16.8. termín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
16.8.14 06:57

@artepka nevím, nějak to snad vyšpekulujem, nebo mi to chytne odpol :think: jinak díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
16.8.14 15:09

Ahoj, taky mám dneska termín a nic se neděje a to jsem si udělala procházku, piju maliník, velkou vanu, tonic a další babské rady a nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.8.14 06:22

@artepka Děkuju, no snad to zvladnu, čim vic se to bliži tak i větši strach, někteři straši, že rodi 2 dny, atd, tak mě to trošku znepokojuje, dnes mam kontrolu 2 den co přenašim, tak jsem zvědavá co mi řeknou dnes. A ja čekám chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.8.14 06:30

@danw Spravně nepomaha nic, take mam toho tolik za sebou a stale nic, asi porad jeste neni ten spravny cas, copak cekani, holcicku nebo chlapecka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.8.14 06:58

Barbora 77 doma mam uz holku a kluka a ted cekam zase holku, ja rodila prvni 38h druhy po 7h cisar malemu padal monitor a ted bych chtela normalne rodit..A to ma doktorka na gynde my rikala ze do 16,8, musi byt mala venku, že se po císaři přenášet nesmí ale asi v nemocnici mají na to jiný názor..jelikož jsem tam byla 15,8, a tam my rekli ze mám dojít zase dneska na kontrolu, tak snad uz neco zacnou delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.8.14 06:59

Kazdý porod má jiný takže se nedívej na to kolik hodin a dnů kdo rodil, znám holčiny co rodily první mimi 3h někdo 6h atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí