo slyšet i druhou stranu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.6.16 11:45
@Tom-Jerry píše:
tohle nepíše matka :nevim:

A nebo jo a tím hůř.

• Citovat
  • Upravit
8284
5.6.16 11:48
@Tom-Jerry píše:
přesně, známe verzi dcery, teď by to chtělo slyšet i druhou stranu :think:

To ani nepotřebujeme, však takové to telecí období v patnácti letech a první lásky, ze kterých naše matky nebyly úplně paf, jsme si prožily všechny :)

Holka prostě chce vědět, jestli může odejít k babičce a jestli jí něco hrozí, ale mohla se zeptat rovnou a ne tu ztrapňovat svoji matku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
5.6.16 11:49
@Kristen00 píše:
Nechci at ma kluka nechci at se styka s tetou dala jsem ji zaracha nadala devkou a ze je nepovedena vcera se me zeptala jestli muze jit k babicce a ja rekla ne a chtela jsem ji lisknout a furt breci chce utect od tud ceka at ja odejud

A důvod? Proč nemá(š) mít kluka a stýkat se s tetou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.6.16 11:50
@rokris píše:
A nebo jo a tím hůř.

Ne ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.6.16 11:51

@Klementyna Taky si myslím, že ne. :)

• Citovat
  • Upravit
47759
5.6.16 11:51
@Kristen00 píše:

Ty jsi dcera, že? Hele to je máma opravdu taková semetrika, nebo jsi něco vyvedla a ona se o tebe jen bojí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.6.16 11:58
@govana píše:
Jaké má práva a za co je zodpovědný 15 letý člověk? Syn má 15 a rádi bychom si to ujasnili, samozřejmě s mámou se bude dohadovat… :D

Právo má na vše co mu dovolím. :mrgreen: :mrgreen: U nás je poměrně volná výchova ale právo „veta“ máme já a manželka. To neplatí do 18 let ale do té doby, dokud to financujeme. Klidně do 24 let. Pokud bude dítě finančně i jinak soběstašné už v osmnácti je to jen a jen na něm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.6.16 12:00

Já bych to udělala takhle: nechala bych sebe i mámu vychladnout a potom bych jí řekla - mami, podívej, už nejsem malý dítě, co kdybysme si spolu o všem rozumně popovídaly, jak to vidíš ty, jak to vidím já… Kdyby řekla že jo, snažila bych se s ní domluvit co a jak. Kdyby řekla že ne, můžeš zkusit bydlet u babičky. Ale bacha, babička je ještě starší generace než mamka, aby to nakonec nebylo ještě horší stran volnosti a kluků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.6.16 12:01

Mě by spíš zajímalo, co dcera vyvedla, že matka sáhla k takovým slovům jako jsou nepovedená děvka. Mít v 15ti letech kluka je naprosto normální. Taky nebudu odvarena z toho, že mé dítě začne se sexem v 15, ale lepší než začít ve 13 letech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.6.16 12:02

Snad bych jen doplnil. Kdo má své práva má i své povinnosti - a na to spousta lidí zapomíná a je fuk jestli jim je 15 nebo 70 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.6.16 12:02
@Fofrník píše:
Právo má na vše co mu dovolím. :mrgreen: :mrgreen: U nás je poměrně volná výchova ale právo „veta“ máme já a manželka. To neplatí do 18 let ale do té doby, dokud to financujeme. Klidně do 24 let. Pokud bude dítě finančně i jinak soběstašné už v osmnácti je to jen a jen na něm. ;)

Pod to se podepisuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.6.16 12:07
@Fofrník píše:
Snad bych jen doplnil. Kdo má své práva má i své povinnosti - a na to spousta lidí zapomíná a je fuk jestli jim je 15 nebo 70 let.

Přesně tak, všichni znají svá práva, ale povinnosti se už tak moc neřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí