Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tasemnice: Tak tos byla asi nakonec ráda, že to poprvé neklaplo né? Já jsem si nedokážu představit, že bych ještě měla mít s bývalým dítě…
to bych asi už nedala ještě se soudit o opatrovnictví.
Na ten sprej se ještě zeptám, budu chtít asi alternativu v injekcích, nevzpomeneš si prosímtě jak se jmenovaly ty injekce se kterýma jsi to IVF začínala? ten sprej se prý nasazuje 2.dc, ty inj jsi měla stejně?
A kolik tě to IVF jako samoplátce stálo? (Teda pokud ti nevadí, že se na to ptám
)
A teď jsem si všimla, pokud to dobře chápu, měli jste nedávno 9let výročí, tak přeju všechno nej… ![]()
Ahojky všem…
také se nesměle přidávám do této diskuse, jsem na stejné lodi. IVF s dlouhým protokolem mne čeká na přelomu sprna a září. Stimulace začne 20.8.
Bude to také poprvé, prozatím byla všechna těhu přirozená, bohužel se špatným koncem..
Také budu ráda za rady těch z vás, kteří už IVF absolvovaly…
Všem přeji hezký den..
xCharlie píše:
Tasemnice: Tak tos byla asi nakonec ráda, že to poprvé neklaplo né? Já jsem si nedokážu představit, že bych ještě měla mít s bývalým dítě…to bych asi už nedala ještě se soudit o opatrovnictví.
Na ten sprej se ještě zeptám, budu chtít asi alternativu v injekcích, nevzpomeneš si prosímtě jak se jmenovaly ty injekce se kterýma jsi to IVF začínala? ten sprej se prý nasazuje 2.dc, ty inj jsi měla stejně?
A teď jsem si všimla, pokud to dobře chápu, měli jste nedávno 9let výročí, tak přeju všechno nej…
A kolik tě to IVF jako samoplátce stálo? (Teda pokud ti nevadí, že se na to ptám)
máš pravdu,ještě že to s bývalým neklaplo-zbyly by mi jen oči pro pláč a stejně bych na všechno byla sama…jak se to tenkrát všechno jmenovalo to ti opravdu už neřeknu a injekce jsem myslím neměla-měla jsem prášky a přiznám se,že ani teď si jména těch injekcí nepamatuju.....ale píchalo se to do břicha-nebolelo to,pak se jedna píchla do zadku a šlo se na OPU.jako samoplátce mě to vyšlo skoro na 60000-bez pár korun......
Děkuji,začali jsme 10tý rok.....a že jsme si párkrát sahli na samý dno a to nás ještě víc stmelilo......
Příspěvek upraven 27.07.11 v 08:17
Caroli píše:
Ahojky všem…
také se nesměle přidávám do této diskuse, jsem na stejné lodi. IVF s dlouhým protokolem mne čeká na přelomu sprna a září. Stimulace začne 20.8.
Bude to také poprvé, prozatím byla všechna těhu přirozená, bohužel se špatným koncem..
Také budu ráda za rady těch z vás, kteří už IVF absolvovaly…
Všem přeji hezký den..
Ahoj
,držím palečky,aby to dopadlo dobře.poradím ti jednu zásadní věc-snaž se na to moc nemyslet a pokud ano,tak musíš věřit,že to optavdu dobře dopadne.Všechno je totiž v hlavě a kdo tvrdí že ne,tak neví,o čem mluví a lže!!
Tasemnice : děkuju, jasně nemyslet na to moc nejde, ale myslím, že po tom všem čím už člověk prošel, je to fáze takové otupělosti. Takže beru to jako další možnost, uvidíme co přinese..a snažím se myslet pozitivně:-)
Caroli píše:
Tasemnice : děkuju, jasně nemyslet na to moc nejde, ale myslím, že po tom všem čím už člověk prošel, je to fáze takové otupělosti. Takže beru to jako další možnost, uvidíme co přinese..a snažím se myslet pozitivně:-)
tak tak......Potom,až budeš mít emrijka v bříšku,tak doma hezky hajej-u nás v CAR doporučují alespoň 3-5 dní ležet a nic,ale opravdu nic nedělat.....,odpočívej,hodně se musí pít a hlaď bříško a povídej si s nima.....Já tam měla na moji žádost 3 a udržel se alespoň jeden špuntíček......a je z něj kouzelný,dneska měsíční miminko ![]()
Ahojky Caroli, to jsem ráda, že nejsem sama, já bych měla začí s aplikací hormonů kolem 7. nebo 8. Září, podle toho kdy dostanu MS teď v Srpnu, mám to tak 26-30 dní. Alespoň budu mít nějakou představu, co mě čeká, když to uslyším nejdříve od tebe… ![]()
Jinak taky ti držím palečky a máš pravdu, nemyslet na něco, na co myslíš pořád se opravdu dost sobře nedá..
ale alespoň to budeme skoušet… ![]()
Tasemnice: nevadí, zkusím prostě požádat o alternativu a uvidím co mi nabídnou…
A tvojí radu s tím mluvením k embrijkám si taky vezmu k srdci, snažím se pořád přesvědčit, že to prostě musí vyjít, že není jiná možnost a je to hotová věc…
, ale i tak se bojím… ![]()
Caroli: píšeš všechna přirozená se špatným koncem…můžu se zeptat kolik jich bylo?
xCharlie píše:…bojíme se každá......
Ahojky Caroli, to jsem ráda, že nejsem sama, já bych měla začí s aplikací hormonů kolem 7. nebo 8. Září, podle toho kdy dostanu MS teď v Srpnu, mám to tak 26-30 dní. Alespoň budu mít nějakou představu, co mě čeká, když to uslyším nejdříve od tebe…
Jinak taky ti držím palečky a máš pravdu, nemyslet na něco, na co myslíš pořád se opravdu dost sobře nedá..ale alespoň to budeme skoušet…
![]()
Tasemnice: nevadí, zkusím prostě požádat o alternativu a uvidím co mi nabídnou…
Caroli: píšeš všechna přirozená se špatným koncem…můžu se zeptat kolik jich bylo?
A tvojí radu s tím mluvením k embrijkám si taky vezmu k srdci, snažím se pořád přesvědčit, že to prostě musí vyjít, že není jiná možnost a je to hotová věc…, ale i tak se bojím…
xCharlie -můžu mít jednu osobní otázku?Na základě čeho máte 30% roziko downa?
Tasemnice píše:Caroli píše:tak tak......Potom,až budeš mít emrijka v bříšku,tak doma hezky hajej-u nás v CAR doporučují alespoň 3-5 dní ležet a nic,ale opravdu nic nedělat.....,odpočívej,hodně se musí pít a hlaď bříško a povídej si s nima.....Já tam měla na moji žádost 3 a udržel se alespoň jeden špuntíček......a je z něj kouzelný,dneska měsíční miminko
No tak není lepší impuls než když napíšeš toto…Gratuluju k mimískovi a my ostatní se budeme snažit, abysme Ti za „rok“ mohly napsat taky takovou zprávu:-)
Caroli píše:Tasemnice píše:No tak není lepší impuls než když napíšeš toto…Gratuluju k mimískovi a my ostatní se budeme snažit, abysme Ti za „rok“ mohly napsat taky takovou zprávu:-)Caroli píše:tak tak......Potom,až budeš mít emrijka v bříšku,tak doma hezky hajej-u nás v CAR doporučují alespoň 3-5 dní ležet a nic,ale opravdu nic nedělat.....,odpočívej,hodně se musí pít a hlaď bříško a povídej si s nima.....Já tam měla na moji žádost 3 a udržel se alespoň jeden špuntíček......a je z něj kouzelný,dneska měsíční miminko
děkuju
a věřím,že se přidáte do rodiny šťastných maminek
přidávám foto Honzíka
xChaarlie: neboj, budu referovat…
Ptáš se kolik jich bylo? 4, 3 ukončené SP s revizí i bez v 7tt a teď naposledy v květnu mimoděložní 8+5tt..
Tasemnice: přesně jak píšeš, nevybrala jsem si letos ani žádnou dovolenou, jako bych to tušila..Mám v plánu ji využít přesně na tenhhle počáteční režim klidu! Bude odpočívat, budu v klidu a hezky to embryjko přemlouvat, ať se tam hezky zarochní! ![]()