Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Františkovy lázně 2015 a léčení v nich
Příspěvek upraven 03.11.14 v 17:35
Ano pokud..co já vím nespadne meteorit…tak tu Františkovi Lázně budou i v roce 2015 ![]()
Ahoj sháním někoho kdo jede začátkem roku do lázních abych tam nebyla sama ![]()
Já bych ráda jela v březnu, aby už bylo lepší počasí, takže si je začnu vyřizovat v únoru ![]()
@kapyka Lepší je to vyřídit dříve. Nastoupit musíš do 3 měsíců od schválení. Jinak je dobré dopředu zavolat do lázní a zablokovat si termín.
@Drbna777 díky vím že to schvalují cca do 14 dní a přijde i termín nástupu. A nevím jak si zablokovat termín dřív, když nevím do jakého hotelu mě pojišťovna pošle. Termín se měnit dá ale hotel ne.
@kapyka píše:
@Drbna777 díky vím že to schvalují cca do 14 dní a přijde i termín nástupu. A nevím jak si zablokovat termín dřív, když nevím do jakého hotelu mě pojišťovna pošle. Termín se měnit dá ale hotel ne.
Hotel si můžeš vybrat i sama. Koukni na stránky Františkových lázní a tam najdeš info o hotelech. Pro gyn. procedury je nejlepší Adler, má i levnější depandense. Pojišťovna ti sice hotel může vybrat, ale když máš už zamluvené tak sprárují dohromady ![]()
Nevíte jestli můžu žádat hned po Novém roce, když budu mít novou pojišťovnu?
@Adona-i Já si myslím, že by v tom neměl být problém, ale raději to zjisti přímo v pojišťovně