3měsíční miminko a svazování na noc

904
19.8.20 15:13

3.5m, svazovani na noc

Ahojky, dceru, cca 3.5m od narozeni na noc svazuji, protoze jinak sebou vzdycky v melkem spanku strasne mele, kope nohama, rukama boxuje (neni to ten mooruv reflex), no a vzdycky ji to vzbudi a spatne pak zabira. Kdyz je svazana tak spi docela pekne a vzbudi se jen na jidlo a spi zas dal. Jenze posledni dobou se zacina vztekat svazana. Ale co s tim? Kdyz se pak nevyspi? Resil a vyresil jste nekdo neco podobneho? Pripadne do kdy se vase ditka takhle mrskala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
607
19.8.20 15:18

Mozno by uz stacilo len hniezdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
19.8.20 16:00

@chulimanga87 Ahoj já řešila něco podobného, dceru jsem zavinovala na noc od 1 měsíce do cca 4 měsíců. Od toho 4ho měsíce už se mi z té zavinovala dokázala dostat ( v noci už měla ruce venku ), přemýšlela jsem jak to udělat, venku už začínalo být vedro, kór pak ještě v té zavinovačce. Tak jsem jí přestala zavinovat, první noc byla horší ale pak už úplně super. Ono se říká že si ty děti sami řeknou kdy už v tom nechtějí být, tak ve tvém případě bych to brala jako signál že už v tom nechce být. Neboj ona se naučí spinkat i bez toho. Jak říkám nesmíš to vzdát hned po první noci, chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí