Utrogestan v 2.trimestru

876
24.11.05 17:31

Utrogestan v 2.trimestru

Ahoj všem,
chci se zeptat pokročilejších těhulek a maminek, jestli jste některá braly ze začátku těhotenství Utrogestan a hlavně - jestli jste ho některá brala taky ve 2. trimestru?!
Já beru Utrogestan od 7tt pro lepší udržení těhotenství a zahnízdění. Když jsem byla v 11tt na kontrole sestra mi vytiskĺa recept na dalších 30dní, což znamená, že bych to brala až do 15tt. Nevím, jestli se nespletla, protože předtím se zmínila, že se to bere do konce 1.trimestru. Nevím, jestli ten Utrogestan mám brát až do kontroly v 15tt, nebo jestli radši vy:,–(it, nebo se jít zeptat. Nechci mimísovi nějak uškodit. Co si o tom myslíte???

Díky za odpovědi. Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
24.11.05 19:04

Ja jsem ho taky brala do 15tt a je to tak doporuceno i na pribalovem letaku.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
24.11.05 19:17

Ahojky,

já ho brala až do 20. týdne. Tedy Duphaston, ale to je to samé, jen od jiné firmy. Měla jsem hodně problémy se špiněním, takže ho klidně ber, miminku to neublíží.

Peťula+Julinka 37+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
24.11.05 19:41

Ja jsem taky spinila a brala jsem ho jen do 12tt, s tim, ze jsem krabicku dobrala „do ztracena“ tedy ze jsem ho pak brala uz jen 2× denne a nakonec 1 denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
24.11.05 19:56

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
24.11.05 21:08

Ahoj,

určitě to nevadí. Já jsem to taky brala. Bylo mi doporučeno brát ho do 16.tt, ale ani jsem ho nedobrala. Špinění naštěstí ustalo. No a teď mám doma půlročního kluka:-)

Hodně zdraví tobě i miminku.
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
25.11.05 15:55

Díky za vaše odpovědi. Docela mě to uklidnilo. Já to beru asi preventivně (dr.mi to předepsal hned při první kontrole, tak nevím, dle čeho usoudil, že bych to měla brát). Tak uvidím, jestli mi v 15tt řekně, že už to brát nemusím… Každopádně díky ještě jendou za odpovědi! Hezký víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí