17. listopad

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9128
19.11.17 14:00
@lucenka píše:
ale tady nejde o úplné ptevření hranic… tady jde o to, že sis tenkrát nemohl říct: chci si zalet+ět na válet do Londýna, koupil sis letenku a přes celní kontrolu (případně žádost o vízum v klidu odletěl. Dneska když chceš letět do Ruska, Číny, na Kubu… což nejsou demokratické státy (takže vlastně „třídní“ nepřítel), nikdo ti to nezakazuje, nepotřebuješ k tomu nějaké zvláštní povolení vydané tvou domovskou zemí.

souhlas, byli jsme jak v base.

• načítám...
54030
19.11.17 14:01
@Lenka002 píše:
@suvik To máš marný, některé lidi nepřesvědčíš, budou si stále omílat to svoje.
@Lenka002 píše:
Koukám, jestli někdo založil diskuzi o sametové revoluci a nevidím.
Já to zažila a jsem ráda. Máte vzpomínky na tu dobu?

založila jsi téma se záměrem diskutovat, nebo přesvědčovat lidi o svém názoru? :think:

• načítám...
6915
19.11.17 14:15

Ještě drobný dodatek k tomu údajnému uvolnění mezinárodního napétí v době normalizace. Viz Able Archer 83

1983: Na prahu jaderné apokalypsy

http://www.armadninoviny.cz/…kalypsy.html

• načítám...
54030
19.11.17 14:32
@Demi píše:
Nevím, kdo tady tapetuje diskuzi výňatky z Paranoidních listů, já to ale nejsem. Takže se nediv, že jsi za trolla.

na you tube jsou dostupná videa o tapetování a možná si přestaneš plést dojmy s pojmy :kytka:, vím jistě, že jsem citovala z Parlamentních listů, ale možná sis to potřebovala přepsat podle sebe, aby sis to usnadnila, tak to chápu :kytka:

• načítám...
54030
19.11.17 14:36
@Gnaar píše:
Z toho je alespoň vidět, že ta „Evropská integrace“, přeloženo „likvidace národních států a národních etnik v Evropě“ se plánuje dlouhodobě. Zdroj financí pro Chartu a pro ty neziskovky, co se zabývají dovozem migrantů ve velkém je stejný.

ano, dá se z toho pochopit, že scénář byl dávno někým napsaný :think:

• načítám...
18267
19.11.17 15:22

@Michelangelo @Gnaar proč tady stále prudíte? Když máte problém s 17.11. běžte si lanařit na svoji Emigrace do EU, o vaše rady tady není zájem.

• načítám...
54030
19.11.17 15:28
@Demi píše:
A pak, že nejsi troll :mrgreen:

chápu, co se ti přihodilo :kytka:

• načítám...
6915
19.11.17 15:42
@DanielaD píše:
@Michelangelo @Gnaar proč tady stále prudíte? Když máte problém s 17.11. běžte si lanařit na svoji Emigrace do EU, o vaše rady tady není zájem.

Jaké rady? :think: Tak hlavně ať Ti nepraskne cévka  :mrgreen:

• načítám...
7210
19.11.17 16:15
@DanielaD píše:
@Michelangelo @Gnaar proč tady stále prudíte? Když máte problém s 17.11. běžte si lanařit na svoji Emigrace do EU, o vaše rady tady není zájem.

:mrgreen: Čím dál tím lepší. Jj, pravda a láska z vás pryští všemi směry.

• načítám...
54030
19.11.17 16:28
@DanielaD píše:

nepsala jsem tady, že mám problém s 17.11., ani nic o tom, že někomu radím, tak se zbytečně ***:kytka:, ale děkuji za tvůj názor, jsi totiž dalším důkazem, jak jsou na tom vyznavači Havla *** :kytka:… se svobodou to opravdu nemá nic společného :think:

edit admin - invektiva

• načítám...
24671
19.11.17 17:35
@DanielaD píše:

Ale je. Trochu to upřesním. Je tu zájem o ní, o její zkušenosti. Takže pokud to nevyhovuje, už není zadratovano :mrgreen:

• načítám...
5950
19.11.17 18:03
@DanielaD píše:

Tak já myslím, že není důvod kohokoli vyhazovat z diskuse.

• načítám...
18267
19.11.17 18:08
@blobfish píše:
Tak já myslím, že není důvod kohokoli vyhazovat z diskuse.

nikoho nevyhazuju 8o diskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo :think:

• načítám...
24671
19.11.17 18:32
@DanielaD píše:
nikoho nevyhazuju 8o diskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo :think:

Teď je ještě otázka, kdo je tady prudicka :mrgreen:

• načítám...
6915
19.11.17 18:39
@DanielaD píše:
nikoho nevyhazuju 8o diskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo :think:

No a můžeš uvést nějajaký konkrétní příklad? Protože jsem byl uveden jako jeden z největších „prudičů“ tak by mě docela zajímalo, co tím bylo myšleno, ať se poučím? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová