1. dítě ve 39 - IVF

15
3.11.14 20:21

1.dítě ve 39 - IVF

Ahoj ženy, zdravím všechny diskutující a nadhazuji moje osobní téma. Je mi 39, 1.IVF se embrya rozpadla - bez transferu, nyní jsem po 2.IVF v Reprofitu, ET 28.10., nyní čekám jak se to chytlo - těh. test dělám 9.11. Nicméně vajíčka už nemám kvalitní, tudíž i embrya byla opožděná a já začínám špinit a jdou na mě už 2.den chmury. Je tu někdo s podobnou zkušeností? Ideálně s dobrým koncem:) Potřebuji pokec, partner to nepobírá, a já se mu ani nedivím :) Díky, Lucka, Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.11.14 20:26

@lůca75
Osobně s tím bohudík nemam zkušenost ale moje kamarádka… no po 4 nepodařeném ivf se jí snažim bejt oporou, povzbudit ale nejde to. Letos jí bylo 40, mam o ní strach, nezvládá to.

• Citovat
  • Upravit
15
3.11.14 20:28

No to se nedivím, já pořád věřím, že to se mnou dopadne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.11.14 20:29

Mám ještě 2 další pokusy, přičemž 4.pokus by už byl s darovaným vajíčkem. Ale na to nechci myslet, to je špatný nastavení hlavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.11.14 20:30

A co má v plánu ta tvoje kamarádka? Co bude dělat? Zvažuje adopci, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
3.11.14 20:48

Mé kamarádce se zadažilo ve 39 letech po 2 ivf - kvůli věku(spěchalo se) byla zavedena 3 embr. a všechna se uchytila. V car jí pak doporučili třetí odsát. Má dvojčata kluky. Po stimulaci nikdy neměla moc vajíček, při prvním ivf snad jen jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.11.14 20:55

Tak tomu se říká úroda :) to je moc hezký příběh - věřím, že podobný se píše i mě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.14 21:18

Je mi sice o 2 roky méně, ale mám malou holčičku z IVF. Je to opravdu nádhera být maminkou, tak ti držím palce, ať to vyjde. Když ne teď, tak to bude příště. Se mnou byly na transferu i starší ženy, takže nemysli na svůj věk. Já doufám, že mi vyjde ještě jednou jedno miminko příští rok. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33488
3.11.14 21:30

Ve 40 letech jsem otehotnela po zavedení zmrzlých embryí po 3.IVF.
Spinila a i krvacela jsem do 10.tt.A vše dobře dopadlo :lol:
Přeji aby to bylo tak i u Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.14 10:06

Zdravím Čajová panenko! Musim říct, že na tuhle odpověď slečna(nebo paní) určitě čekala! že teď už bude totálně v pohodě! Určitě do týhle doby ještě od nikoho neslyšela, že je nádhera být maminkou!! Tak hodně štěstí příští rok, je určitě nádhera být dvojnásobnou maminkou! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.11.14 19:21

Děkuji za podporu ladule1 - bohužel to už pomalu balím - začíná to být jasná menstruace :( Ach jo…takže zpátky na značky a znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí