19 měsíční dítě a vzdor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
24.9.24 09:35

Musím teda říct, ze tohle období dcera taky měla. Taky spala přes den jen hodinu. V noci se budila, byla vzhuru jak říkáš klidně dvě hodiny. No a jednou se stalo, ze usnula i na chvilku odpoledne a noc byla úplně zlatá. Tak jsem to druhy den zkusila znova. Teď se to upravilo tak, ze spi cca 9:30-11:30 a odpoledne 15:30 a 16:30. Večer chodí o půl deváté až v 9 do hajan a spí celou noc, sem tam zakňourá, ale podám dudlík a spí dal. Špatné spaní v noci muže být totiž i z nedostatku spánku denního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncahavlova
24.9.24 10:30

@RoseK Je fakt že když mi někdy usne dřív a nemá bdělé okno 7h ale třeba 6,5h tak usne večer mnohem líp a i v noci spí líp 😊

• Citovat
  • Upravit
287
27.9.24 03:50

Ano, je možné, že se jedná o první projevy vzdoru. Děti kolem dvou let často začínají testovat své hranice a projevovat svou vůli. Zkuste vytvořit pravidelnou noční rutinu, která může pomoct uklidnit situaci, a trpělivost je klíčová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moncahavlova
27.9.24 07:34

@PetaVondrackova No už jsem z toho celkem na nervi a režim máme zavedený už dlouho v 18h večere,18:30 koupání, pak mazání, pyzamko, mlíčko a kolem 19h max 19:15 vždy usnula 😊 a teď usne třeba za hodinu a všechno děláme pořád stejně. Zdrha do obýváku a když jsem s ní v ložnici pláče že chce do toho obýváku až když je úplně moc unavená tak se nechá uspat no…Nevím co s tím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML