Nestrávená, častá stolice + hleny

314
10.7.05 14:06

Nestrávená, častá stolice + hleny

Ahojte Holky.
Potřebuji radu. Od čtvrtka už se nám táhne problém - Matýsek 15m - strašně často kaká a vůbec nedokáže strávit potravu. To hovínko je plný nestráveného jídla a hlenů a navíc strašně často ho musím přebalovat. Denně teď kaká tak 8×. Co s tím? Mám na:,–(it nějakou dietu? Nejdřív jsem si myslela, že to do víkendu přejde, ale furt nic. Asi zajdu zítra k dr. Prosím poraďte jestli máte někdo zkušenost. Díky moc.
Slávina 26tt + Matýsek 15m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3417
10.7.05 14:49

Radši mazej k doktorce, když už to trvá tak dlouho! Běžně se stane, že dítě nestráví některé části stravy - třeba kukuřici, ale takhle ve velkém to může znamenat nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
10.7.05 14:50

Radši mazej k doktorce, když už to trvá tak dlouho! Běžně se stane, že dítě nestráví některé části stravy - třeba kukuřici, ale takhle ve velkém to může znamenat nějaký problém.
Držím palce ať to není nic závažného.

Tak koukám že se mi to povedlo pěkně zdvojit....... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.05 17:11

Ahoj,
moje 10m dítě taky trpí na průjmy podobného typu, objeví se mu tak 1-2× za mesíc nechcala jsem mu udělat výtěr ale nic se nenašlo, když se to objeví, přidáváme na radu dr. Smectu do jídla a celkem to pomáhá.

• Citovat
  • Upravit
319
10.7.05 22:37

Smecta je fajn,ale já bych taky radši mazala k doktorce.Aby jste pak nemuseli na kapačky do nemocnice,to jsem strašák,co? Ale je ještě malý.
Pa Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky