Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny 🙂 zajímala by mě zkušenost ostatních žen co se snaží nebo snažily. Jsem třetí měsíc od vysazeni HA. Poslední dva cykly krásně a pravidelně 29 dní a ovulace potvrzena papírovými ovu testy vzdy zhruba 16/17 DC.
Tento cyklus zatím stále stejně silné ale stále slabé čárky. Každý den ráno dělán i digi ovu test od clearblue a také prázdné kolečko bez smajlika. Ma někdo podobné dlouhý cyklus a také nakonec přišla ovulace třeba déle a stačilo na případné uhnizdeni? ![]()
Moc děkuji za případné zkušenosti 🙂
Třetí měsíc od vysazení HA jsem měla cykly všelijaký
nestresuj se, ono může trvat i rok, než se to srovná. A tento měsíc holt budeš mít cyklus nejspíš ještě delší a ovulace teprve bude.
A mimochodem, ovulace se v žádném případem netestuje ráno, ale později odpoledne, nebo večer ![]()
Jo a ještě jedna věc… S uhnízděním si nedělwj starosti. Ovulace může přijít klidně později. Áe ta fáze od ovulace do menstruace je stále stejně dlouhá
Takže se nemusíš bát… Jen jak říkám, vypadá to, že si ovulace dává na čas ![]()
@Barevné klubíčko Moc děkuji za uklidnění a vysvětlení 🙏 ty ranní ovu testy jsem si spis delala pro porovnání k tomu digitálnímu ktery se ma delat ráno pisou v letáku, jinak jsem si delala dalsi papírkove behem dne a stejne zadna zmena 🤣( digitalni jsem zkousela tento cyklus spise pro zajimavost zda to sedí s obyčejnými). Já se zatím nijak extra nestresuji naštěstí. Jsem se synem na MD ale chceme začít s druhým tak bych to ráda měla nějak pod palcem a věděla jak mi tělo funguje 🙂 Když už si myslím ze je to pekne srovnané kdyz mam dva cykly za sebou stejné tak zjistím ze si dělá nakonec tělo co chce 🤣
Po vysazeni HA to muže trvat delší dobu než se cyklus dá do pořádku. Každopádně pokud se snažíte o miminko, zkoušeli jste to v den (případně před i po) po pozitivním ovulačním testu? Nebo teprve sleduješ a snažit se začnete až dýl…
A moc se kvůli tomu nestresuj, určitě víš že psychika udělá hodně.
Každopádně přeji hodně štěstí 🍀
@zuzanka320 no zkoušeli jsme to tři dny před protože manžel pak odjel do práce 🤣 máme v tomhle trošku problém co se týče jeho směn 🤦♀️ s prvním synem se mi povedlo otěhotnět hned po vysazení takže jsem ani nestihla moc zjišťovat a testovat 🤣 chtěla jsem i tentokrát ale jak vidno tak mám smůlu 😅 minulý měsíc mě vyšel pozitivní ovu test a sex byl jak před tak při tak po a nic. 🤦♀️ ale musím podotknout že v den ovu byl let letadlem z dovci a pak po ovu a prichodem ms nějaké nachlazení kdy jsem brala nurofen a coldrex a to jsem zjistila že se brát nemá ani při snaze o poceti neb to muze mit vliv na uchycení a atd ale bylo mi zle a jak říkám zatím je můj mozek nastaven tak že nehrotim co jíst a co pít muzu a ne, tak me to ani nenapadlo ze by to vadilo ![]()
Uvidím zda se vůbec uráčí tedy ovu přijit tentokrát a zda bude muž doma ![]()
@Barevné klubíčko píše: VíceTak ráno to nevypadalo a dnes večer takto 🙂 🙂 to už vypadá docela slibně 🙂 manžel se dnes v noci vrací z práce takže super načasování nakonec 🤣 holt se to tedy posunulo 🤷♀️ 🙂 ty naše těla, to je prostě něco nevyzpytatelného🙂
@Bet1 píše: Více
Nooo tak to bude úplně akorát
tak šup na to a snad se zadaří ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Vždyť to ale neni pravda, lutealni faze muze byt klidne kratsi.