Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
vim, ze je tu hodne diskuzi o IVF…ale jsou vsechny celkem rozjete a neni tak lehke vclenit se a stihat vsechny snazilky, ktere se uz ze zalozene diskuze znaji a i problemy ostatnich ![]()
v dubnu me ceka me 1.IVF…mam spatny FSH (doufam, ze pisu ten hormon spravne…11,5 hodnota) a tak mi dr doporucil IVF…holky, prosim o rady, jak se v dobe stimulace chovat a nechovat (ms ocekavam pristi tyden a tudiz i stimulaci)a tak uvitam vsechny rady a i privitam rada ostatni snazilky, ktere to take ceka… ![]()
LOL, kam jsi zmizela, vždyť my jsme si v té naší diskuzi říkaly, kde asi jsi, pojď zpátky, všichni tam zůstáváme.
LOL, i o tom Tvém hormonu byla ve čtvrtek řeč, určitě Ti holky odpoví. Já sama s tímhle zkušenost nemám.
LOL, tak ono je možné, že jsem si to popletla, ale tímto Tě zvu do diskuze 1.IVF leden 2010!
lol,přeskoč si do té diskuse,jak píše Lumpík
…já si taky myslím,žes už tam chodila ![]()
holky, jj chodila, ale zacla jsem se tam uplne ztracet ve vsem, nez ubehla hodina, byly plne dve stranky, jste pekne drbny devcata
ok, jdu k vam ![]()
No to je asi tím, že nás tady je hodně a nikomu se nechce pryč!!! my se tady všichni taky ztrácíme!!!! ![]()
Holky asi chápu, proš i tahle diskuze, že s tý diskuzi je možná těch holek hodně a občas se v tom vyznat je taky záhul
jinak držím palce a ať to vyjde.
![]()
holky přiznám se že taky mámteda co delat abych stakovejma kvočnama držela tempo
to myslím v dobrém ![]()
lol jo jo..fakt jediná diskuze kde nestíhám jdu na wca hned dve strany ![]()
Já ti dám kvočny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()