16 měsíční miminko nespí

1.9.20 07:14

16 měsíční miminko nespí

Ahoj maminky mám doma 16 měsíčního kloučka. Od roka mi spinká celou noc a budí se kolem 6 hod vypije mléko a ještě usne. Poslední týden se budí i 6× za noc a pláče. Musim s nim spinkat jinak prostě nespí. Stalo se to po očkováni od té doby to takhle máme. Máte nějaké rady co udělat aby zase spinkal. Nevadí mi sním spinkat ale on je pak celý den mrzutý a nevyspalý. Další věc je že na cestě máme další miminko a nevím jak bych to dělala vstavat k oběma :) Děkuji za rady ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3712
1.9.20 07:30

Nemám zkušenosti se změnami děti po ockovani, ale třeba má jen divoké sny. Přejde to, když si ho k sobě vezmes? A jake ockovani ma za sebou, to „živé“? Možna byvh zavolala doktorce..
Jo a že bys nerada vstavala k oběma - ja jako matka dvojcat vstavam doted (18m) k oběma v noci a dá se to přežít ;) Ale chápu, jak to myslíš ;) Určitě to přejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.9.20 07:41

@Verunka1369 zavolala bych dr urcite. Jake ockovani mel? Jinak nelze spolehat na to, ze kdZ dite nejak spalo, tak to tak bude uz porad. S ockovanim to ani nemusi mit nic spolecneho, ale i muze… Muze to byt chvilkove a nebo ne, spanek se u malych deti hodne meni… Dcera to mela stejne a ne po ockovani. Proste ze dne na den lup a bylo to jinak a takhle nekolikrat.

Kdyz si lidi takhle relativne brzy po sobe porizuji deti, holt se s timhle musi pocitat, ac je to pochopitelne neprijemne, muzes byt unavena, neprijemna… Ale bohuzel s tim moc neudelas, nez treba jen jit s malym lezet, pokud pak spi klidne. Treba se to zase zmeni, nez porodis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.9.20 08:02

My spime s detmi, dokud to potrebuji. Druhe dite slo rovnou ke me do postele, mela jsem jedno z kazde strany, jen jsem se podle potreby pretacela, a taky ve srovnani s prvnim vic zapojovala manzela, kdy jedno z nich nechtelo usnout/bylo vzhuru brzy apod. Jinak k tomu ockovani - vubec to nemusi souviset. Muj mladsi mel takove silene obdobi par dni po planovanem terminu MMR, ktere jsme ale odlozili, taky jsem si rikala, ze jit na nej podle podle planu, tak budu prisahat, ze to souvisi. Samozrejme muze, ale taky to muze byt cokoliv jineho. To se proste meni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.9.20 08:40

A nerostou mu zuby? Mně se takhle starší budil je každému zubu. Jednou jsem taky plašila, že je to reakce na očkování a pak vylezl špičák. Jinak, děti mám 20 měsíců od sebe, dodnes vstávám občas k oběma, mladší je rok. Většinou ale musím ke staršímu, má v noci růstové bolesti a špatné sny. Spíme všichni v jedné místnosti a jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.20 09:09

Zoubky to teď určitě nejsou a právě tohle bylo hned po tom očkování tak jsem myslela že to bude kvůli tomu. No uvidíme kdy nás to přejde. Je to někdy hrozný mám nevolnosti a do toho malému něco je a já nevím co. :) Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách s homeopatiky že se mají dávat před ockovanim ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.9.20 10:56
@Verunka1369 píše:
Zoubky to teď určitě nejsou a právě tohle bylo hned po tom očkování tak jsem myslela že to bude kvůli tomu. No uvidíme kdy nás to přejde. Je to někdy hrozný mám nevolnosti a do toho malému něco je a já nevím co. :) Ještě jsem slyšela o nějakých čípkách s homeopatiky že se mají dávat před ockovanim ale nevím :nevim:

A co to bylo za ockovani? Jinak zuby se nekdy nezdaji, ale nemusi to byt ani videt. Kolikrat je vic trapi, kdyz prolizaji dole tou kosti, nez dasni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.25 16:44

Dobrý den na emimino jsem poprvé a chtěla by radu od Maminek mam 16 měsíčního chlapečka a vůbec mi nemluví občas řekne jen da ani neukáže ahoj z ručičkou ale jinak nic a mam synovce a vůbec si nechce sním hrát ani když mu řeknu podej mi to tak mi vůbec nerozumí právě mi začal chodit až 14/15 měsíců tak si myslím že to může být tým rodina mě straší že bude Autista moc se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spankova_poradkyne
27.11.25 21:05

Klidně mohla přijít 4. spánková regrese. Objevuje se okolo 18 měsíce, ale není výjimkou, že přijde dříve :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510