Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, zdravím všechny diskutující a nadhazuji moje osobní téma. Je mi 39, 1.IVF se embrya rozpadla - bez transferu, nyní jsem po 2.IVF v Reprofitu, ET 28.10., nyní čekám jak se to chytlo - těh. test dělám 9.11. Nicméně vajíčka už nemám kvalitní, tudíž i embrya byla opožděná a já začínám špinit a jdou na mě už 2.den chmury. Je tu někdo s podobnou zkušeností? Ideálně s dobrým koncem:) Potřebuji pokec, partner to nepobírá, a já se mu ani nedivím
Díky, Lucka, Brno
@lůca75
Osobně s tím bohudík nemam zkušenost ale moje kamarádka… no po 4 nepodařeném ivf se jí snažim bejt oporou, povzbudit ale nejde to. Letos jí bylo 40, mam o ní strach, nezvládá to.
No to se nedivím, já pořád věřím, že to se mnou dopadne dobře…
Mám ještě 2 další pokusy, přičemž 4.pokus by už byl s darovaným vajíčkem. Ale na to nechci myslet, to je špatný nastavení hlavy ![]()
A co má v plánu ta tvoje kamarádka? Co bude dělat? Zvažuje adopci, nebo jak?
Mé kamarádce se zadažilo ve 39 letech po 2 ivf - kvůli věku(spěchalo se) byla zavedena 3 embr. a všechna se uchytila. V car jí pak doporučili třetí odsát. Má dvojčata kluky. Po stimulaci nikdy neměla moc vajíček, při prvním ivf snad jen jedno.
Tak tomu se říká úroda
to je moc hezký příběh - věřím, že podobný se píše i mě. Díky
Je mi sice o 2 roky méně, ale mám malou holčičku z IVF. Je to opravdu nádhera být maminkou, tak ti držím palce, ať to vyjde. Když ne teď, tak to bude příště. Se mnou byly na transferu i starší ženy, takže nemysli na svůj věk. Já doufám, že mi vyjde ještě jednou jedno miminko příští rok. Hodně štěstí!
Ve 40 letech jsem otehotnela po zavedení zmrzlých embryí po 3.IVF.
Spinila a i krvacela jsem do 10.tt.A vše dobře dopadlo ![]()
Přeji aby to bylo tak i u Tebe.
Zdravím Čajová panenko! Musim říct, že na tuhle odpověď slečna(nebo paní) určitě čekala! že teď už bude totálně v pohodě! Určitě do týhle doby ještě od nikoho neslyšela, že je nádhera být maminkou!! Tak hodně štěstí příští rok, je určitě nádhera být dvojnásobnou maminkou!
![]()
Děkuji za podporu ladule1 - bohužel to už pomalu balím - začíná to být jasná menstruace
Ach jo…takže zpátky na značky a znova…