Plenky 2-5 nebo 3-6?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4986
20.4.12 12:46

2-5 nebo 3-6?

Ahoj,

rozhodla jsem se pro Pampersky. Nebudu dělat šílené zásoby, ale nějaké plíny na začátek doma mít musím. A tak tak uvažuju koupit 2-5 nebo raději rovnou 3-5? Nebo oboje v určitém množství? Pak jsem ještě narazila na Sleep and Play… :nevim: Poradíte mi?

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
20.4.12 12:48

Koupila by jsem 2-5 ale jen jeden max.2 balení. Nám stačili 2 a už jsme šli na větší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
20.4.12 12:52

spíš ty 3 - 5 :palec:

Příspěvek upraven 20.04.12 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68888

Měla jsem 2-5, dítko se narodilo čtyřkilové a vyrostla z nich koncem prvního měsíce, to měla 4,8 kila (z huggiesek stejné velikosti už o týden dřív při 4,5). Velikost 3-6 jsme vůbec nepořizovali, hned přešla na 4-9 huggiesky (pampersky jsou o trošku větší) a sednou jí perfektně, teď má nějakých 5,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
@goldenka píše:
Koupila by jsem 2-5 ale jen jeden max.2 balení. Nám stačili 2 a už jsme šli na větší velikost.

přesně tak koupila jsem 2-5 jedno do porodnice a druhé na doma myslím,že je tam 109ks a pak jsem šla do větších. dcera mněla 3660

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
20.4.12 12:54

Ahoj za me sleep and play neee, nam vzdy protekali..nej jsou ty klasicke snebo premium care, jine plinky uz nepouzivame:) jinak my pouzili 2-5 asi jen 2baleni, pak asi 3baleni 3-6 a ted uz jedeme 4-9.
Kdyz se malej narodil mel 3310g, z porodnice nas pousteli s rovnymi 3kg a to mu jeste ty plinky 2-5 byli vetsi:) strasne rychle z toho ty deti rostou..Jinak za me jsou pampers nejlepsi, takze skvela volba!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.4.12 12:55

my jsme jedničky používali max.první měsíc,pak už dvojky,takže dvojkama se klidně zásobuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
20.4.12 12:55

jeden tech mensich bych vzala urcite…

ja jsem pampersky moc nemela, za tu cenu na me moc dojem neudelaly. Ja mam rada ty levne z rosmanna ci DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.4.12 12:59

nikdy nevíš jaké mimi se ti narodí a jak bude rychle přibírat..já bych aspon jeden balík koupila 2 - 5…u prvního mimi jsem měla tu malou velikost jen 1balení..ted se synek narodil dříve a 2-5 jsem používala 1 měsíc určitě možná i déle..já bych koupila aspon 1 balení 2-5 a 2 balení 3-6 a pak uvidíš sama..když se ti narodí 4kg mimi tak ti to jedno balení 2-5 opravdu stačí. Náš Adik měl necelý 3 kg, takže pak je situace uplně jiná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
20.4.12 12:59

3-6, protože ty menší ještě měl malý dobré tak první 2 týdny a pak už malé,tak to se ani neoplatí

• Citovat
  • Upravit
919
20.4.12 13:03

a ještě jestli můžu neber to že když ses ted rozhodla pro nějaké pleny tak je musíte mít na celé plenkové období. Já se taky původně u prvního rozhodla pro pampers..ale šlo to jen první měsíce..mám oboje děti hodně pijící a pampers máme totál pročůrané. Jako sorry ale my mít pampers tak máme pročůraný celý byt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já nedám dopustit na pleny DM - a na ty první měsíce opravdu super zkušenost s Huggies ale s organickou bavlnou. jsou super a oddělené to mokré od zadečku…uvidíš sama..třeba při dcerce jsem před 4 lety občas koupila i fialové pleny z Tesca a dobrý..ted jsem je synkovi koupila a měl červený zadeček a ošklivě..takže už ani náhodou. Používáme Huggies a kombinujeme s Babylove z DM.
jde o to co bude konkrétně tobě a tvýmu mimi vyhovovat !! na to přijdeš..a kašli na reklamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072

Nam nikdy jine plinky dobre nedelali..pampers jsou krasne jemne, slaboucke a nikde pokozku miminka nedrazdi..co jsem zkusila pr.huggies aj. ,tak silene..ne jen ze protekali,ale ten material..cenove jsou vsechny plenky dost drahe a radeji si trosku priplatim za pampersky nez davat diteti umelotinu..kazdy at kupuje co mu vyhovuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118

Ty malé bych koupila jen jeden balík. Ty větší klidně víc, ale osonduj v okolí, kdo je používá, kdyby mimčo s nima mělo problém, ať je máš komu udat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
20.4.12 13:09

Edit…jsem to popleta… :mrgreen: Každopádně 2-5 určitě jen do začátku 2 balení :kytka:

Příspěvek upraven 20.04.12 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.4.12 13:09
@petulaaa87 píše:
Nam nikdy jine plinky dobre nedelali..pampers jsou krasne jemne, slaboucke a nikde pokozku miminka nedrazdi..co jsem zkusila pr.huggies aj. ,tak silene..ne jen ze protekali,ale ten material..cenove jsou vsechny plenky dost drahe a radeji si trosku priplatim za pampersky nez davat diteti umelotinu..kazdy at kupuje co mu vyhovuje:)

Petul..a představ si že nám zase protékaly pampers. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fakt je to hrozně individuální..každému sedí něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí