Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak Huggies nikdy vic ty nám nevyhovovaly byly pročůrané. My použivali jedině Pampers premium care ty jsou fakt super a neprotečou. Jiný pampersky asi ne jen ty bílí.
@hartiepa píše:
Ahoj,rozhodla jsem se pro Pampersky. Nebudu dělat šílené zásoby, ale nějaké plíny na začátek doma mít musím. A tak tak uvažuju koupit 2-5 nebo raději rovnou 3-5? Nebo oboje v určitém množství? Pak jsem ještě narazila na Sleep and Play…
E.Poradíte mi?
sleep and play nebrat,hodne rychle se nasaknou.na noc nevydrzi.
ja bych koupila do porodky jeden mensi balicek plin 2-5kg,taky podle toho jak male mimco se narodi a to asi netusis:-)
ja upotrebila jeden tento maly balik,protoze deti se narodily velke.pak jsme meli asi do 2mesicu pliny 3-6kg a pak jsme jeli v tzv 4.tech bych si urcite naëjakou zasobicku udelala.
male bych koupila ze dva baliky(myslim ty 2-5),pak treba jeden balik vetsich.Vic bych nekupovala,nikdo nevi,co miminku bude sedet.
Za me treba pampers ne,ty jsou tak priserne parfemovane a chemicke,ze ne.A to bych si za ne klidne priplatila i vic,kdyby byly lepsi..
Ze zacatku jsem je pouzivala u obou deti,pred osmi lety to byla uplne jina
,ted u syna mladsiho sly ty bile(premium care) a jeste puvodni oblackove,nez je zmenili,pak uz proste u nas neprosla a citlivejsi deti je nesnesou.
@pandora píše:
Tak Huggies nikdy vic ty nám nevyhovovaly byly pročůrané. My použivali jedině Pampers premium care ty jsou fakt super a neprotečou. Jiný pampersky asi ne jen ty bílí.
nám zpočátku taky ne a též býval durch. Ale potom byli dobré, už nebýval zapařený a ani pročůraný
Tak my máme pro malou malé balení těch 2-5 a jedno 3-6,malej přecházel rovnou na trojky a používali jsme teda pampers active baby,sleep and play hned protekly a premium care nám neseděly.Pak jsme přešli na zelené tesco plíny a jsme spokojení,vydrží celou noc,jsou skoro stejné.Nekupuj moc napřed nevíš,co bude sedět(třeba Huggiesky u nás vůbec neprošly) a pak nakoupíš.
já jsem používala 2-5 přesně dva měsíce (malá se narodila s 3130 gramy), teď používám 3-6 a mám jich ještě tak na měsíc, teď malá váží 5 kg, takže to vyjde akorát. Nakoupila jsem do zásoby Huggies a teď se biju do hlavy, když se pokadí, tak jí to vyletí kolem nožiček. No ale mám je, tak je používám, na den dávám Huggies, na noc Pampers, ty jí sedí rozhodně lépe. Sleep and Play nekupuj, můžeš je zkusit, až bude mimčo větší, ale novorozenci bych je určitě nedávala, jsou hodně parfémované a děti jsou z nich často osypaté a nic nevydrží, hned protečou
My měly 2 balíčky 2-5. V začátcích jsem byla nejspokojenejší s Bella Háppy, vel.1.
my meli doma zasobu huggies new born 3-6 kg a mala se narodila o mesic driv a mela necela 3 kg a manzel pak honem jel z porodnice kupovat ty nejmensi plinky
(to bych doporucila bud z dmka, ty byly uplne nejlepsi, nebo pak zlute pampers) jinak huggies nam docela protekaji, uz se tesim, az je dodelam, sleep & play neprotekly nikdy
@Fidak píše:
Nakoupila jsem do zásoby Huggies a teď se biju do hlavy, když se pokadí, tak jí to vyletí kolem nožiček.
Nic do zasoby bych nekupovala. Jen jedno baleni do zacatku. Ja takhle koupila bile Pampers a prodavala jsemje amaradce, protoze se osypal. Pak jsem koupila Huggies a ty mu brutalne protekly.
Balík těch malých, zbytek větší. Ale Sleep and Play nedoporučuju - smrdí, načichá i oblečení mimča. ![]()
Jedničky jsme měli jen v porodnici, pak už jen dvojky..
Sleep and Play nedoporučuji, nemají elastický pásek ![]()
Od kamarádky jsem dostala 4 balíky pamapers sleep and play 2 (3-6kg)… i tak by se ale asi hodilo aspoň jedno balení těch „jedniček“, jak to tady tak čtu, že?
nejlepší bývaly Pampers Total Care jenže pak je " zlepšili " na Active Baby a Sleep and play…a ty už stoje za prd…!!:D Holt inovace k lepšímu ne vždy vyjde..:D
Tak mě praštěte do palice, fakt nevím co koupit. Mám si do porodnice pořídit Pampers premium, nebo babylove z Dm. Obě mé děti (nyní už velké) měly velice citlivou pokožku, očekávám to i u mimi.