Krvácení při umělém oplodnění

9
16.12.09 20:03

krvácení pri umelem oplodneni

Ahoj holky,
chtela bych se zeptat, byla jsem s manzelem na prvnim pokusu na umelem oplodneni. Zavedli mi dve embria, dneska jsem zacla, ale krvacet pritom bych si zitra mohla uz udelat test.
Otazka z ni je mozne ze tam jedno embrio stale je a je v poradku ?
Moc diky za Vasi radu a ochotu odpovedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
16.12.09 20:05

Elzo, sance je, ja krvacela a mimco se urdzelo. Zalezi jak silne krvaceni je. Drzim pesti na testik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.12.09 20:09

Moc díky za odpoved, vis manzel proste veri ze kdyz tam daly dve tak odeslo jen jedno krvaceni je slabsi a hlavne me nic neboli. Tak zitra delam test. Je to strasna psychika a taky si rikam ze hrozna nespravedlnost, ale kdyz jsem dneska najela na tyto stranky, koukam ze ten zivot je nespravedlivy k hodne lidem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
16.12.09 23:09

Elzo, držím palce a nezoufej vůbec a ráno testni. Mě zaváděli taky 2 embryjka a špinila jsem i mírně krvácela po pozitivním testu. jedno mimi se udrželo a to druhé odešlo. Může to být i z hormonů, takže pokud to není silné krvácení, tak ráno určo testni. Já špinila s krví as 2 nebo 3 dny, taky jsem měla šílený strach že i přes test z krve se neudrží, ale udrželo, ber léky co ti napsal doktor, hlavně žádné horké koupele a prudké pohyby a netahej nic těžkého. Přeju krásný dárek pod stromeček a ráno dej vědět, jak jsi dopadla s testikem.

• Citovat
  • Upravit
1032
17.12.09 08:19

Elzo, já to měla úplně stejně.Zavedli mi 2 embrya a už týden po tom jsem začala slabě špinit, ale jen 2 dny..Nakonec zůstalo jen jedno embryo. A doktor říkal, že to není neobvyklé-krvácení po embryotransferu..
Držím pěsti a dej vědět!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.12.09 18:35

Ahoj holky, omlouvám se za zpoždení. Test jsem si udělala a je pozitivní tak doufám, že se to na krvi jen potvrdí. Moc Vám všem děkuji za Vaši podporu. V pondělí jdu na krev tak Vám dám vědět hned jak budu vědět. Přeji všem krásné Vánoce, doufám, že pro mě zůstanou ty nejkrásnější.
Mějte se krásně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
20.12.09 08:57

Elzo, to je super. Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
21.12.09 17:14

Ahoj všem tak hlasím, že jsem byla dneska na krvi a je to pozitivní. SUPER !!! HCG je 900. Moc Vám všem děkuji za podporu a držím všem palečky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
31.12.09 19:50

Elzo, to je skvělá zpráva, tak MOC MOC gratuluji a držím palce at je vše OK

• Citovat
  • Upravit
130
24.7.16 17:37

Umělé oplodnění

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat.Jsem 10 den po kryoembryotransferu, dnes jsem začala špinit, je to normální :nevim:? Je to první pokus, vkladali 1embryjko…moc děkuji všem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
24.7.16 17:40

@Bára710 neboj pokud je to.jen slinění je to v pořádku zkoušela si už teatik 10 den by tam už mělo byt něco vidět 12 den už je to tutovka s krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
24.7.16 17:41

@Bára710 Ahoj, špinění nevadí, horší by byla čerstvá krev, a ani to ještě nemusí znamenat neúspěch. Stejně jako nekrvácení neznamená úspěch. Držím pěsti, a´t to vyjde a nejdeš //! a Pak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.7.16 17:43

Taky jsem asi týden po transferu špinila. Nic se nestalo a je tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.7.16 17:47

Test si chci dělat zítra, nechtěla jsem to uspěchat, snad to tam bude//,ale ty nervy jsou hrozný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.7.16 18:08

@JayLee Červená krev to není, uvidím co zítra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí