Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucenka píše:
ale tady nejde o úplné ptevření hranic… tady jde o to, že sis tenkrát nemohl říct: chci si zalet+ět na válet do Londýna, koupil sis letenku a přes celní kontrolu (případně žádost o vízum v klidu odletěl. Dneska když chceš letět do Ruska, Číny, na Kubu… což nejsou demokratické státy (takže vlastně „třídní“ nepřítel), nikdo ti to nezakazuje, nepotřebuješ k tomu nějaké zvláštní povolení vydané tvou domovskou zemí.
souhlas, byli jsme jak v base.
@Lenka002 píše:
@suvik To máš marný, některé lidi nepřesvědčíš, budou si stále omílat to svoje.
@Lenka002 píše:
Koukám, jestli někdo založil diskuzi o sametové revoluci a nevidím.
Já to zažila a jsem ráda. Máte vzpomínky na tu dobu?
založila jsi téma se záměrem diskutovat, nebo přesvědčovat lidi o svém názoru? ![]()
Ještě drobný dodatek k tomu údajnému uvolnění mezinárodního napétí v době normalizace. Viz Able Archer 83
1983: Na prahu jaderné apokalypsy
@Demi píše:
Nevím, kdo tady tapetuje diskuzi výňatky z Paranoidních listů, já to ale nejsem. Takže se nediv, že jsi za trolla.
na you tube jsou dostupná videa o tapetování a možná si přestaneš plést dojmy s pojmy
, vím jistě, že jsem citovala z Parlamentních listů, ale možná sis to potřebovala přepsat podle sebe, aby sis to usnadnila, tak to chápu ![]()
@Gnaar píše:
Z toho je alespoň vidět, že ta „Evropská integrace“, přeloženo „likvidace národních států a národních etnik v Evropě“ se plánuje dlouhodobě. Zdroj financí pro Chartu a pro ty neziskovky, co se zabývají dovozem migrantů ve velkém je stejný.
ano, dá se z toho pochopit, že scénář byl dávno někým napsaný ![]()
@Michelangelo @Gnaar proč tady stále prudíte? Když máte problém s 17.11. běžte si lanařit na svoji Emigrace do EU, o vaše rady tady není zájem.
@DanielaD píše:
@Michelangelo @Gnaar proč tady stále prudíte? Když máte problém s 17.11. běžte si lanařit na svoji Emigrace do EU, o vaše rady tady není zájem.
Jaké rady?
Tak hlavně ať Ti nepraskne cévka ![]()
@DanielaD píše:
Čím dál tím lepší. Jj, pravda a láska z vás pryští všemi směry.
@DanielaD píše:
nepsala jsem tady, že mám problém s 17.11., ani nic o tom, že někomu radím, tak se zbytečně ***:kytka:, ale děkuji za tvůj názor, jsi totiž dalším důkazem, jak jsou na tom vyznavači Havla ***
… se svobodou to opravdu nemá nic společného ![]()
edit admin - invektiva
@DanielaD píše:
Ale je. Trochu to upřesním. Je tu zájem o ní, o její zkušenosti. Takže pokud to nevyhovuje, už není zadratovano ![]()
@DanielaD píše:
Tak já myslím, že není důvod kohokoli vyhazovat z diskuse.
@blobfish píše:
Tak já myslím, že není důvod kohokoli vyhazovat z diskuse.
nikoho nevyhazuju
diskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo ![]()
@DanielaD píše:
nikoho nevyhazujudiskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo
Teď je ještě otázka, kdo je tady prudicka ![]()
@DanielaD píše:
nikoho nevyhazujudiskuze je pro všechny, kdo nemá stejný názor jako prudičky tak je dle jejich vyjádření úplně mimo
No a můžeš uvést nějajaký konkrétní příklad? Protože jsem byl uveden jako jeden z největších „prudičů“ tak by mě docela zajímalo, co tím bylo myšleno, ať se poučím? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat