tmave zelena a seda stolicka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2239
10.7.05 11:46

tmave zelena a seda stolicka

Moje dcera ma uz asi tyden stridave bud tmave zelenou nebo uplne sedou stolici. Kdyby mi jedla spenat, tak se nedivim, ale cely tyden mela jen mliko a vpoledne brambor s masikem nebo ovoce (banany, boruvky, hrusky). Vim, ze zelena stolice byva po Sab simplexu, ale ten uz dlouho neuzivame. Tu sedou vazne nechapu. Nevite nekdo, cim to muze byt? Diky za odpovedi. Terik a Charlie 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
10.7.05 12:08

Terik, jestli jedla boruvky a banan, tak to by vysvetlovalo tu zeleno sedou, protoze to co mel syn v pline dnes se neda slovy ani popsat (kombinace boruvek a bananu v barvach cerno-zeleno-sede..) Ale zase jestli stejnou kombinaci ji porad a ted ma teprve takovou stolici, tak bych zvazila konzultaci s Dr. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
10.7.05 12:17

Ty boruvky mela poprve predevcirem, ale tu sedou jsem tam nasla uz pred tydnem. Tak nevim. Stejne tento tyden se musime zvazit u Dr., tak se ji pri te prilezitosti zeptam. Dik. Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.05 12:52

Ahoj,
borůvky dělají divy........ Stolice pak hraje barvami… :D

Maso mění barvu stolice - a v kombinaci s borůvkama… :lol: Taky pokud jsi třeba čerstvě začala dávat třeba UM, tak se stolice mění. Nevím, jestli by to mohla být „hladová“ stolice - ta spíš u menších dětí.
Určitě ale nic nepokazíš návštěvou doktorky, poud si nejsi jistá. Nebo ji jenom brnkni......
 Pavla

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.7.05 12:52

určitě se raději zeptej dr. Pokud se to ještě stane, uschovej si „vzorek“ pro doktorku.
Náš malý párkrát kakal bíle, nyní má 23m a stává se, že stolici má sv.žlutou až bílou. Po té bílé stolici byl na vyšetření v nemocnici, nyní ho dr. „jen“ hlídá formou krevních vyšetření jednou za půl roku.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
327
10.7.05 12:53

Omlouvám se, předchozí zpráva je moje… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.7.05 21:03

Ahpj Teriku.

Taky mě vystrašila nálož v plence mojí kočičky Niki.Byla kašovitá a trávově zelená.Byla jsem paf.Kamarádka mě uklidnila,že to bude po banánu,ale pak jsme ho nějaký čas nedávali a objevilo se to znova.
Dr.mi k tomu řekla,že je to pokud podáváme UM/Nutilon 3/ normální.Pokud zelená stolice není s hlenem a i někdy jako s přísměsí krve,nejde o střevní záležitost.
Určitě se zeptej dr a uvidíte.U nás zatím zeleno není.
Tak papa Nad'a Niki 10,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.7.05 09:20

Aha, my davame taky Nutrilon (akorat 2), takze to bude snad tim. Uvidime…Diky moc…Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.7.05 15:37

Teriku,

hlásím,že máme dneska zas zelenou kaši :(
To jsem to včera blbě zakřikla :roll:
Nutrilon jeden,takhle nás strašit :evil:
Tak ahoj a přeju „normální barvičku“ Nad'a a Niki-ležící spící

• načítám...
  • Citovat