15m - slzi ji ocicko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
15.6.08 08:09

15m - slzi ji ocicko

Prosim o radu, co delat, kdyz male slzi jedno ocicko, ma ho porad takove sklenene, nekdy malicko hnisu, spis takvy ospalek. Trva to asi tyden, mela silenou rymu, ze ktere je venku, do toho ji rostou vsechny 4 stolicky najednou a dneska v noci horecka :( muze to mit vsechno souvislost? ocicko proplachujeme borovou vodou, ale zatim bez uspechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
15.6.08 08:28

očko

Katchko, a to nikdy neměla a má to až teď?
Jeden z mý synků měl od narození zúžený slzný kanálek a i když normálně je to už OK, tak při nachlazení, rýmě je očko skleněnka. Ale trvá to pak asi 5 dnů po ukončení rýmy a je to taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.08 08:53

jednou to melo, trvalo to asi den nebo dva a bylo to fuc, ted mi prijde ze uz je to nejak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
15.6.08 09:14

ahoj,

my s tim od 15m bojujeme taky. Cili pres pul roku. Zkus kapat opthalmoseptonex, pokud nepomuze, tak ti musi doktorka neco predepsat. Nic jineho neni volne prodejne. Dcera to ma taky pri ryme a do tech 15m nikdy problem nemela. Opravdu to chce ale prelecit, jinak se to bude porad vracet.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.08 09:19

moc dekuju za radu,hned sjedu do lekarny a ten opthalmoseptonex koupim. sem tam ji slzi to ocko vic kdyz jsme treba v mistnosti kde maji vetrak a zrovna si pred nej stoupne :lol: ale to spis vidim jen ja, asi by si toho nikdo nevsiml, jedno proste sklenenejsi nez druhy :lol: pri te ryme tecou slzicky spis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.6.08 10:39

malymu taky slzelo ocicko po narozeni a moje mudr mi ukazala jak masirovat slzny kanalek,aby nemusel jit na proplachnuti. kamoska musela jit,protoze holcicce slzelo oko porad. tvoje mudr to resi nebo ne?? jinak masaze pomohly a uz mu neslzi. jinak jsem taky kapala opthalmo-septonex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.6.08 10:47

ja jsem s ni jeste u dr nebyla, rikala jsem si ze je to k te silene ryme co mela, ale ryma je fuc a ocko slzi porad … zitra tam asi zajedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.08 13:00

Ahojky!
My s tímto bojujeme s přestávkama taky od narození. Vždy to ustalo až průplachem slzných cest, který dělali v nemocnici. Kdyby vás tam poslali, neboj se vůbec, je to chvilka a hlavně očíčko je okamžitě bez slzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
16.6.08 15:13

Ahojky,
to znám, většinou to míváme z větru venku, nebo třeba jen ventilátor. Obvykle stačí kapičky opthalmoseptonex a nebo mast optalmoframykoin - ten je lepší, ale nevím, jestli není na předpis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.7.08 13:23

Skutečně ten zákrok trvá jen chviličku?
Nás na to taky chtějí poslat a já z toho mám noční můru. Neslyšela jsem o tom průplachu nic dobrého. Každý to líčí jako strašný zážitek.
Je to vůbec nutné?
Už jsem našla i články, kde se zmiňují, že se ty kanálky věkem roztahují samy. Tak proč tak stresovat ty malé koblížky :-(
Jestli to tom někdo ví více, dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+