18 m a noční probouzení

167
31.12.14 14:30

18m a noční probouzení

Dobrý den ženy, potřebuji poradit, páč jsem už fakt v koncích. Dcera 18m se už tak přes měsíc v noci vzbudí a začne fňukat. Nechávám ji být, ale pak začne zesilovat až na řev. Spí v pokoji s druhou dcerou, tak zase nechci aby ji vzbudila. Jenže jakmile tam přijdu, tak si stoupne a není jiná možnost, než ji vzít spát se mnou do postele. Tam usne skoro hned, jinak uspávat ji je na několik hodin s nejistým výsledkem (při opětovném položení do postýlky hnedka řve).
Budí se mezi dvanáctou a jednou v noci, skoro pravidelně, u manžela řve hystericky, toho už tam posílat nechci, to je ještě horší.
Odpolední spaní je absolutně bez problémů, stejně tak usínání, jen to buzení. Jsem nevyspalá, hysterická… :(
Jo a přes den je vzdorovitá, paličatá, že by to souviselo s obdobím vzdoru? Ale v 18m? Není to brzo? Díky za rady a vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
31.12.14 14:32

@unity Nemá prostě jen blbé sny a nepotřebuje teď jen víc pocit jistoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.14 14:34

Taky mě to napadlo, obecně je děsná přísavka, akorát už to trvá dost dlouho a já sem grogy… totál :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.12.14 15:36

18ti měsíční spí porad s námi v ložnici ve své postýlce. Poslední 2 měsíce se mi stěhuje v noci do postele. Chodím do práce, takže jsem byla kolikrat úplně grogy. Prirazila jsem postýlku ke své posteli. Když se syn snaží o presun, tak prostrcim ruku mezi zbrdlinami, on mi jí chytí a spí většinou dal ;-) V tomhle věku se v noci budí hodně dětí a chtějí cítit rodiče u sebe ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
31.12.14 16:24

@unity Tak si ji na nějaký čas vemte k sobě - třeba i s postelí, jestli to jde a ono se to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
31.12.14 16:25

@unity Já odstavila 18 měsíční přede dvěma týdny. Ale jak 3 letá, tak ta 1,5 letá jsou s námi v lžnici. Sice nemáme na výběr, ale i kdyby bylo, ještě bych je do pokoje nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.14 17:45

Malá spí od 8m v dětském pokojíku. Doteď nebyl problém, tak ji zase nechci stěhovat k nám do ložnice.
Blbé je to, že máme postel jen 160cm širokou a když tam spí ona, nevyspim se, mele se jak na kolotoči :roll: V postýlce usne krásně, jenom potom to vzbuzení je klíčové :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.14 17:50

@Ivaneska nemohu ji mít vedle sebe, jenom jakoby u nohou.
To je super, že vám totak funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
31.12.14 20:06

Mě se teda zdá ještě malá, tohle je normální. Moje dvojačata mají 2,5 a budí se v noci stále, hlavně jeden z nich. Jinak spíme všichni v jedné ložnici, ale to proto, že jinou možnost nemáme. Jednu postýlku jsem si přirazila posteli abych nemusela vstávat a to druhé dvojče uspávám u nás posteli. Asi se s tím nedá nic dělat pokud jí teda nechceš nechávat řvát. Není jednodušší uspat u vás v posteli a pak spící přenést? Takhle to děláme my a pokud dcerka dostatečně „vytuhne“ tak už se neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.14 21:00

@helenaa právě naopak, ve své postýlce usíná dobře, jenom se pak v noci probudí. Asi máte pravdu, že je ještě malá. Ach jo, už bych taky někdy chtěla spát v kuse 5 a více hodin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.14 21:57
@unity píše:
@helenaa právě naopak, ve své postýlce usíná dobře, jenom se pak v noci probudí. Asi máte pravdu, že je ještě malá. Ach jo, už bych taky někdy chtěla spát v kuse 5 a více hodin :roll:
:mrgreen: Jo, tak už jsem taky dlouho nezažila. V těhotenství jsem blbě spala, pak jsem kojila a v jejich 11 měsících jsem ji ještě v noci kojila, pak se budila, rpootže hledala dudel. Druhé těhotenství bylo na spánek mnohem horší, druhé dítě taktéž… mezitím se starší začala budit v noci na čůrání - což bylo super, ale… Teď se stane, že jsem probuzená v noci jen 2× :D Jsem zase těhotná a spící :dance: no snad to poukazuje i na spící miminko :D
  • Citovat
  • Upravit
1788
31.12.14 22:12

Taky tole právě řeším a to u 15měsíčního…první sy spí sám v pokojiku od roku a druhý tedn 15m se nám pravidelně ted začal budit a knourá a pak ječí…trvá to i hodinu a je to každý den. Nechci si ho naučit brát k sobě do postele, ale ikdyž to udělám tak je chvilku klid a pak zase zacne,…už jsme z toho hotoví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
31.12.14 22:36

@Helenie TEď těžko říct, jestli to, že člověk to dítě vezme k sobě do postele bude horší nebo lepší… Já si myslím, že takový prťata prostě ještě mají nárok na to spát s rodiči = jistotou, láskou, nebát se. Nemyslím si, že je to nějaký zlozvyk nebo rozmazlenost… ale jak si to kdo nastaví, je jeho věc. Ale to dítě v noci nekřičí, protože se nudí nebo si něco vynucuje. Asi se bojí nebo ho něco trápí. Na to, aby přemýšlelo, že si něco bude cíleně vynucovat, je za jedno malé a za druhé rozespalé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.1.15 00:35

@unity a nemůžete si otocit polštáře na druhou stranu, když bys mohla mít postýlky u nohou? Pak bys ji mela u hlavy a stačilo by jen natáhnout ruku a třeba by to stačilo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.1.15 18:38

@Aries6 máš pravdu, že to jsou prťata ještě, asi bysme po nich chtěli moc. Akorát tím, že to je už druhé, tak už je to nějaký dlouhý a začínám být dost netrpělivá a tak trochu mít svůj klid, takový SVŮJ pokoj :lol:
Jinak Silvestr a petardy a dooost velkej rachot ji paradoxně ani jednou neprobudil 8o vyspala jsem se 5 h v kuse (dokud se neprobudila první, že chce napít :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí