15.7. ovulka, do MS teoreticky 16-17 dní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
588
17.7.18 15:41

15.7. ovulka, do MS teoreticky 16-17 dni

Ahoj holky, posledni ms byla 6-8.7, v nedeli 25.7 na 99% probehla ovu z leveho vajecniku. V sobotu i nedeli byl sexik, v nedeli dokonce dvakrat.. Chtela jsem se zeptat, kdy by mohlo dojit eventuelne k uhnizdeni? Dnes jsem 2DPO a uprimne ani nevim, jestli cekat ms ve sve klasicke delce nebo driv, nikdy jsem neresila kdy mam ovu a ani jsem ji ja sobe nepoznala (az do ted) a ani nevim jak dlouhou mam LF… Tak vubec nevim, co bych mohla popripadne ocekavat.. Mate nektera aspon odobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
17.7.18 15:48

Přeji hodně štěstí s plozením potomka, ale pro dobro lidstva, zkus prosím trochu eliminovat ty zdrobněliny - ovulka, sexík.

• Citovat
  • Upravit
588
17.7.18 15:52

@Nmdl Dekuji, ale kdyz se ti to nelibi, tak jsi nemusela reagovat. Kdybych chtela kritiku na to, jakym stylem pisu, zalozila bych jine tema. Dekuji za pochopeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.7.18 15:57

@Katulik29 jak víš že byla ovulace? Měření teploty asi ne, tak testy nebo folikulometrie? Já měla podle měření uhnizdeni 8dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
17.7.18 16:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.7.18 16:03

@lachtanice86 protoze jsem mela predtim bolest na levem vajecniku (lehke pichani) a ten den pak v pozdnejsim odpoledni me chytla v tom samem miste takova jakoby krecovita bolest a od te doby ani naznak jakekoliv bolesti. A nekolik holek nezavazne na sobe mi potvrdili, ze to byla krasna ovulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.7.18 16:09
@Katulik29 píše:
@lachtanice86 protoze jsem mela predtim bolest na levem vajecniku (lehke pichani) a ten den pak v pozdnejsim odpoledni me chytla v tom samem miste takova jakoby krecovita bolest a od te doby ani naznak jakekoliv bolesti. A nekolik holek nezavazne na sobe mi potvrdili, ze to byla krasna ovulka…

Bolest břicha neznačí ovulaci. Holky, který ti potvrdily ovulaci na základě píchání v podbřišku, ať si příště radši ukousnou jazyk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.7.18 16:12

@Čičorečka Ja se prave ptala, protoze nejsem typ holky, ktery by kvuli tomu zkousel ovu testy nebo bych merila bt… Na sobe jsem skoro nikdy ovu nepoznala a proto me zarazila ta bolest. Takze nevim, kdy bezne mam nebo nemam ovu, natoz abych vedela, jak mam dlouhou LF :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.7.18 16:18

@Katulik29 takže nejsi holka, která by si dělala ovulační testy, ale zato jsi holka, která se bude radši několika ženských + na emiminu ptát, jestli když ji píchne na levým vaječníku, má ovulaci? Která informace je myslíš přesnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
17.7.18 16:26

@Katulik29 Jak dlouhé máš cykly? Píšeš, že 6.7. jsi měla menstruaci a teď v neděli ovulaci, to by byla ovulace 10. den cyklu, to je docela brzy, ale může být, pokud nemáš cykly delší než 25 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 16:28

Kámoška měla píchání v podbřišku skoro pravidelně každý měsíc a vždycky si myslela, že je to ovulace. Pak si začala měřit teplotu a zjistila, že ovulaci má až cca 5 dní po tomhle píchání v podbřišku.
Ovulaci podle píchání v podbřišku opravdu nepoznáš, tudíž vůbec není jisté, že jsi měla tehdy, kdy si myslíš.
Být tebou, začnu si měřit teplotu - poznáš, kdy máš ovulaci a jak dlouho máš LF.

• Citovat
  • Upravit
588
17.7.18 16:30

@Čičorečka aaaa takze eventuelne dalsi rypalka? :think: Copak se v dnesni dobe uz clovek nemuze informovat na zkusenosti jinych? :think: Vis.. Kdyby me to tolik nebolelo, tak bych to vubec neresila.. Navic ja se neptala, co to muze byt (ta moje „ovulace“), ale proste jsem si s holkama psala a doslo na tuhle koncerzaci. Vis, byla bych rada, kdyby ses napred zkusila zeptat na okolnosti, nez zacnes soudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.7.18 16:34
@Anonymní píše:
Kámoška měla píchání v podbřišku skoro pravidelně každý měsíc a vždycky si myslela, že je to ovulace. Pak si začala měřit teplotu a zjistila, že ovulaci má až cca 5 dní po tomhle píchání v podbřišku.
Ovulaci podle píchání v podbřišku opravdu nepoznáš, tudíž vůbec není jisté, že jsi měla tehdy, kdy si myslíš.
Být tebou, začnu si měřit teplotu - poznáš, kdy máš ovulaci a jak dlouho máš LF.

Ja se ale nechci stresovat nejakym merenim a podobne.. Nikdy jsem to neresila a resit to ani nebudu. Az se zadari, tak se zadari. Ja se tady ptala na zkusenosti a ne na to, co bych mela nebo nemela delat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.7.18 16:36

Takze obecne pro vsechny pripadne rypaly: nestojim o rady co bych mela nebo nemela delat, ptam se pouze na zkusenosti, takze pokud se nechcete podelit o sve zkusenosti, tak prosim NEREAGUJTE na tento prispevek. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
17.7.18 16:38

@Katulik29 no tak to neřeš. A nezakládej diskuzi a prostě počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí