16.8. termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.8.14 14:02

@artepka já bych potřebovala porodit max do středy, 25. se mi vrátí starší z prázdnin a jak to udělám, jestli budu v porodce, to fakt netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.8.14 14:20

@martina.se no jo, to si nevybereš… on právě ho chtěl ten šéf poslat na montáž už ted v pondělí, to teda nakonec nejede, ale pak ten další týden už jet asi bude muset, chlap počítá s tím, že porodím příští týden, já to moc optimisticky nevidím a myslím, že to jak na potvoru vyjde akorát jak bude pryč, takže si bude asi muset vzít dovolenou babička, aby mohla být s dcerou nebo nevím… a u vás nefungujou hlídací babičky nebo chlap by měl mít narok na paragraf, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 14:34

@artepka chlap si na kluka vzít paragraf nemůže - nesdílíme společnou domácnost :zed: a babi a jeho táta jsou oba 300-450 km daleko. TAkže to taky nic neřeší.. no bude zajímavé.. musím se modlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
15.8.14 14:38

@martina.se Jasně a není jeho otec… :-( tak to leda dovolenou, nebo domluvit nějakou známou či soukromou školku :think: nebo ambulantní porod, ale to se blbě plánuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 14:50
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se Jasně a není jeho otec… :-( tak to leda dovolenou, nebo domluvit nějakou známou či soukromou školku :think: nebo ambulantní porod, ale to se blbě plánuje

ambulantní porod nemůžu, mrně má VVV, takže tam bude muset zůstat a já nemám to srdce odejít. nějak to vymňouknu.. pořád ještě do středy čas :think:
Jinak přesné, paragraf nemožno, ex už bude v práci a i kdybych mu zavolal, nepřijede dřív, jak další den.. babi to samé.. uvidíme, snad se ještě povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 14:51

@j.a.n.i1 mmchdm, mladému je 8, školka a tak nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
15.8.14 15:07

@martina.se Tak myslím, že soukr školka bývá operativní a dali by i 8 letého… a faktem je, že po 25.8. tábor už nehrozí… nojo, musíš to prostě stihnout ;-) jo, co je mrněti, pokud to tedy chceš psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 15:23

@j.a.n.i1 nevím, jak by se mladému líbilo mezi mrňaty :mrgreen: jinak VVV se týká ledvin a močového ústojí, jak moc vážné nebo nevážné se ale dozvíme až po narozní.. takže uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
15.8.14 15:27

@martina.se No, asi nelíbilo, ale zas jaká je další varianta, pokud bys to nestihla - pak už mi napadá leda jeho přijetí do nemocnice :think: A jinak držím palce, ať je to ta varianta nevážné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.8.14 16:03

@martina.se jo musíš na fn, asi riziková, Tak to ti dvojnásob držím palečky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
15.8.14 16:05

@artepka a je to jaké s tím vyvolavaním, babička mě strašila, že je to horší, tak mám z toho docela hrůzu:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 19:54

@j.a.n.i1 díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.14 19:54
@Barbora77 píše:
@martina.se jo musíš na fn, asi riziková, Tak to ti dvojnásob držím palečky… :)

jj, musím. Sice se mi to nelíbí, do FN jsem fakt nechtěla, ale co se dá dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.8.14 20:46

@martina.se ty jo, zapeklitá situace.. a co nějaká kámoška nebo sousedka, než přijde tvuj současný chlap z práce… no ty jo, je to těžké, my máme jednu hlídací babičku a dědu doma, druhou pár kilásku, ta je teda ještě pracující, ale klidně by si vzala volno, a kdyby ani jeden z nich nemohl, tak by snad pohlídala sousedka, jsme kamarádky, no vůbec si to neumím představit co bych dělala, já jsem v situaci, že se fakt vždycky někdo hlídací najde… pak třeba nějaký nadstandart v nemocnici a vzít si kluka sebou nebo tak… ale neřešme to, porodíme všechny do konce týdne a bude pokoj :D jinak taky každopádně přeju, ať je prcek conejvíc v pořádku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.8.14 20:56
@Barbora77 píše:
@artepka a je to jaké s tím vyvolavaním, babička mě strašila, že je to horší, tak mám z toho docela hrůzu:-((

no sice nemám srovnání a nevím, jestli bych měla bez vyvolání porod lepší, ale ten můj vyvolávaný byl v pohodě, rozhodně si nemůžu stěžovat, byla to rychlovka, bolelo to, to teda jako jo, ale zachvilku jsem to měla zasebou, v 7 mi zavedli tabletku, dlouho se nic nedělo, pak začaly trochu bolesti, asi mezi 10-11 přišli na řadu ty krutější bolesti a 11:47 byla malá na světě s tím, že jsem tlačila asi půl hodiny, protože jsem první čtvrthodinu vůbec nevěřila, že už jako finišuju, tak jsem si chtěla šetřit síly na později :lol: no napsala jsem i porodní deníček, tak kdybys chtěla podrobnější popis, tak si klidně počti:DD

Holky a co čekáte? Kluky nebo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky