2 ivf připrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
svadlenka
3.1.10 11:20

Díky Borisko,žes mně upozornila.Ja už si taky toho dost prožila tak mně to nedalo,musela jsem ji odepsat.Ono není doktor jako doktor mně taky tak balamutili a pořád tvrdilo že to bude dobre.ještě jednou díky ahoj

• Citovat
  • Upravit
12332
3.1.10 11:21

švadlenko - já si na gyncentrum udělala názor po 2 konzultacích a těsně před stimulkou jsem utekla :dance: do reprofitu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
3.1.10 16:12

Borisko dobře jsi udělala ja tam promarnila 2pokusy a zbytečné. :cry: Doktor nám pořad tvrdíl že bude vše o.k a že se to určitě povede.Manžel mněl špatny spermiogram ale že je uplně neplodny jsem se dozvěděla až ve Frydku.Byli jsme blbi že jsme neodešli hned ale člověk čeka že mu doktor pomuže.Už se to bohužel neda vratit zpátky.A je to asi podobne i v tom Fermitetu když amalii nedali žádne papíry a nechtěli jí zamrazit ty vajíčka.
Hold byznis je byznis ale štve mně to člověk škudlí kde muže pak vyplazné prachy a oni ho tak podvedou.HNUS. :cert:
Tak se mněj hezky ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.1.10 16:38

Ahoj Svadlenko
My taky chodime do gyncentra a 1 ivf se nevydarila ,ale jak mi tady už nekdo řek statistika je neuprosna… mnoho vajicek 51tudiz nekvalitni -nabeh na ohss Laparka, kterou jsem si vyzadala take mi řekli že je to zbytečne (Boriska mi ji poradila :-) )a ted domaci snazeni ,než se dame do KETU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
790
3.1.10 17:45

ahoj Milis ja už do gyn.nechodím.Ted už 3 rokem do Frydku jsem tam nadmíru spokojena.První rok nas poslal doktor na tolik vyšetření že jsem koukala.Genetika,imunologie a taky prohlidka rodidel pod narkozou.
Statistiku beru ale dělat nam pokusy když je manžel neplodny to je fakt maras.Ja to beru že nam to nikdo nezaruči ale že nam bude doktor pořad tvrdit že vysledky nejsou nejlepší,ale že to určitě vyjde.Byli jsem jak pokusní kralici,aspoň jsem si tak připadala když nam přišly vysledky z vyšetřeni na ktere nas poslal doktor s Frýdku.Nikomu to nepřeju.
A píšeš že je laparka zbytečna asi se jím nechce.Ja o tom taky nevěděla ale teď mi muj doktor řekl že dřív než uděla všechny testy tak mi nic dělat nebude.
Zatím mam za sebou 2IVF bez uspěchu.No a lonni 3IUI a třetí IVF bohužel nic.Posledni naděječeka v mražačku na březen.
Je sice fakt že nakonec transfer dělaji v gyn.ještě v tom frydku nejsou tak vybavení.Myslím že hodně záleži na doktorovi,a na toho nynejšiho bych nedala dopustít.Je sice někdy naladovy alemyslím si že vi co děla.Nechci tě odradit,pokud jsi tam spokojena.Tak at se KET povede ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.2.10 18:58

Borisko bylo ti špatně nebo měla jsi ještě nějaké další příznaky těhotenství? Já jsem totiž po tom odčerpání vody až nějak divně v pohodě, není vůbec špatně nic, tak mám strach, zda je vše v pořádku, protože při prvním mimču jsem děsně pořád zvracela a ted se cítím jak netěhotná. Měla bych být ve 4 týdnu a na ultrazvuk jdu za 14 dní, z krve i vyšlo těhotenství a z testů také ale tím, že jeto z IVF mám samozřejmě děsný strach, aby nepotratila. Nevíš také jaká doba je z hlediska potratů nejrizikovější? Díky moc předem za tvoji odpověd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.2.10 22:14

Ahoj holky tak si to tu pročítám a docela mě zaujala vaše diskuze,tak tedy něco o mě.já My jsme oba zdravý jen já mám pco,byla jsem na laparoskopii a tak mi jen napíchávali ty vaječníky jinak vše o.k,menstruaci mam pravidelně tak jsme v roce2005 zkusili 5 iui,bez uspěchu,pak v roce 2006 1 ivf,měla jsem 28 vajíček z toho 24 kvalitních ,ale už nám nezbyli peníze na zamražení takže jsme všechny darovali,3 den po zavedení jsem dostala ohss a zkončila 14 dní v nemocnici fakt hnus nemohla jsem dýchat a tak mi píchali něco na ředění krve při tom v sobě 2 embryjka,ani jsem nedoufala,že se to povede a povedlo se a je z toho dcerka které budou ted v létě 3 roky,těd v břřeznu to jdeme zkusit znovu a zase si budu píchat puregon a moc se toho bojím abych zase neměla ten syndrom,ale prý se to vyloučit nedá před tim jsem měla dlouhý protokol ted budu mít krátký jinak chodim do pronatalu v praze,tak doufám,že se to zase povede hned,držim všem palce. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pik.
29.3.10 16:32

To zvorali lékaři!

Ahoj, to je příšerný příběh. Tohle je chyba lékařů, doporučuji najít jiný CAR-i kdybyste měli dojíždět, rozhodně v cestě za miminkem není nic ztraceno. Jde o to, že při té stimulaci musíš být neustále monitorována a u hormonálních preparátů musí být přihlédnuto k polycystickým vaječníkům, protože tam je riziko ohss zvýšené. Nevím, v jakém CARu jste byli,ani kolik je ti let a zda jsi ty cysty léčila(jde to) a hlavně jde vyhmátnout měsíc, kdy je jich míň, nebo dokonce žádná-ale to chce monitorovat a pořádnýho doktora. Ráda bych nějak pomohla, napiš mi když tak na mail ijonka@volny.cz, a věř, že otěhotnět se dá i při polycystických ovariích spojených s endometriozou a vším možným navrch. Nezoufej, vím o čem mluvím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex