Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat, byla jsem s manzelem na prvnim pokusu na umelem oplodneni. Zavedli mi dve embria, dneska jsem zacla, ale krvacet pritom bych si zitra mohla uz udelat test.
Otazka z ni je mozne ze tam jedno embrio stale je a je v poradku ?
Moc diky za Vasi radu a ochotu odpovedet
Elzo, sance je, ja krvacela a mimco se urdzelo. Zalezi jak silne krvaceni je. Drzim pesti na testik.
Moc díky za odpoved, vis manzel proste veri ze kdyz tam daly dve tak odeslo jen jedno krvaceni je slabsi a hlavne me nic neboli. Tak zitra delam test. Je to strasna psychika a taky si rikam ze hrozna nespravedlnost, ale kdyz jsem dneska najela na tyto stranky, koukam ze ten zivot je nespravedlivy k hodne lidem ![]()
Elzo, držím palce a nezoufej vůbec a ráno testni. Mě zaváděli taky 2 embryjka a špinila jsem i mírně krvácela po pozitivním testu. jedno mimi se udrželo a to druhé odešlo. Může to být i z hormonů, takže pokud to není silné krvácení, tak ráno určo testni. Já špinila s krví as 2 nebo 3 dny, taky jsem měla šílený strach že i přes test z krve se neudrží, ale udrželo, ber léky co ti napsal doktor, hlavně žádné horké koupele a prudké pohyby a netahej nic těžkého. Přeju krásný dárek pod stromeček a ráno dej vědět, jak jsi dopadla s testikem.
Elzo, já to měla úplně stejně.Zavedli mi 2 embrya a už týden po tom jsem začala slabě špinit, ale jen 2 dny..Nakonec zůstalo jen jedno embryo. A doktor říkal, že to není neobvyklé-krvácení po embryotransferu..
Držím pěsti a dej vědět!! ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za zpoždení. Test jsem si udělala a je pozitivní tak doufám, že se to na krvi jen potvrdí. Moc Vám všem děkuji za Vaši podporu. V pondělí jdu na krev tak Vám dám vědět hned jak budu vědět. Přeji všem krásné Vánoce, doufám, že pro mě zůstanou ty nejkrásnější.
Mějte se krásně ![]()
Ahoj všem tak hlasím, že jsem byla dneska na krvi a je to pozitivní. SUPER !!! HCG je 900. Moc Vám všem děkuji za podporu a držím všem palečky.
![]()
Elzo, to je skvělá zpráva, tak MOC MOC gratuluji a držím palce at je vše OK
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat.Jsem 10 den po kryoembryotransferu, dnes jsem začala špinit, je to normální
? Je to první pokus, vkladali 1embryjko…moc děkuji všem za odpovědi
@Bára710 neboj pokud je to.jen slinění je to v pořádku zkoušela si už teatik 10 den by tam už mělo byt něco vidět 12 den už je to tutovka s krve
@Bára710 Ahoj, špinění nevadí, horší by byla čerstvá krev, a ani to ještě nemusí znamenat neúspěch. Stejně jako nekrvácení neznamená úspěch. Držím pěsti, a´t to vyjde a nejdeš //! a Pak ![]()
Taky jsem asi týden po transferu špinila. Nic se nestalo a je tam ![]()
Test si chci dělat zítra, nechtěla jsem to uspěchat, snad to tam bude//,ale ty nervy jsou hrozný ![]()