19 DC / 29 dní cyklus, ovulace nikde

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
454
9.10.24 11:17

19 DC / 29 dni cyklus ovulace nikde

Zdravím všechny 🙂 zajímala by mě zkušenost ostatních žen co se snaží nebo snažily. Jsem třetí měsíc od vysazeni HA. Poslední dva cykly krásně a pravidelně 29 dní a ovulace potvrzena papírovými ovu testy vzdy zhruba 16/17 DC.
Tento cyklus zatím stále stejně silné ale stále slabé čárky. Každý den ráno dělán i digi ovu test od clearblue a také prázdné kolečko bez smajlika. Ma někdo podobné dlouhý cyklus a také nakonec přišla ovulace třeba déle a stačilo na případné uhnizdeni? :roll:
Moc děkuji za případné zkušenosti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.10.24 11:48

Třetí měsíc od vysazení HA jsem měla cykly všelijaký :lol: nestresuj se, ono může trvat i rok, než se to srovná. A tento měsíc holt budeš mít cyklus nejspíš ještě delší a ovulace teprve bude.

A mimochodem, ovulace se v žádném případem netestuje ráno, ale později odpoledne, nebo večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.24 11:50

Jo a ještě jedna věc… S uhnízděním si nedělwj starosti. Ovulace může přijít klidně později. Áe ta fáze od ovulace do menstruace je stále stejně dlouhá ;) Takže se nemusíš bát… Jen jak říkám, vypadá to, že si ovulace dává na čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.10.24 12:04

@Barevné klubíčko Moc děkuji za uklidnění a vysvětlení 🙏 ty ranní ovu testy jsem si spis delala pro porovnání k tomu digitálnímu ktery se ma delat ráno pisou v letáku, jinak jsem si delala dalsi papírkove behem dne a stejne zadna zmena 🤣( digitalni jsem zkousela tento cyklus spise pro zajimavost zda to sedí s obyčejnými). Já se zatím nijak extra nestresuji naštěstí. Jsem se synem na MD ale chceme začít s druhým tak bych to ráda měla nějak pod palcem a věděla jak mi tělo funguje 🙂 Když už si myslím ze je to pekne srovnané kdyz mam dva cykly za sebou stejné tak zjistím ze si dělá nakonec tělo co chce 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.10.24 12:42

Po vysazeni HA to muže trvat delší dobu než se cyklus dá do pořádku. Každopádně pokud se snažíte o miminko, zkoušeli jste to v den (případně před i po) po pozitivním ovulačním testu? Nebo teprve sleduješ a snažit se začnete až dýl…

A moc se kvůli tomu nestresuj, určitě víš že psychika udělá hodně.

Každopádně přeji hodně štěstí 🍀

• Citovat
  • Upravit
454
9.10.24 13:58

@zuzanka320 no zkoušeli jsme to tři dny před protože manžel pak odjel do práce 🤣 máme v tomhle trošku problém co se týče jeho směn 🤦‍♀️ s prvním synem se mi povedlo otěhotnět hned po vysazení takže jsem ani nestihla moc zjišťovat a testovat 🤣 chtěla jsem i tentokrát ale jak vidno tak mám smůlu 😅 minulý měsíc mě vyšel pozitivní ovu test a sex byl jak před tak při tak po a nic. 🤦‍♀️ ale musím podotknout že v den ovu byl let letadlem z dovci a pak po ovu a prichodem ms nějaké nachlazení kdy jsem brala nurofen a coldrex a to jsem zjistila že se brát nemá ani při snaze o poceti neb to muze mit vliv na uchycení a atd ale bylo mi zle a jak říkám zatím je můj mozek nastaven tak že nehrotim co jíst a co pít muzu a ne, tak me to ani nenapadlo ze by to vadilo :D
Uvidím zda se vůbec uráčí tedy ovu přijit tentokrát a zda bude muž doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.10.24 18:30
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak ráno to nevypadalo a dnes večer takto 🙂 🙂 to už vypadá docela slibně 🙂 manžel se dnes v noci vrací z práce takže super načasování nakonec 🤣 holt se to tedy posunulo 🤷‍♀️ 🙂 ty naše těla, to je prostě něco nevyzpytatelného🙂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.24 18:58
@Bet1 píše: Více

Nooo tak to bude úplně akorát :mrgreen: tak šup na to a snad se zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
12.10.24 20:46
@Barevné klubíčko píše: Více

Vždyť to ale neni pravda, lutealni faze muze byt klidne kratsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
12.10.24 20:48
@Bet1 píše: Více

Potichá gratulace! :kytka:

Ať vse vyjde :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...