výhodná koupě v Anglii?

146
10.7.05 14:23

výhodná koupě v Anglii?

hezký den děvčátka.pojedu do Londýna a chtěla bych se zeptat co je tam výhodné na koupi pro mimi( půl roku )něco z oblečku nebo nějaké hračky?nemám páru jestli vůbec něco. určitě něco koupím ale kdybyste mi dali nějaký typ budu moc ráda. ryka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
10.7.05 16:46

no to bych taky byla ráda za tip. Sestra je tam te´d jako aupair a poslala mi balík oblečků z jejich sekáčů - no ale jsou tam fakt super věcičky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
10.7.05 17:12

u nas je sekac, kde beru veci z anglickych sekacov, takze uz vlastne pretriedene, ale aj tak naaaadherne!!!!!! takze doporucujem tiez! a hlavne kvalitne. znacky NEXT, GEORGE, GAP a aj DISNEY.tak potom napis, ako si poriesila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.7.05 17:48

Taky se hlásím, že anglické sekáčkové věcičky jsou boží za krásné prachy, tuším, že kdysi tu někdo psal, že si balík těch sekáčových věcí dokonce objednal nějak hromadně. Nemáte někdo tip, jak na to a kde a za kolik???

LInda a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
10.7.05 19:42

Ahoj,

urcite doporucuju nakoupit detske obleceni, zrovna ted v cervenci by mely byt slevy prakticky ve vsech obchodech. Manzela tam zrovna zenu, studuje tam, tak nam vzdycky neco priveze. Ja doporucuju navstivit supermarket ASDA, zn.George, muzes zajit i do Adams, Mothercare a Boots(zn. Mini Mode), drazsi je Next a Gap. V ASDE nakupujem i normalne, maji fakt pekne veci a jsou levnejsi nez v Cechach, tady bych snad tak pekne nove ani nesehnala, obcas zajdem i do Primarku ( zn. Early Days). Tedy ja pisu, jako kdybych tam byla, jeste jsem si nezvykla, ze uz jsem zas doma :( . Jestli nevis, kde maji obchody(nevim, kde konkretne budes) a jake zhruba prodavaji veci,podivej se na internetu, nektere znacky maji internetove prodejny ( www.next.co.uk, www.mothercare.com, www.george.com, www.gap.com, www.adams.co.uk) Jinak jsem prave nasla, ze v GAP, Mothercare, Adams maji prave padesatiprocentni slevy, v ASDE urcite taky.
Ja jsem se z Anglie vratila tehotna a privezla jsem si spoustu veci, napr. 7 novych bodicek s obrazky za 2 libry! Nevytahly se, neopraly, super.

Tak preju dobre nakoupeni, snad jsem to pomohla.

Mroe + Julie 8 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
10.7.05 19:48

Jeste jsem chtela dodat, ze sekace jsou taky pochopitelne super, ale kdyz jsou slevy, mas skoro lepsi koupit nove, neni to tak velky rozdil. A sekace jsou v Anglii trochu zakuklene, hur se hledaji, vetsinou jsou to obchody pro charitu, kde pracuji dobrovolnici. A hracky bych asi nekupovala, jsou v Anglii zbytecne drahe, pokud nechces nejake specialni znackove. Tak ahoj Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
10.7.05 20:57

holky díky. Mroe určitě se do obchoďáku na věcičky vypravím.ještě jednou díky.že jsou tam hračky drahé to jsem nevěďela.mějte se hezky ryka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
11.7.05 09:45

oblečky

Přidávám se k předchozím - určitě oblečení. Já byla na vánoce ve Skotsku a nakoupila jsem spoustu věciček pro naše mimi (byla jsem v 22tt) i pro děti kamarádek za super ceny. je fakt, že to bylo těsně povánocích, takže bylo i dost slev…

Mimo jmenované ještě doporučuji Dunnes Stores (třeba 7 bodiček baleni za 4 libry) a Woolworths (značka Ladybird - spousta věciček s Disney obrázky, např. flaušová teplákovka i s botičkama za 5 liber a tak). Tam jsem nakoupila spoustu věciček i do zásoby až bude Aleš starší..

Hodně štěstí při nákupech!

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
11.7.05 12:53

Ahoj,

ségra se minulý týden vrátila z Anglie a přvezla mně taky kupu věcí pro malého, hlavně značku NEXT. Když tam maj slevy, tak fakt slevy a ne jak u nás :-) Třeba George, tam maj prej normálně v obchoďákách a je levnější, ale kvalita super.
Jinak k vánocům nám přivezla hrníček od Aventu za poloviční cenu než u nás.

Tak pěkné nákupy :-)

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
11.7.05 13:58

To je pravda, ze v Anglii maj jine slevy nez u nas, tady se zlevni jen to, co uz nikdo nekoupi, a max. o polovinu. Vetsinou to ani za tu polovinu nestoji. V Anglii jsou slevy vzdycky, kdyz na kram prichazi nova kolekce, tj. na zacatku leta a po Vanocich, nekdy i mezi. A slevy na 50% zacinaji, co se neproda, zlevni jeste tak o 70%, nekdy jeste vic, cilem je prodat uplne vse, aby bylo misto na novou kolekci. Pak se to da fakt koupit za pakatel a jsou to vetsinou veci, kt. jeste k nam ani nedorazily. Anglicanky maji hadru daleko vic nez prumerna Ceska, o detech ani nemluve, proto maji ty sekacove veci tak pekne, nestaci je vubec unosit.
Jak ja zavidim, hned bych jela neco male koupit do Anglie,tady jen bloumam po obchodech a je mi lito za ty nekvalitni hadry vyhazovat tolik penez. Kojim, tak nemuzu. Az na podzim se tam i smalou chystame, ale to bohuzel nebudou slevy.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.10 00:00

ahoj,urcite zajdi do primarku naji velky vyber detskeho obleceni..ale jinak sezenes vsude neco…urco si vyberes… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.10 00:01

tady v Uk jsou slevy furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie