2 děti a neustálý hluk :-)

2691
4.11.12 12:36

2 děti a neustálý hluk:-)

Hoj :pankac: jsme normální rodina? od nás se line neustálý hluk, dneska jsem si to naplno uvědomila :mrgreen: dneska jsme venku nebyli, je hnusně, obě děti s nudlí u nosu :cert: starší pořád povídá, to mi až tak nevadí, ale jeho mamíííííííííí 20× za minutu slyší i o 2 patra níž, pak taky umí brečet, křičet, kvílet :mrgreen: do toho mimino co je zvyklé na kočár jak dopo tak odpo a když jsme doma, tak neusne a řve. takže se snažím řev a hluk patřičně eliminovat, ale kolikrát to fakt nejde..lituju kolikrát především sebe teda :mrgreen: ale i sousedy co chtějí mít aspon v neděli klídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Liška Ryšavá
4.11.12 12:39

Naše děti jsou slyšet taky až dolů do baráku :lol:.
Když je náhodou hlídá tatínek a vlezu do domu, hned je slyším ;).

Sousedi jsou nahluchlí důchodci, takže zase od nich slyším televizi, takže to nikdo neřeší :lol:

• Citovat
  • Upravit
2691
4.11.12 12:43

My máme za sousedy samý mladý lidi..teda střední věk..cca kolem 40ti let..občas utrousí i blbou poznámku když nás potkají na chodbě..snažím se ještě blběji odpovídat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
4.11.12 12:44

Ahoj,
tak myslím, že jste úplně normální rodina, máme doma to samé, ale děti jsou 3.Takže děs kolikrát. My teda ale naštěstí bydlíme v domku na vesnici a kolem nejbližší soused je asi 20 metrů, takže v tomto je to v pohodě. kdybychom bydleli v bytě, tak by nás snad už dávno vystěhovali, nebo fakt nevím. Napadá mě snad jen děti v rámci možností a úměrně věku nějak zabavit, ale sama ze zkušeností vím, že někdy to prostě nejde i kdybych se rozkrájela. V zimě je to o to horší, že venku se moc dlouho nedá být. Tak sousedi by na jednu stranu mohli pochopit, že jsou to malé děti, taky je kdysi sami měli, no ale na druhou stranu je pochopitelné, že mají právo mít doma klid, takže toto je těžké, no. Tak ať je u vás aspoň relativní klid, zkus pustit pohádku, zabavit nějakým vyráběním, kostkami atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
4.11.12 12:44

U nas to slysi asi cely sidliste, kdyz jsou vsechny 4 deti doma.. :mrgreen: Ted spinka v postylce nejmladsi 15mesicni, ostatni jsou po babickach a u svyho tatinka.Tak si od patka prave rikam, ze ten klid tady je az nezdravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
4.11.12 12:48

Ale to já zabavuju ;) a celkem se i daří ;) ale jsou chvíle..teda jsou i dost často, že řvou oba najednou, páč staršímu spadne komín a mladší se úlekem probere a je neutišení..máme malinký 2+1 a před hlukem se nelze nikam ukrýt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 13:03

Kdybys slysela nase sousedy, to zase chudaci my :lol: Ale jinak jsou v pohode a kazdy snad musi chapat, ze decko asi v klidu nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
4.11.12 13:07

Tak děti řvou, psi štěkají, prudiči prudí,,,některé věci asi ovlivnit nelze :nevim:.Já jsem taky hlučná a když přijedu k našim do paneláku, tak to vědí všichni a to bydlí ve 2.patře :oops: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
4.11.12 13:21

A co teprve za hlkuk dokážou 3 děti :mrgreen: sousedka pod náma nás nezdraví a stěžuje si domovnici, že se u nás trašně dupe, řve, furt něco mlátí a padá na podlahu…no domovnice jí řekla, že bude ještě hůř, že máme další mimino, o kterým bába nevěděla :mrgreen:

a jinak jsou naše děti slyšet z 9. patra až do přízemí :roll:

jo a že mě z toho hrabe, je asi jasný…když ten řev dětí navíc musí přehlušit věčně vyprosený včelí medvídci, tak si pak venku při tlačení kočáru zpívám „na políčku v jetelíčku“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
4.11.12 13:23

U nás je taky decibelů :mrgreen: :roll: od rána od půl sedmé, do osmé večerní :pankac:.Minule už tady byl dědula ze spoda, at si jdou hrát někam, kde je koberec, že se chce aspon v neděli vyspat :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
4.11.12 13:28

U nás je také neustálý hluk. :D děti mají pokojíček navíc hned za vstupními dveřmi, první místnost, takže se jejich řádění po paneláku krááásně rozléhá. Sousedka před pár lety říkala, jak mám tiché dítko, ale jak jsou ta dítka dvě, tak už o tichost nic neříká :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10639
4.11.12 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
4.11.12 13:35

Určitě jste uplně normální rodina :D My máme děcko jedno, ale hluku vydá za pět :D Sousedy nastěstí nemáme, ale řev od nás je slyšet až na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
4.11.12 13:38

Donedávna jsem se snažila hlasové projevy svých robat mírnit, neb mi byo líto všech těch důchodců kolem, ale co se nám přistěhovali nad hlavu noví sousedé s 1 holčičkou (cca 4 roky), tak jsem toho nechala - mí dva chlapci dohromady nedokáží vyprodukovat víc kraválu než ona jedna holčička. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
4.11.12 13:46

Taky je to někdy na palici, starší má uječený hlas a i když normálně mluví, stejně ho musím okřikovat ať neřve. Naštěstí bydlíme v přízemí, pod námi jen havěť, takže auta mají préééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová