2 hodiny v noci nespí....!!!!

96
10.7.05 19:11

2 hodiny v noci nespí....!!!!

Ahoj maminky,které spíte celou noc,ale hlavně ty, které probudáte noci se svými miláčky!!!! :? :? :?

Už celý týden se mi moje 8mi měsíční Sabinka v noci vzbudí, v jakoukoli hodinu, není to nikdy přesně a vydrží 2 hodiny budat..... :x
Když jí dám najíst (kojím) stejně u toho neusne, když se jí snažím uspat, vydrží se na mě klidně i hodinu koukat a nic. Když ji položím do postýlky hladím ji nebo nej mám na její tváři položenou ruku je klidná a usíná. Jakmile usne, já se vzdálím začne zase budat a po minutě brečet a pořád dokola.
Měla jste to nějaká podobné? Je to přechodné období typické pro tento věk?
Díky za každý příspěvek.
Ahoj nevyspaná Radka a opička Sabinka 8m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
10.7.05 19:50

Ahoj Radko,
co to znamená BUDAT? To slovo neznám. :-) Ale to je fuk. Mě Lucinka začla spát bez nočního krmení v 6ti měsících, tak jsem si libovala, ale pak kolem začátku devátého se zase začala budit a buď řvala nebo neřvala, ale byla vzhůru a ne a ne usnout. A to jsem ji měla u sebe v posteli a chovala ji. Pak jsem objevila první zub. Takto jí to vydrželo plus mínus do 15ti měsíců. Sice to buzení nebylo vždycky kvůli zoubkům, ale prostě se vzbudila tak 2× za noc a nemohla zabrat. Pomohlo, když jsem si jí vzala k sobě a spala až do rána u mě. Jinak bych se nevyspala vůbec a stejně jsem skoro po celé tohle období byla jak mátoha. Ať to bylo čímkoliv, přešlo to a teď už spí celou noc v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.7.05 20:13

No, budat u mě znamená,že je vzhůru…chvíli usne a zase se probere. Že prostě nezabere úplně a vzbudí ji i vlastní dýchání…asi tak nějak.
O tom že ji vezmu k sobě do postele už jsem taky uvažovala, jenže můj manžel se hrozně rozvaluje a bojím se aby ji nezalehl nebo tak a když bych ji měla na druhé straně tak bych se bála, že mi spadne s postele, protože se v noci dokáže otočit i hlavou k nohám…no hrůza.
Díky Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
10.7.05 20:32

ahojky
presne takhle to probihalo i u nas ,bylo to desny,jediny co nam pomohlo,bylo delfinka ignorovat,dat si deku pres hlavu a spat, Trvalo to asi deset dnu a pak byl klid.Ale je to docela zahul a hlavne to chce vydrzet

magrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.7.05 20:45

Ahoj holky,

tak zrovínka máme taky noční přestávky.Niki je 10,5měsíce a asi měsíc se taky budí v noci,napapá se a pak si chce povídat a hrát,válí sudy a do spaní dáááleko.Vydrží i 2hodiny a já jsem mrtvola.Dávám si jí taky k sobě v období přestávek,abych nemusela sedět u postýlky.
Ted' ve čtvrtek jsme byli u dr.na očkování a ptala jsem se na to a dr. mi řekla,že je to normální vývojové období a někdy trvá měsíc někdy déle,ale přejde to.Taky se mohou znova objevit i v tomto věku prdíky,které taky budí mimi ze spaní.Můžu též potvrdit,to tlačení! Nenadělá se s tím nic.
Taky jsem to přisuzovala k růstu horních zoubků,ale asi omyl :(
Tak nám fakt nezbývá než ta trpělivost a láskyplně „probudat“ tu naší pauzičku.
Mějte se fajn a už se těším,až bude 1hod v noci:)))
Nad'a a Niki 10,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.7.05 20:45

Ahoj,
já jsem tohle zažila taky a díky tomu, že malá spí doteď s náma v posteli a nejde nijak vystrnadit, tak jsme se vůbec nevyspali (a občas ještě nevyspíme) nikdo. V noci po nás skákala, tahala za vlasy, šťourala v oku a pod., takže postelovou metodu z vlastní hořké zkušenosti nedoporučuju. Budit se bude stejně. Taky si myslím, že to můžou být zuby, každopádně to určitě přejde, jen je otázka za jak dlouho. Přeju pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
10.7.05 21:09

Já měla postýlku vedle postele, tak jsem si vlezla doprostřed a Lucy byla mezi mnou a postýlkou. Pohoda. Taky jsem se bála, že se pak nenechá vystrnadit, ale sama se rozhodla, že bude líp v její postýlce a sama se po čase odstěhovala. Jen ráno se přitulí ke mně a většinou ještě usne. Od včera má velkou postel a dobrý. Když to buzení bylo díky zoubkům jsem poznala podle toho, že kromě probuzení strašně plakala a utišila se až u mne v náruči. Nikdy po nás neskákala ani neotravovala, tak mi společné spaní nevadilo. Nechat ji v noci vybrečet bylo na mě moc a tak jsem nikdy dlouho nevydržela.
Tak snad to u Vás přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.05 21:11

Noční přestávky ve spaní jsme taky zažily, pro nás to však byla prohra. Ustoupila jsem a mela jsem postýlku u postele a malé dávala ruku. Když jsme ji dali po 2 roce do vlasní velké postele na opačný konec pokoje, konečně jsem se vyspala. Tak pozor. Malá když dřímala, tak nevím jak to dokázala , ale pořád hlídala moji ruku, jestli ji ještě držím, nebo si dovolím spát :o( takže i když jsem měla ruku odkrvenou (postýlka byla výš položená než moje postel) když mě brněla, tak já už nespala a malá chrupkala, nedejbože kdybych tu ruku se snažila dát pryč…byla by okamžitě vzhůru. Bylo to o zvyku.. takže lepší vydržet, chvíli třeba pochovat, pomazlit, ale nezvykat na věci, které budou omezovat v základních potřebách, já pak nemohla ani na záchod, a hlídala si čas kdy půjdu spát abych se abych se ještě vyspala (toto probouzení začinalo tak po 2h v noci a spánek ve kterém mě hlídala byl až do rána, večer při usínání až asi do 12-1h problém nebyl)..Lenka

• Citovat
  • Upravit
2857
11.7.05 13:39

ahojky

tak i my k vám patříme a to jsem asi nejmladší.o)) Za týden Michalovi bude 5 měsíců. první tři měsíce trpěl dost na prdíky. Naštěstí se v noci moc nebudi (tak 1×) zato to uspávání min.2 hodiny - tak malý mímo si hrát ještě nechce.o(

po třech měsících nás opustili prdíky, chodilo se spát v 21 a vstával bud ve 3 ráno nebo vůbec. Nakojila jsem a spalo se do 7 do rána. To vydrželo 3 tejdny.

Ted se většinou v noci nebudí. Spí ve vlastním pokojíčku, uspávání je sice horor, ale pak spí někdy i 11 h. v kuse. Zato ale když jsou erupce na slunci - v tomto případě na měsící a v noci se vzbudí je to děs běs. Většinou je pokakanej. Přebalím, nakojím, odříhne a pokaká se znovu. Přebalím nakojím dám do jpostýlky, otáčí se na břicho (zpět to neumí) vykládá pak se mu to nelíbí a volá at ho přetočím na záda, takže já minimálně hodinu pendluju mezi ložnicí a jeho pokojem a snažím se aby usnul - ale jak říkám dřív jak za hodinu to není - někdy i za víc jak dvě.o( je to dost blbý, hlavně když toto probíhá tak je tal kolem 3 ráno takže nakonec je 5 ráno, já blbě usínám manža vstává v 6:30 vzbudí mě.o((( blbý blbý blbý.

ale nedostatek spánku nemám, jen prostě taky nevím proč se mu nechce hned zase spát. Říkám si před měsícem to bylo jiný a za měsíc to bude zase jiný, takže nezbývá než vydržet.

Jinak občas vyjde model - nechám v postýlce odcházím, jpovídá si hraje si a pak usne. Ale to vyjde jen v případě že už je venku světlo čili když se probudí tak kolem 5 ranní

tak uspávání zdar.

Markéta a spící Michal za týden 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí