Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peta - dufam, ze sa na mna nenastves, ale celkom ma potesilo, ze Danik vie nieco, co Vojta nie ![]()
Fifik - mna zase pobavila ta hlaska o geniovi.
A zhrnula si to krasne, u nas je to tiez tak - tisko v dobrom zavidim, ale aj tak je Danicko naj-naj! ![]()
Ale holky, mame pokrok. Na zaklade tejto diskusie som si povedala, ze to neni predsa mozne, aby sa aspon trochu sam nevedel nakrmit, kupila som kratke krive batolatkovske lyzicky a pozrime sa! Celkom mu to ide. Ja samozrejme pomaham a on krmi obcas mna, ale v podstate to vie. Tak sa tesim!!! ![]()
A uz povedal aj prvu „vetu“: ene-ene neni
No, prelozim… zobrala som mu auto a on to okomentoval, ze auto neni. ![]()
Takze aj ked „partizan“, aj tak sikulko na n-tu!!!!
![]()
ahoj, díky moc za tohle téma, naší Míše je sice teprve 15m, ale donutilo mě to zrekapitulovat si co vlastně umí. A žasla jsem: jak se z mimi, které jsme si přivezli z porodnice, stal samostatný tvoreček.
z toho, co tu píšete ještě dost věcí naumí, např. nesvlékne se „na povel“
ale části těla už pozná, ukáže
vypínače ji taky baví
lžičkou papá už od roka samostatně-prostě jsem zatla zuby, pak ten binec sklidila. Dneska je to pro mě velká úleva, můžeme se s manželem v klidu najíst a malá si taky jí sama. Jen v restauraci ji krmím já, tam radši moc neriskuju-a kupodivu malá neprotestuje a nechá se krmit.
Přeji vašim bobánkům hodně zdaru a sil do nových dovedností a taky už předem krásné Vánoce - a hlavně klidný čas předvánoční, bez stresů. Mít nazdobený byt není to hlavní, radši mít spokojené dítě a partnera. Jo, a my taky musíme být v klidu - ať se z toho nezblázníme..
Schamko,
pořiď Dankovi sourozence a naučí se jíst sám jedna radost…
Jinak dobrej je ten talířek s přísavkou, přicucnu mu ho na pultík a o ohdně lehčeji se mu pak jí ![]()
Samostatnému jídlu zdar!
Peta
P.S.: Jsem si úplně jistá, že kdybyste s Dankem zavítali k nám do Polerad, našla by se spousta dalších věcí co Danko umí a Vojta ne a obráceně - je to jedna z nejhezčích věcí na dětech, že jsou každé jiné, každé originál! ![]()