16 měs. dítě a vyplakavácí metoda

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.3.19 00:16

16 mes dite a vyplakavaci metoda

Proste to zkousime. posledni moznost nam zustala tato metoda… uspacame v noci syna hodinu a pul, neustale se budi, opravdu to bylo k nevydrzeni.
jake mate zkusenosti s touto mwtodou?
je mi to strasne lito ze tohle musim udelat svemu synovi, ktereho miluji :,( nezabralo NIC. Homeopatika, essence, knizky, spousta clanku. jak to udelat bez place…
ted stichnul a ja mam chut vzit ho do naruce a kojit do rana. hrozne mne boli srdce :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6243
30.3.19 00:23

Dobrou. Je to pravda, pláčou min a min. Spánek nakonec bez přerušení, ale jen do prvni nudle/zubů atd, prostě důvodu, proč se budit :/ naštěstí z toho pak dítě vyrostlo časem/věkem, podruhý jsme do toho nesli, Ali byli jsme tvrdší, co se tyce mlíka/nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.3.19 00:27

My jsme museli nejdřív úplně přestat kojit a pak mu to trvalo tři dny než si na tuto metodu zvykl… 1,5 hodiny hrozného pláče než usnul, takže jsem ráda, že se to naučil tak rychle :,( teď usíná sám v postýlce s úsměvem a spinká celou noc, předtím byl schopný se co hodinu budit. Začínali jsme s touto metodou před dvěma měsíci kdy mu bylo 19 měsíců, také se nám do toho nechtělo, ale byli jsme už hrozně vyřízení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
30.3.19 00:52

A uspavani na prsu/ flaška nefunguje? Vím ze to není ideál, ale nám to tak vyhovuje. Malá usne na prsu za par minut, pak přesuneme do postýlky a spi do rána. Vyplakavaci metodu jsme zkoušeli jednou na začátku, nemáme na to. Takže já bych se asi několik let nevyspala, neboť bych ji vyrvat nechat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44192
30.3.19 05:58

Ty jsi ta samá anonymní,co chce odjet od 16m kojeneho chlapecka na celý den do Německa?

S zadnou takovou metodou nesouhlasim,v žádném věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.3.19 06:03

Tady si můžeš přečíst rozhovory s maminkama, které to podstoupily a jak se na to dívají s odstupem třeba několik let.
 http://lenkadaniel.blogspot.com/?m=1

Pardon, fotka 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
30.3.19 06:49

Je spoustu odpůrců vyplakávací metody, já ji u první provedla v 15-ti měsících. Ano, 3 noci byli horší, ale byla jsem na to připravená a čekala jsem to mnohem horší. Po 3 nocích jsme měli vyhráno, odpočatá já a pohodová malá spící celou noc. U druhé jsem to zkusila v 10-ti měsících, opět s úspěchem. U obou to nebylo kvůli usínání, to uměly samy, ale kvůli opakovanému častému nočnímu buzení. První chtěla vždy vodu, druhá mléko. Nevrátilo se to, akorát kolem 2. roku začala starší cestovat v noci k nám. Opět jsem jí pokaždé vracela zpět a vyplácí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
30.3.19 07:07

No, pokud už tu „vyplakavaci“ metodu chceš tak s tím dítětem buď v jednom pokoji, nikam neodcházej… Zpívej mu, hlad, vysvětluj. Za mě je to ještě malé dítě aby si dokázalo poradit samo se sebou a s tím, že máma odejde když ji vola. Samozřejmě, je spousta příznivců ale já se vždy než něco aplikují na své dítě snažím pochopit co v tu dobu může cítit a jak bych se asi cítila já… A já bych se cítila pekelně zlé kdybych volala a plakala a nejmilovanější osoba stejně odešla s příslibem, že teda jako někdy přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
30.3.19 07:31

Raději se inspiruj tady www.prosimspinkej.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.19 07:32

@Jana206 ne nejsem

• Citovat
  • Upravit
13837
30.3.19 07:40

Zkusili jsme to u dcery, první noc brečela pár vteřin, pak už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.19 07:43

@Alušáček inspirovala jsem se Osala poradkyni, zkousela v noci odstavit, koupila bachovy kapky, precetla knizky, radila se na internetu, vstaval k nemu manzel, spali sme s nim.. ja, spolu, manzel, v manzelske posteli, zpivala, hladila..

• Citovat
  • Upravit
1351
30.3.19 07:52

Nechat vybrečet 16m dítě? Nikdy. Nikdy. NIKDY!!! Představ si, že něco potřebuješ, voláš o pomoc a nikdo, nepřijde. Super, co?!?
Bavila jsem se o vyplakávacích metodách s primářem z dětského a ten mi řekl, že ani jako doktor ani jako dědeček by nikdy záměrně nenechal dítě plakat. Prostě musíte vzít rozum do hrsti a zmobilizovat všechny síly a vyřešit to jinak. Jo a nejsem teoretik, přes pět let jsem nespala, už jsme měli druhé a já stále vstávala 2× - 3× za noc i ke starší. Teď se malá učí na nočník, takže musíme i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
30.3.19 08:05

Nesmyslna „metoda“. Pokud se dítě vzbudí dej napít trochu vody, nerozsvecej, pokud potřeba přebal, pokud dudlik dej dudlik,nehraj si s ditetem, nezpivej, nečti atd, dite pohlaď. Noc musí být nudna, dítě usne. Pár noci to možná potrvá, ale dítě si zvykne spát v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30760
30.3.19 08:05

Ja to zkousela u prvni dcery, zazitek hroznej, dite vydrzelo vic nez ja :mrgreen: .Takze neuspech. A akorat jsem z toho byla spatna. Ale ona byla fakt extrem, neuspatelna. Nakonec mam tri deti a vsem jsem umoznila, at si usinaji, jak dlouho chteji, vetsinou okolo 2. roku se to obratilo k dobremu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí