Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, dnes je to 10 dpo a ráno jsem na čípku našla narůžovělý hlen. Myslela jsem si, že se mi předčasně rozjíždí ms, protože včerejší tt byl negativní. Jenže já mívám dlouhé cykly, ovu bývá až 19 DC a menses pak přichází až 15.dpo. Teď už hlen narůžovělý není, ale podbřišek bolí jako před ms. Mám čekat tak brzo mrchu nebo zkusit znovu testovat?
Pozn. beru Gynex.
Díky moc za vaše zkušenosti… ![]()
Být tebou tak testuju tak pět dní po vynechání menstruace..tohle je zbytečný stres ![]()
@Karku píše:
Být tebou tak testuju tak pět dní po vynechání menstruace..tohle je zbytečný stres
jj, stres jako blazen… ![]()
@Karku píše:
Být tebou tak testuju tak pět dní po vynechání menstruace..tohle je zbytečný stres
Souhlasim..taky jsem testovala az po vynechani..tohle mi prijde zbytecne.. ![]()
Tohle se mi přesně stalo taky..o týden později jsem měla na testu // ![]()
@MarDen píše:
Tohle se mi přesně stalo taky..o týden později jsem měla na testu //
Děkuji. Myslím, že my dlouhodobé „snažilky“ vytvaříme podobné diskuze ani ne tak proto, abychom dostali odpověď, ale spíš kvůli naději. Ik dyž nakonec ms stejně příjde, tak čekání na ni s určitou nadějí nám dává vždycky sílu do dalšího snažení…
@Deňulec pokud není vyzkoušené, že je test pozitivní ještě před MS, tak bych tak brzo netestovala. Krvácení klidně mohlo být nidační a třeba za 3 dny už by na testu mohlo něco být vidět ![]()
Sama na sobě mám vyzkoušeno, že mám ty málo citlivé testy pozitivní už 1-2 dny před MS, a ty citlivější klidně i 4-5 dní
@tezi píše:
@Deňulec pokud není vyzkoušené, že je test pozitivní ještě před MS, tak bych tak brzo netestovala. Krvácení klidně mohlo být nidační a třeba za 3 dny už by na testu mohlo něco být vidět
Sama na sobě mám vyzkoušeno, že mám ty málo citlivé testy pozitivní už 1-2 dny před MS, a ty citlivější klidně i 4-5 dní
Děkuji, testovat tedy radši nebudu. Trpělivost je výsadou králů… ![]()